59

Баба Ъпсурдана

преди 2 години

Освен да си спрат топлото може да си спрат и производството на автомобили! Руснаците ще им е още по-смешно!

58

ПО сценария на СССР

преди 2 години

Усещате ли се че Русия и Китай клатят пазара на горивата както едно време го правиха Щатите и арабите? Сега ще им върнат номера със икономическия срив. Реванш на Студената война - 1:1

57

Тайна мисия явно

преди 2 години

До Анонимен" "Така доставките на Газпром са паднали с 40% спрямо м.г." ??? А официалните данни сочат точно обратното! Увеличение над 17% Явно Прекратяване на доставките през Полша те притесняват - там може и със 80% може да е намалението. :):)

56

Анонимен

преди 2 години

Германците не само че не пускат СП2, но и в момента нарочно купуват газ от Норвегия и Холандия, въпреки високите цени. Така доставките на Газпром са паднали с 40% спрямо м.г. и доставят газ само по дългосрочните контракти.

55

Анонимен

преди 2 години

След очаквания провал на визитата на германския външен министър Анналена Бербок в Москва, държавният секретар на САЩ Антони Блинкен се примоли и срочно си уреди среща с шефа на руската дипломация Сергей Лавров на 21.01.22 г. в Женева.

54

Риторика

преди 2 години

Кой сега прави "Северен поток" ...политически?!! Двуличието на запада няма край.

53

Смешни заплахи!

преди 2 години

ХА ХА! Плашат котка със салам! Киътай вече подписа с руснаците за още нишки газопровода към тях. Със китайските темпове на стротелство, преди Германия и ЕС да са 'решили' вече ще са изгубили доставките. А ВЪВ МОМЕНТА Китай е хвърлил око на петрола -изкупува поголовно. Тия седмици и цените на бензините ще хукнат нагоре!

52

Анонимен

преди 2 години

Ще мръзнете като кучета,шваби такива.И вие сте *** на САЩ.

51

Дерме им на руснацит

преди 2 години

Стига да си плащат - да спират и да пускат колкото си искат - тръбата е за тях!

50

dakotabg

преди 2 години

Мирише на ,,плаши Пею гарги''

49

студа определя!

преди 2 години

"Германия готова да спре" - като стане топло; После като стане студено ще е: "Германия готова да пусне". Знаеме го това колебание на вниманието!

48

Анонимен

преди 2 години

Война ще има. Този проблем възпира Русия и ще бъде решен с кръв! Краят на месец април, когато изсъхне чернозема и стане възможно движение на танкове. По това време държавната дума ще признае Донецк и Луганск за самостоятелни държави, т.е. ще могат да се изпращат руски войски на помощ.

47

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Били готови, ами да го спират! Газовите хранилища в Германия са запълнени в момента на 50% от капацитета им, което на германците ще им стигне за 17-18 дена. Ще ги питам после дали зелената им енергия ще ги стопли... Хахаха!

46

ха, ха , ха

преди 2 години

ДРЕМЕ ИМ НА РУСНАЦИТЕ - КИТАЙ ИМА НУЖДА И В МОМЕНТАПСЕ СТРОИ ПОРЕДНИЯ ГАЗОПРОВОД ЗА НАТАМ И ИНДИЯ, ДА МУ МИСЛЯТ НЕМЦИТЕ ДЕТО ЯВНО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ИМ ПАДАТ НОСОВЕТЕ И УШИТЕ ОТ ИЗМРЪЗВАНЕ... ЗА СПРАВКА - ВТОРАТА СВЕТОВНА!АНГЛИЧАНИТЕ ВЕЧЕ ГУШКАТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ПРОТИВ СТУДА ТАМ....

45

Анонимен

преди 2 години

А султанът държи Южен поток и хубавко ще им се изкефи на немците!

44

Анонимен

преди 2 години

Първо това няма да стане, защото Германия в момента купува газа на около 300 евро от Русия, и го препродава на Украйна и Полша на над 1500 евро. Едва ли има толкова луди в германското правителство да спрат такава златна мина. И второ руснаците отдвна си избиха инвестицията в тази тръба с цените на газа от последните седмици.

43

Анонимен

преди 2 години

Германия не е фактор ако спре американското лобиране за тях ще фалират за по-малко от седмица

42

анонимен

преди 2 години

Браво на Германия. Газ и нефт ще внасяме от другаде, докато ВЕИ енергията се наложи окончателно.

41

Анонимен

преди 2 години

"Съединените щати не искат конфликт. Ние искаме мир", бил казал пред репортери високопоставен служител на Държавния департамент. Като искате мир, стоите си у вас. Защо сте застанали като пиян и дрогиран въоръжен до зъбите бабаит пред портите на Русия и викате и ревете и псувате, че ако Путин не ви се подчини, скъпо щял да плати?

40

Анонимен

преди 2 години

Репчене за прес глу павите германия бес рушки газ е свършена