66

Анонимен

преди 2 години

Средата на февруари ще умират по 500-1000 човека на ден.

65

Анонимен

преди 2 години

А Радев беше казал, че статистиката за Ковид се пише от мафията.Сега излиза, че той е най-големият мафиот.

64

Кърдалийски Бей

преди 2 години

Само така турският ген и партия са най-яките в България. Инвитро и импотентни двойки направо да одят у Кърждалийски да бъдат оплодени.

63

УРА ДРУГАРИ

преди 2 години

ЩОМ ИМА ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЛЕГЛА СЕ ОСВОБОЖДАВАТ И НЯМА ДА ЗАТВАРЯМЕ ЗАВЕДЕНИЯТА. МЪДРО! КИРЕТО СИ Е ВЗЕЛ ЕДНА ДРУГА БАБА ЗА СЪВЕТНИК.

62

СПОКО

преди 2 години

ДРУГИЯ ВТОРНИК 20 000.

61

доцент Мангъров

преди 2 години

Сезонен грип. Ще мине до пролетта. Пийте чай с аспирин. Е, някои сухи съчки ще изгорят.

60

Анонимен

преди 2 години

До ехо Хайде да опитаме пак като за хора сумствени дефицити. 80% от заразените имат леки симптоми, а някои дори нямат, но са разпространители. 20% го карат от средно тежко до изключително тежко. 15% влизат в болница. 4% умират! Това, че си го изкарал с лек главобол, не означава, че не си причинил тежко заболяване на хякой или дори смърт. Почти 33 хил. за година и половина си отидоха. И не, тези хора не са от общата смъртност 270-280 чоека на ден. Сложи поне едни 100 човека над тях средно.

59

Анонимен

преди 2 години

тотална промяна, дори и в Ковид картата, тази е по-зле и от Авантата

58

Анонимен

преди 2 години

стигнем ли 60% значи всички ще се разболеят

57

Минаващ

преди 2 години

Добре де, защо поне един от тези професори доценти, вирусолози, имунолози, математици и всезнаещи, окупирали телевизиите, не обясни защо в област Кърджали винаги е по-спокойна ковид-обстановката.

56

ехо

преди 2 години

толкова вой за нищо. Неваксиран съм и 5/5 теста от аптеката ми показаха, че съм "болен" след като се почуствах зле за ден. Даже и главоболие нямах. Това ли беше страшния Ковид!? То минава по-леко от настинка, там поне кихаш, може и някоя хремичка.

55

до 58

преди 2 години

Я! Провокатор. Ако беше турчин - никога нямаше да напишеш "вулгари". beni anladın mı? На бас, че си македонец!

54

Анонимен

преди 2 години

Мерките трябва да са ПРЕВЕНЦИЯ, а не след събитията. Когато интензивните се напълнят, кел файда, че вземаш мерки. Значи пълним интензивните - 90% умират и всиччко е точно. Тези хора имат сериозен проблем с мисленето.

53

Кърджали

преди 2 години

Нормално турците са по чистоплътни от вугарите

52

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте малките бацили вирусите одват основно от училищата и общественият транспорт не е лошо изобщо общественият танспорт да се премахне ввчв имате он лайн работа и търговия не е нужно да се шари непрекъснато.А малките бацили дом не е нужно да се шарат на учиоище курсове танци спорт и тн.

51

селянин

преди 2 години

до 54 верно бре и при мене така

50

Сметко

преди 2 години

Нали щяхме да ги смятаме вече с леглова заетост на ковид отделенията?

49

А бе

преди 2 години

До селянинПа на мен от ковидо се събуди мртвеца и се оглежда за нещо младо!Глей резил на стари години!

48

Bili

преди 2 години

Бурла (шефа на Шайзер) обяви че 2 дози не предлагат никаква защита, а Израел потвърди че и 4та доза не помага....значи трябват ...7! Който не следва логиката е против Науката!

47

ACDC

преди 2 години

Безумията в тази държава продължават. Щели да взимат мерки в зависимост от заетостта на интензивните отделения. Значи ако смъртността е висока и по тази причина хората бързо напускат интензивните отделения, няма да се взимат мерки, защото това е ок. Докога немислещи хора ще взимат решенията???