82

Анонимен

преди 2 години

До Анонименоткъде се пише слято! научете се да пишете и българския език пък тогава отивайте в чужбина

81

Анонимен

преди 2 години

Вериги от аптеки и общински съветник - чудесно семейство.

80

Анонимен

преди 2 години

И мафията се състои от чудесни семейства. Добри, грижливи за децата си, много работливи и владеещи вериги от далавери. Вериги от аптеки не може да се притежават от един човек. Мафия.

79

Анонимен

преди 2 години

Защо тези не отидоха в друга къща, а точно там? Някакви само 50 бона ( за които се знае), и други дребни ценности , за които все още не се знае стойността им. Като онези бабички, уж живеещи бедно,дали по няколко десетки хиляди на ако-измамници. Защо държат такива суми в тях и още по-важно, от къде ги имат?

78

Русенец

преди 2 години

Чуеш ли общински съветник от ГЕРБ не ми ги хвали.

77

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости, ***! Бяха прекрасно семейство. Мъжът на жертвата не би убил и муха! Интелигентни, забавни, сърцати и работливи хора, станали поредната жертва на пълната липса на морал, възпитание и ценности в някои прослойки. Жалко!!! Много жалко за едно достойно семейство, погубено от мързеливата, крадлива ***

76

убийства всеки ден

преди 2 години

Така е като шеф на МВР е алкохолик

75

Анонимен

преди 2 години

Чуя ли за разчленени трупове, това е работа на Пеевски Гешев опг с ММА"спортисти". Няма кой друг да прави зверски неща. Арестувайте ги тези ММА престъпници, ако трябва МВР да ги ликвидира на място. Това са убийци, тях не ги е раждала майка, вземете им телефоните да видите кой им се е обаждал, предполагам само селянките на Гешев

74

Герб

преди 2 години

Да не се окаже че са действали по поръчка и сьпругьт е поръчителяПомня скоро вдин гербаджия уби брутално приятелката си

73

Русенец

преди 2 години

След като беше убита журналистка жена на ;бизнесмен от герб; - това е втория случай в града

72

Анонимен

преди 2 години

На Цацаров акулата ще му разпорят корема първи както във филма челюсти, после и на останалите дебели акули

71

Мнение

преди 2 години

До като хората и престъпниците не видят престъпниците шизофреници като Гешев или Борисов проснати на земята с белезници и с качулка да лежат мирно, няма да знаят че има държава. Ама може тази вечер да арестуват малко селянки и селяни набедени за"прокурорчета"

70

Анонимен

преди 2 години

А незнам дали разбрахте, че са пуснали вече единия от Наглите, а на Сумиста ще му върнат кинфискуваното от КПКОНПИ след оствката ан Цацаров?

69

Анонимен

преди 2 години

Страната е залята от брутални убийства посред бял ден, а сега след режима на тока, който е въведен в няколко града в Монатанско и села в околията ще стане страшно, защото уличнито осветление ще се гаси след 21 ч до 5 сутринта.

68

Анонимен

преди 2 години

63--на тиквата чакалите.

67

Анонимен

преди 2 години

до 75--а фразата "мога да изкарам 30-50 души, които да ви преследват като чакали" на кой ПРЕСТЪПНИК беше? Ето ги във действие.

66

Калеко Алеко

преди 2 години

До До 70 ... Наглите бяха деца на Прехода, който се завърна пак с тъмно-червената номенклатура от Прехода и кадрите от ДС, с които се е оградил преЦедента радеФ, при ББ наглите бяха пресечени, а следственият арест се напълни с олигарси, като Карнобатските босове, Баневи и Арабаджиеви, на Черепа му се наложи да се изнесе в Дубай, а Василев фалира КТБ при Олигарски, след един февруарски метеж досущ като пучът на фигуранта ... а когато рашкоФ беше Шеф на НСС, Мутрите си имаха държава, имат я и сега

65

Гешевица

преди 2 години

На Борисов мутрите вилнеят в Перник, Бобов дол, Дупница, Благоевград, но може да има навсякъде от неговите изв.ерги!

64

До 70

преди 2 години

Наглите бяха отрядите на Боко Тиквата. Няма да се учудя пак да е активирал главорезите си. Мутрата си остава мутра. Няма бивши мутри.

63

Анонимен

преди 2 години

Затвориха им кранчетата и крадливите герберасти започнаха да се самоизяждат.