50

селянин

преди 2 години

нема страшно след десетата ке се опраиме науката е голема работа

49

11

преди 2 години

Ъхъ, почва подготовка за 5-та доза за по-висока "ефективност".

48

Анонимен

преди 2 години

Значи трипъти се набождаш срогите в стената и все не можеш да япробиеш. Логично - разчиташ начетвъртияпът. Ако той пък не стане - на 40-тия. Ако имаш още глава и роги заразбиване!

47

Анонимен

преди 2 години

От известно време се опитват да ни убедят че колкото повече - по-добра защита, но забравят че ако двама тичат с 20км/ч общата им скорост не е 40км/ч. Количествените натрупвания не са задължително и качествени

46

ха-ха

преди 2 години

Помагат само нечетните дози!

45

Анонимен

преди 2 години

Ваксън със файзер се преименувал на Фазер, оти след 5-та дозе се вдървил като дъска. Замисля се след 10-ти файзер да се прекръсти на Айрън мен.

44

Майна

преди 2 години

С бързи стъпки вървим към Нюрнберг!!! Жалко, че Коритаров не е жив да го види!!!

43

Цъ

преди 2 години

Ха добрЮтро!!! Това е ЕЛЕМЕНТАРНА логика при ЛЕСНО МУТИРАЩ РНК ВИРУС! Ваксите да отидат в канализацията!

42

Анонимен

преди 2 години

Като не върши работа четвъртата, ще изчакам и ще се включа направо на двадесетата. Дано ги доизкусурят до тогава. Па и опашки няма да има вече - повекето набодени ще са сиотишли мирно и тихо от тоя свят.

41

Анонимен

преди 2 години

2122 г 10056 доза Файзер изобщо не е ефективна. Била гола вода.От ЕК не харесаха това. Експериментите с овцете продължава.

40

Дърводелец антивакс

преди 2 години

До Дърводелец ваксър Вече засаждам за 4ти път цепеница белким поникне нещо, но не става. Сега ще пробвам за 5ти.

39

Анонимен

преди 2 години

Тези експериментални препарати са пълна щета. Първо лъгаха че две дози предпазват от заразяване, сега с всяка следваща доза като се види че не действа и казват че просто действа по-малко за да замажат положението.

38

Анонимен

преди 2 години

Но втората, петата и шестата не помагат.

37

аз

преди 2 години

Хахахахаха - 4-та доза

36

до Кратунчо

преди 2 години

Циничния изменник... хайде ако обичаш да си върнеш личната карта в РПУ то по местоиздаване,и да запончеш да пишеш на езика на който пишат и четат в държавата в която си. Очакваме да заличиш и всичките си недвижимости в РБ.А след като вече нямаш връзка с "***" РБ..ни осовободи от присъствието си и не пиши повече в бг сайтове. Съвет към управляващите дееебили.Премахнете двойното гражданство и всичко ще се нареди.

35

Анонимен

преди 2 години

Хората се борят, присмехулниците си присмехулват. Това е.

34

Вирусолог

преди 2 години

Как само си личат изказванията на калинките с купените дипломи докопали се до слядка държавна работа ..... ВАКСИНИТЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ АНТИТЕЛА . ФАКТ. Ваксините единствено стимулират организма ни да произведе антитела . И ЕДИНСТВЕНО от нашия организъм зависи колко антитела ще бъдат произведени. Хората със силна имунна система НЯМАТ НУЖДА от ваксини. Техния организъм без чужда помощ си изработва антителата ...НО ЦЕЛТА ТУК Е ТЪРГОВСКА И ОСНОВНОТО Е ДА ИМА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ НАБОДЕНИ.

33

Анонимен

преди 2 години

"Аз вярвам в науката!" Казал пилотът и пуснал атомната бомба над Хирошима.

32

Дърводелец ваксър

преди 2 години

Режа вече четири пъти и все късо. Ще взема да отрежа пети път. Може да се удължи.

31

Анонимен

преди 2 години

Фармацевтичната мафия до този момент е реализирала чиста печалба от 4 милрд. долара,трябва да станат10!!!!И не ми обяснявайте как учЕните там се загрижили за моето здраве.Не забравяйте че учЕни са създали и атомната бомба!!!!