72

СПОКО!

преди 2 години

Венецуела е приела предложението на Русия за 'взаимопомощ' във военната сфера! Скоро "Вафингтон който има правото да се меси във външнополитическите им решения" ще ни предложи да се освободим от натовските бази. :):):)

71

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller......Херр Шайссе, твоите роднини са целували мити и парфюмирани *** и предници на немските войници, които са ОТИВАЛИ на война! И са си плащали с фалшиви марки за сеХуслугете на лелите ти! После са им подпечатвали задниците с неизмиваеми печати, нещо като тату! А после се е появил изразът "като изпаднал германец" - най-жалката гледка! Точно те са носели въшки и дървеници! За руските безчинства лъжеш! Комендантските им за такива неща като кражби са разстрелвали, и то публично!

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23======Хкрементче смачкано! Русороб звучи гадно, тъпо, обидно и МЕ ДРАЗНИ! Ти какво, наистина ли се мислиш за анонимен? Като те докопам, ще квичиш като коледно прассе! *** няма, щом някой негодник ви измисли думичката, ползвате я, за да дразните! Това може да струва скъпо! Понял, *** падла?

69

Наблюдател

преди 2 години

ЕС, САЩ и Русия ни третират като отпадъци защото нямаме ядрено оръжие. Съвременната война не е война на численост, а война на технологии. Специално т. нар. "братушки" ни предадоха на НАТО още в средата на 80-те години по време на преговорите Рейгън - Горбачов. Сега се сетили, че НАТО не трябвало да се разширява след 1997-на....??

68

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се излагат яко последните 10г. Това направо граничи с пълната простотия. Говорят и правят неща, за който ще съжаляват, когато изтрезнеят. Не научиха урока си,че приятели не се правят със заплахи.

67

Herr Muller

преди 2 години

Путин е очаквал заоблачени и завоалирани отговори от ръководителите на България и Румъния, но получи поредния шамар от членовете на ЕС и НАТО. Путин явно още не е разбрал, че живеем в 2022 и СеСеСеРето отдавна е навряно в дупката на историята.

66

Herr Muller

преди 2 години

Бягайте от русия и ***, като дявол от тамян. Там където стъпят, трева не никне. От роднини зная, че германците са били винаги избръснати, лъснати, ухаещи на парфюм, с чисти и изгладени униформи. Когато *** пристигат, донасят воня, мръсотия, въшки, дървеници, смрад и гнъс, изнасилват, пият, крадат, убиват. И това не е всичко... Така щото далеч от руската азиатска пасмина.

65

Анонимен

преди 2 години

Румъния и България никой не ги е питал за нищо.

64

Не съществува

преди 2 години

До До 58 За съжаление тази държава не съществува: Руската империя е зактира на 14 септември 1917 година от комунистите, а всички били се за свободата на България са преследвани като част от елита на страната, много от тях намират убежище в Царство България, а след като сме окупирани от Червената армия, тези хора проляли кръвта си за свободата на България са вкарани в лагери и ликвидирани!

63

Herr Muller

преди 2 години

До толкова е просто ---- Естествено, че джуджетата газ пикаят за Украйна. На тях им е ясно, че укрите са свободомислещи натури и за 99% от тях е мечта да влязат в цивилизования Европейски съюз, да стоят "Далеч от безумната тълпа" на руското политически ръководство и да станат почетен член на НАТО. Това стяга чепиците на Путин и другите мракобесници.

62

До 61

преди 2 години

Пич, вечна слава и поклон до земя на героите с руска, финландска, чеченска, черкезка и най-вече украинска кръв, които ни освободиха от османската власт. Но лошото е пич, че 150 години след Освобождението такива като теб още са с робска психика. От "турски" роб искаш да останеш "руски" роб. Тези освободители , след това нито веднъж не са заели наша страна. Нападнаха ни два пъти. На наша земя, а не на тяхна. Първият път ги наритахме здраво. А от втория- още неможем да се оправим.

61

толкова е просто

преди 2 години

Проблема на Русия не е НАТО а свободна Украйна член на ЕС . След години Украйна ще е много по добро място за живеене отколкото Русия .

60

Анонимен

преди 2 години

Нагли азиатски диваци, и нямаше кои олитик да им каже да си ..... маиката

59

Анонимен

преди 2 години

CNN до го духат. Tъпи спекулативни кравари.

58

Щирлиц

преди 2 години

CNN,DW,и пр.западни "осведомители",все отбрани деморализатори.

57

Анонимен

преди 2 години

ама прав е 58 не са дошли американците да ни освободят , какво сме получиле от американците визи не, американската марица най скъпият ток , кол центрове където децата ни умират

56

До 58

преди 2 години

Аз пък те питам кой освободи България от турско робство.Коя е тая държава дето дойде и освободи българите след пет века мъки?Кои са тези хора дето прадядо ти и прабаба ти са посрещали със хляб и сол и сълзи на очи?

55

До 57

преди 2 години

До Анонимен Явно ти куца образованието. На Македонския фронт е имало против нас цяла руска дивизия. Точно имало е, защото нашите напълно я унищожават. Четете бе хора. Познанието е сила. И тогава няма да изглеждаш такъв ***.

54

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 56-----Теб пък кой те закача? Живей си живота, пий си чая с баклава и не се впрягай!

53

До 42

преди 2 години

До АнонименАбе, пич. То и "освободителите" през ПСВ са си мислили, че българските воини ще се предадат като се срещнат с тях, ама ядец. Както самите руснаци пишат хиляди казашки трупове се търкалят по плодородните Добруджански полета. Това ,че умният и хитър цар е използвал за оправдание, за да не прати нашите на фронта този аргумент пред Хитлер, не значи ,че нямаше да се повторят събитията от ПСВ.