65

Анонимен

преди 2 години

Дания с над 60 000 случая дневно вече цяла седмица има х 4-5 починали. Швеция с над 40 000 дневно има х 5-6 починали. Болниците им полупразни. Хората оздравяват за ден, два, някои дори не разбират, че са били заразени. Тестват много и регистрират. Така че Ваксините биха могли да ви спасят зад...ците, но дали изобщо го заслужавате!

64

Анонимен

преди 2 години

Нашите епидемиолози повтарят прогнозите на чужди институти. Проблемът е, че хората правят модели по техните държави, които всички са ваксинирани. България е уникална с неваксинирането си и тук тези модели не важат. Нито омикронът е лек за неваксинираните, нито ще свърши епидемията за нас.

63

анонимен

преди 2 години

Тази вирусоложка сигурно се мисли за по-голяма от нобеловия лауреат и вирусолог Люк Монтание и говори точно обратното на това което той каза на митинга в Милано.

62

Анонимен

преди 2 години

Излъчва УБИЙСТВЕН авторитет !! Lol

61

Възпитан съм да ...

преди 2 години

...уважавам възрастните хора , но тази клета женица с горчиво номенклатурно излъчване , ме карта да загърбя възпитанието си и да изкара на показ и най мрачните ми черти !!! Искам да бъде ваксинирана 24/7 само с бустери на стерео....да ни я дават за пример ...всяка вечер в 20:00ч по всички телевизии и медии....да бият по една игла !!!

60

anonymous

преди 2 години

Чудя се,ама наистина,тези клети хорица-Аргирова,Христова,Кунчев,Гломб и сие-кога работят?От сутрин до вечер обикалят по телевизии и радиа,не забравят и за вестниците интервюта да дават.Кога се занимават с пряката си работа,изследвания,анализи?Май са хрантутници на държавна заплата,наети да ни набиват в главите "ползите" от ваксините и да ни плашат,ако не се боцнем.

59

Е

преди 2 години

Писна ми хората казват край на зеления сертификат кака Радка иска бустери.

58

Анонимен

преди 2 години

И тая точно ще сяда на маса да обсъжда с мангъра. Мали мали, че те опорките и са татуирани на челото вече.

57

Анонимен

преди 2 години

Таз костенурка още покрай спина има контакти зад океану , колко му е и сега да и плащат рушвет

56

Анонимен

преди 2 години

Пак ли показвате тази изкуфяла бабичка?

55

Анонимен

преди 2 години

изветряла бабичка па и съветник на киро-лъжата

54

Анонимен

преди 2 години

Стига, г-жо Радка. Аз съм лекар лекуващ болни от ковид. Преболедувал съм го, не съм ваксиниран. Моля обяснете ми как съм още жив? Видимо за Вас няма тера инкогнита относно вируса. Може би съм изключението, което потвърждава тезата Ви, че само ваксинацията спасява. Защо говорите само за неваксинирани? Има неваксинирани преболедували и неваксинирани непреболедували, или за Вас и двете групи са идентични? Кажете си го - преболедувалите имаме имунитет, толкова. Оф, писна ми! Живи и здрави!

53

Анонимен

преди 2 години

Какво съдържат тези ваксини,че са толкоз чудодейни,че без тях неваксинирани се заразяват и разболяват кой как издържа достигнали до пред болнична помощ с назначени лекарствени препарати в тесен специфичен подбор в набор от предпочитани по лекарско предписание за домашно лечение със зачитане в цената по медицински пътеки от здравна каса с дни на отстояване в карантина как зачитане болнични отпуски с начисление и за личния лекар,а също тъй за болнична помощ с многократно повишен за внимание режим.

52

Оставка 1

преди 2 години

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължаваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации..

51

Анонимен

преди 2 години

Мопс

50

До 49 от Ямб. Цървул

преди 2 години

Тя е 58976 бустера

49

До тъпака:

преди 2 години

Първо научи таблицата за умножение, след това ще ти се изяснят много въпроси. Никой няма намерение да кара пpocтаците да вярват в нещо.

48

аргирова,

преди 2 години

Съобщиха ли ви за новия вариант -"патрон"?! Много бързо действал .

47

Оставка 2

преди 2 години

Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Бокл.ук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Бокл.ук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

46

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

След като това страшилище обикаля по телевизиите и не пуква как да повярваме в Ковида.