24

Ботевградския

преди 2 години

Нашио взел да цапа гащите ама решил да се надсмее на старостта...Щури хора и криви дървета никога няма да се свършат.

23

Браво!!!

преди 2 години

Така се живее. А на тези, които не са разбрали, всички ще умрем, важното е да имаме куража да живеем живота си така, както искаме. Следвайте мечтите си. 75 години е над средната възраст за мъжете в Бг.

22

Пепи

преди 2 години

според другите сайтове . това си е направо лодка . Има си каюта и електрически панели . Явно е получил сърдечен удар . Не е умрял от удавяне .

21

до Анонимен 23

преди 2 години

има логика, намерен е в каютата си, т.е. искал е да бъде намерен а не в неизвестност за неопределено време, така застраховката живот ще бъде изплатена на наследниците му веднага, ако не е войдната от обстоятелствата. Хитро, аз бих направил така - печелиш при всички положения - жив или мъртъв.

20

Пепи

преди 2 години

Какво е това кану дълго 7,5 метра и широко 1.7 метра . Че и каюта имало вътре .

19

Анонимен

преди 2 години

Това не е трагедия!Това е доброволно и добре обмислено решение за самоубийство.

18

до 20

преди 2 години

ами Азорските острови са в северното полукълбо, т.е. зимата в Атлантика е сега, а времето покрай азорите е лошо през цялата година. Затова млъквай и не се обаждай по вече.

17

Анонимен

преди 2 години

Починал е достойно - в битка, а не на легло, обездвижен в ръцете на децата си.

16

Анонимен

преди 2 години

До Влади Кога е "зимата" в Атлантика, Влади?

15

Влади

преди 2 години

Всеки има право на лош избор, ама напоследък рискуват по всевъзможен начин. Само с тоалетна чиния май не са пробвали да прекосят Атлантика, а той си е доста широк, че и бурен през зимата.

14

Анонимен

преди 2 години

Браво! Смел човек, деен, борбен! А не като нашите "дядовци"- от сутрин до вечер празните приказки и ракията.

13

Логика

преди 2 години

Съдбата май много години му е подарила! На тези години вече събираш пари за погребение в България. И чакаш Просто Киро да дойде да се посмее на погребението ти.

12

Мъдрец

преди 2 години

Постигнала го е съдбата на образцовия *** !

11

Не е трябвало

преди 2 години

Да се надсмива над старостта.

10

Чубака

преди 2 години

Няма нищо възхитително в сетното дело на този кр ет ен. На неговите години трябва помага на младите с мъдрост и знание а не да се прави на откачен инфлуенсър правещ опасно селфи за слава. Play stupid games win stupid prizes!

9

Анонимен

преди 2 години

Допустим и очакван резултат от едно толкова рисково мероприятие е, авантюристът да не стигне до точката, към която се е отправил. През 2019 г. в плавателен съд във формата на бъчва - три метра дълга и 2,10 м в диаметър - прекарал повече от четири месеца. Така Жан-Жак /в превод Иван-Глyпaкa/ прекосил Атлантика сам, воден от ветровете и теченията, но тази година удари на камък. Не е трагедия. Съдба е.

8

Анонимен

преди 2 години

Каква трагедия това е комедия човекът се е надсмял над старостта, а смуртта се е надсмяла над него. Отишъл си е достойноч а не с памперси. И аз планирам да го направя така.

7

Един там

преди 2 години

Поклон пред такъв човек! Супер смело начинание по време на зимата.. Със сигурност е бил наясно че нещата могат да се объркат, но на 75г няма много какво да губиш.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Със сигурност сте твърдяли същото и при преминаването на океана с буре, извършено от същия този безкрайно симпатичен човек?Почивай в мир, Жан-Жак!

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 - На това!Да илзезе от живот в борба! Да се бие до последно! Не тихичко да изтлее на някое легло в страшни мъки за месеци! Но малко хора го разбират днес ... Прекалено слабо общество станахме. Салбаооо слабооо ...