173

До програмист

преди 2 години

ИСТИНСКИ МЕ РАЗСМЯ! ОТДАВА ТИ СЕ! АЗ СЪМ ЛЕКАР С ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ. ЗДРАВНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОГРАМИСТ ? НОНСЕНС!

172

До програмист

преди 2 години

Е сега като ти кажа, че лично аз / и не само/ се излекувах с Хомеопатия и витамини, сигурно ще ме обвиниш във вещерство, да? Над 60 съм вече. За жалост.

171

До 909

преди 2 години

ПЪРВО НАУЧИ ПРАВОПИСА ПРЕДИ ДА ОПРЕДЕЛЯШ КОЙ Е " МУШЕННИК"!!!

170

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата не върви в БГ. За 2г. са се ваксинирали едва 28%. Всеки има близки пострадали от ваксината. И който е против зеления сертификат го дават на прокуратурата. Хайде, закривайте я таз държава да не се мъчи Про100 Киро, че хем чете, хем срича. Толкова неграмотен! Срам и позор за БГ.

169

909

преди 2 години

Този в затвора трябва да влезе. Що лъжи сътвори само и само да печели електорат. Трябва да му отнемат правата да бъде лекар. Лекар, който не лекува, напротив втълпява всякакви глупости и измислици без да му мигне окото. Това не е лекар, това е мушенник и престъпник! И като знаем в България, колко голям % вярват на всякакви измислени сайтове и глупости, само един такъв им трябва...

168

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 196 Това оправдание е само за пред Вас, самия :) И Вие не си заслужавате усилие, но аз просто се държа на нивото си, не мога да падна до Вашето :) А на Вас това си Ви е нивото, трудно Ви е да се издигнете над него, затова Ви е нужно усилие :)

167

Анонимен

преди 2 години

Нещастници!

166

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 194 Смелчагата ми той :) Значи можете само да обиждате. Разбрах. Няма смисъл да "спорим" - повтаряте едно и също - отклоняване от въпросите и обиди. Тежко дежурство Ви желая!

165

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 191 Отклоняване от темата и обида - трролският арсенал в действие :) Не всеки ден са 5 %, стигали са до 12. Рекламата на ваксата е леко преболедуване, избягване на тежко боледуване и смърт, нали така? И къде в тази реклама са починалите? И не са малко. Няма защо да ги сравняваме с неваксинираните. Неваксинираните рискови не са защитени, това е ясно, никой не ги лъже.

164

статуквото

преди 2 години

е на крак, явно се чувства застрашено

163

Анонимен

преди 2 години

До гогич 174 То и лекарски грешки има в чужбина, но тук - не :) При нас всичко е идеално. Затова и смъртността ни е толкова висока. Не издържаме на идеала :)

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 Два пъти ми пишете едни и същи дълбокомъдрия :) Явно се изчерпаха опорките, тип тийнейджър :) Сега пък станах стара мома :) Откакто "биех жена си" голямо развитие в опитите Ви да ме обидите :) Както винаги - неуспешно :) Отивайте да трролите под другата статия, не Ви държа тук! И без това нищо по темата не пишете, като анонимен. Само, като Програмист :)

161

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 172 Трролът програмист като истина от последна инстанция :) казва, че аз говоря глупости, а той - "разумни и логични неща" :) Много скромно от Ваша страна :) Написах, че всеки ден има починали ваксинирани, а не трябваше да има дори по болниците.

160

язе да кажа

преди 2 години

До ПрограмистА и да срваняваш данни за Австрия, Германия и Нидерландия например с БГ без да отчиташ фактори като качество на живот и здравна система, продължителност на живот и т.н. си е чиста проба манипулация.

159

язе да кажа

преди 2 години

До ПрограмистПреди да гледаш цифри от "статистика дето идва от официални източници",първо провери какво стои за числата, които четеш - допускания, начин на събиране и т.н. И може би с изненада ще разбереш, че с въвеждане на ваксите някои западни държави си промениха начина на отчитане на смъртност от ковид - само хора без странични заболявания се водят жертви на ковида, за разлика от БГ. А и отделно хора с по 2-3 дози от ваксите ги водят за неваксинирани,ако не били развили достатъчно антитела.

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 "По-добре от Вас знам какво е самоирония, щом я показах вече" Не правиш разлика между "казах" и "показах". Вземаш се насериозно и това е първия признак, че самоиронията ти е само на думи. Важното е да си стара и "куул". А това, че още не си разбрала, че "констатициите ти" си ги слагам от другата страна, показва, че не си и особено схватлива :)))) Ай, че със стари моми не ми се занимава. :) Имам по-интересни неща за правене.

157

Aнонимен

преди 2 години

Коя статистика, тази манипулираната и в техен интерес ли?

156

язе да кажа

преди 2 години

До ПрограмистСтЪКмистиката, не статистиката!

155

язе да кажа

преди 2 години

До АК-47Всичко, което каза това "комплексирано човече" се сбъдна и се оказа абсолютно прав - както за това, че всички ваксани ще изкарат вируса и ще има и доста починали ваксани, така и за безсмисления зелен сертифиакт, който вчера беше отречен дори и от СЗО. Ама ковид-маниаците и професионални ваксъри едно си знаят и си повтарят - явно яко са ви зомбирали и промили мозъците, особено на програмистчетата...

154

Анонимен

преди 2 години

Д-р Менгеле на съд!