17

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 19 ---- Не само вие, но и ние (моето семейство) при поява на снимка или видео на въпросната КаГеБейка получаваме уртикария, а децата не магота да спят няколко поредни нощи. Затова съм поставил "електронни филтри" на всичко руско, което може да се появи по ТВ дувара и другите ТВ приемници.

16

Сигурно

преди 2 години

са фашисти, даже със сигурност са империалисти! 100 % са врагове на народа! Не се уточнява на кой народ, ние сме интернационалисти!

15

Анонимен

преди 2 години

САЩ изпращаъ военна помощ на Украйна за 200 милиона.Американците бутат Украйна към конфликт и целта е да накарат мечката да се разгневи.Но САЩ не са наясно,че мечката е хитра и ще ги хапне за закуска.Ясно е,че ДНР и ЛНР вървят към признаване от Русия и това дразни всички.Русия ще ги признае и след това чрез покана за участие в Съвета за сътрудничество руската армия ще влезе в ДНР и ЛНР.Репетицията беше в Казахстан.Актьора това не можа да разбере,че Украйна все повече се разпада.

14

Анонимен

преди 2 години

Путин си играе с огъня, но му се вижда края на властването...

13

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че Русия няма да нападне точно преди олимпийските игри просто защото държат на добрите си отношения с Китай. А на приятели мръсни номера не се правят, ако искаш да си останете приятели. Подозирам обаче, че Украинците са замислили някаква гадост например офанзива в Донецк и Луганск разчитайки, че Русия, заради Китай няма да се включи. Или ще се включи и тогава ще си скапе отношенията с Китай. Дето се вика win-win. Подобна комбинация е точно в стила на САЩ. Ще видим.

12

Анонимен

преди 2 години

Китайците казаха културно на руснаците да се изтеглят от Казахстан .Сега ще им кажат същото и за Украйна .

11

Тая

преди 2 години

па кога научи старобългарски?

10

Анонимен

преди 2 години

Тя Москва ако искаше одавна да са прегазили Украйна.Мерат си пи----те Русия и Сащ.Това е истината.Рисия иска да покаже пред света че вече са както бяха при СССР,велика сила.Затова е това напрежение,игри,задявки и заигравки.

9

Анонимен

преди 2 години

Аааа щом китаеца го е ударил на молба няма. Може някоя сряда след олипиадата ако няма заплануяани други мероприятия

8

Путин

преди 2 години

Няма да ги чакаме до олимпиадата

7

анонимен

преди 2 години

Каква олимпиада,като има пандемия. И тя тръгна точно от Китай.

6

Поп Грую

преди 2 години

Предполагам, че краварите са се "позовали на анонимен източник". Както винаги. Между другото, да си спомним какво направиха широконосите в Северна Осетия точно на една олимпиада през 2008-***.

5

6557454

преди 2 години

Тая е толкова куха...абе защо ни занимават постоянно с тия ***?

4

Анонимен

преди 2 години

Знахарова, искаш лично Си ли да ти се обади>?

3

Анонимен

преди 2 години

Сиреч Китай няма нищо против, но да не е по време на ЗОИ.

2

Анонимен

преди 2 години

Че тя Москва не иска да напада Украйна това са измишльотини на медиите, но са подготвени при опит за провокация.

1

Анонимен

преди 2 години

"твърди се, че китайският глава е помолил ръководителя на Русия да не атакува Украйна по време на Олимпийските игри"--------------------------------------------------------------------------- Едва ли ще се намерят наивници да повярват.