151

И все пак

преди 2 години

В НАТО се влиза по желание. Факт!

150

БРАВО МОЛОДЦИ

преди 2 години

Власт подставени в Москва подариха на Турция /държава с огромна армия в НАТО същите преди години..

149

Анонимен

преди 2 години

Две дивизии С - 400 - това е огромна сила. България няма вече и една девизия войници , благодарение на западните ни партньори и нашите продажни слуги.

148

Анонимен

преди 2 години

Карибската

147

Не е баш тъй

преди 2 години

До Обаче: Куба имаше съверенно право да има руски ракети на своя територия, не е ли така? Но САЩ бяха готови да водят война за това, че те са там. Това беше Караибската криза. Размина се войната. САЩ си изтеглиха ракетите от Турция, а Русия - от Куба. Сега САЩ искат да вкарат Украйна в НАТО и да разположат там ракети срещу Русия. Схващаш ли приликата с Караибската криза?

146

Смятайте!

преди 2 години

До Анонимен 163: "Паметника е на американски летци загинали над България"? Не, ти не позна. Точно тези летци са бомбардирали София. Не всички са загинали, за съжаление. Един е свален с таран от български летец. Той, този български летец, е герой. А да имаме такъв паметник е позор. Не че има връзка с темата.

145

Обаче

преди 2 години

В НАТО се включват само страни, които желаят. Русия иска да си върне сателитите, заплашвайки с оръжие. Никой от бившите сателити не ще. Русия също не иска други, независими страни да се присъединяват към НАТО. Виждате ли разликата?

144

факт

преди 2 години

До до 152Българският лев никога след 1912 година не е имал златно покритие.Понятието "златен лев" и преди това е само счетоводно.

143

офффффтопик

преди 2 години

До АнонименЕ, защо ли са били "над България"?

142

мда

преди 2 години

Опитът за цветна революция в Беларус беше поредната грешка на САЩ,тласнала страната в обятията на Русия.Полша и Литва с подкрепата си за беларуската опозиция също се прецакаха-докараха руските войски и оръжия до собствените си граници.Впрочем,Вилнюс е на 20-30 километра от беларуската граница.Много далновидно-да се откажеш от 500км буфер.

141

до 152

преди 2 години

така е , българския лев е имал златно покритие реално. След окупацията на БГ от Русия, целия златен резерв до ГРАМ е на вагоните за Русия. Освен това с години плащаме на "победителите" с месо, тютюн, селско стопанска продукция ...без да платят 1 рубла за тва. Те на тва *** отите викат братушка.

140

Анонимен

преди 2 години

До Смятайте! "Паметници много. Имаме даже паметник на американските летци, които са бомбардирали София." Не позна. Паметника е на американски летци загинали над България. Пробвай с някоя друга рушка опорка.

139

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "опитах се да ти отговоря точно" Опита ти е незадоволителен, защото все още не си ми отговорил Луканов чия кукла е и ДС клон на коя служба е? Два съвсем директни въпроса за Луканов и ДС, а не за Паси, "евроатлантици" и така нататък.

138

Стига глупости

преди 2 години

До психолог: Байдън ли имаш предвид?

137

Смятайте!

преди 2 години

До Краси: Прочете ли статията, за да видиш за какво иде реч? Паметници много. Имаме даже паметник на американските летци, които са бомбардирали София. Но какво връзка има това с темата?

136

психолог

преди 2 години

джуджетата имат комплекс за малоценност. Джудже на власт избива тез комплекси с демонстрация на сила и агресия

135

До 153

преди 2 години

Ако не можеш да видиш връзката аз не мога да ти помогна, не съм добър в рисуването. А ти имаш нужда да ти се нарисува в картинка.

134

да внимават

преди 2 години

с пътническите самолети за да не стане като с малайзийският МН17

133

Краси

преди 2 години

До 152:Окупаторът от Изток е крадец и мародер!Но,в РБ комунистите им вдигнаха паметник-***,който трябва да бъде взривен!Всички беди за РБ идват от въшливите мужици и техните слуги-бълкарските комунисти!

132

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 152: Може да е така, а може и да не е. Това каква връзка има с темата?