46

До 44

преди 2 години

Заводите на бай Тошо правешкия овчар, работиха на перманентна загуба другарю с трети завършен клас.

45

Lina

преди 2 години

В началото ги оправдавах пп с това, че са млади, че трябва време. Но кирчо още на първия час се е хванал за иглата да ваксинира и кучетата по 3445 пъти, чете декларации без смисъл в НС ,целИва се с македонеца и продава Бг за жълти стотинки, натикал мустакатото ленче навсякъде- пълен провал е гелосаното ново.

44

Анонимен

преди 2 години

Най-лесния начин да намалиш корупцията е като премахнеш хилядите държавни и общински ненужни регулации и процедури, чиято единствена цел е бюрократите да извиват ръцете на хората.

43

Анонимен

преди 2 години

Сега, сме в инфлация ако не е забелязал растеж на куково лято

42

Еврейски ум

преди 2 години

Вие, българите, обичате еврейският ум, тачите го и го почитате, повече от Господ, защото смятате, че еврейският ум е толкова напредничав, че затва евреите владеят парите и оттам целият свят. И вие искате, също да станете евреи като нас, за да се къпете в пари и в злато и да сте щастливи, защото смятате, че смисълът на живота е в тва да имате пари и да не сте бедни... Затова, аз сега, ще ви покажа, най-добрите страни на еврейският ум;)))изкуството да се правят пари от нищото...

41

Анонимен

преди 2 години

За да има такъв разтеж трябва да възстанови заводите на бай Тошо което е фантастика в предвид че 30 години ги грабиха и унищожиха

40

Брей

преди 2 години

а аз си мислех, че Друг е Министър на Икономиката и Енергетиката и Друг е Премиер, че да поставят цели за Икономически Растеж!

39

пенсионер-ветеран

преди 2 години

прясното мляко още 26 стотинки нагоре, само от последното ми пазаруване преди няколко дена... обаче, офчъиците явно са доволни по кошарите са!!

38

няма шега

преди 2 години

До Анонимен 34 от гугъл: "Преподава в .... Центъра за икономически стратегии и конкурентноспособност към Софийския университет "Кл. Охридски" - т.нар. харвардски курсове заедно с Кирил Петков и Асен Василев."

37

Анонимен

преди 2 години

Ние бяхме избрани след дълг период на политическа нестабилност и с ясен мандат да създаваме инфраструктура за нормално функционираща държава, каза министърът..... Познавате ли някой гласувал за тези? Или вие да сте гласували за тези? Ако ДА +, ако НЕ -

36

Муахаха

преди 2 години

и 500% инфлация!

35

Анонимен

преди 2 години

Имат огромната възможност да докажат колко са некадърни. Това ще бъде една своеобразна безплатна антиреклама на Харвард.

34

Стоян

преди 2 години

5% икономически растеж и 10% инфлация всяка година. Не е зле.

33

Анонимен

преди 2 години

Това, което Борисов е построил Кирчо не може да го ремонтира.

32

Цццц

преди 2 години

Нашите хора са ГЕРБ - как 12 години си ни управляваха, то на българина най му е удобно диктатор да е на власт. Борис 3, Тато, Буци - все периоди на разцвет за нашата страна!

31

Анонимен

преди 2 години

Реформа = махаме техните и слагаме наши хора!

30

Анонимен

преди 2 години

Тия под реформа е правосъдие разбират единствено махане на Геша, което ще успокои надявам се патрона им Радев. След това сами ще предизвикат избори.Т.е. нищо ама хич нищо нямат намерение да правят. Освен задоволяване на патрона.

29

Анонимен

преди 2 години

Какъвто е растежът в Харвард такъв трябва да е и тук, Кирил Петков нали се за Харвардговори. Харвард това Харвард онова.

28

Анонимен

преди 2 години

*** защо още не е върнал Черепа от Дубай?

27

Анонимен

преди 2 години

Някои казват, че Кирчо само говори и нищо не прави, това не е така вижте инфлацията Кирчо работи и то доста добреда разсипе държавата.