94

Анонимен

преди 2 години

Уоуу, какви законопослушци и праведници ръсят морал по-надолу в коментарите... и възхваляват законите и правилата, които трябвало всички да спазват... Сред тях няма чиновници, които излизат в работно време и взимат рушветчета при всяка възможност, работници, които са на минимален договор, за да не плащат осигуровки, частници, които не винаги чукат на апарата, за да не дават пари на държавата... неее.

93

Анонимен

преди 2 години

Да се наслаждават тогава на играта на Салваторе Карузо и компания. Сами си заслужиха да се превърнат в селски панаир за треторазрядни тенисисти.

92

Ха Ха Ха

преди 2 години

Сега е момента да направи Serbian AntiVax Open

91

Смешници

преди 2 години

Сръбските *** номера не вървят в белите държави.Не случайно тъкмо в Австралия има част от Големия шлем.

90

Гост

преди 2 години

Селски тарикати, но в селски държави!

89

mne

преди 2 години

Ще викам за Надал. Дано спечели, за да му е още по-кофти на Ноле!Знам, че съм гадна, обаче не мога да си го обясня това поведение на Ноле. Знае какви са изискванията в Австралия, толкова пък не можа да се ваксинира, след като турнира му е супер важен.

88

Анонимен

преди 2 години

Джоко не успя да се промуши за участие в турнира. Изобщо в Австралия е трудно да не спазваш правилата и законите. Вярно е, че имаха тежки локдауни, но затова имат и ниска смъртност - 2600 души за 2 г., а у нас - 32 000. Най-голямата заблуда е, че Джоко е антиваксър. Той просто не иска да се ваксинира и си гледа интереса за още титли и кинти. Изобщо няма намерение да става знаме на антиваксърите. Ако го направи ще остане без спонсори. Ако не беше такъв инат щеше да си спести гоненето.

87

Възраждане

преди 2 години

Балкански тарикати

86

ХА ХА ХА

преди 2 години

Поредната буря в чаша вода.

85

ф

преди 2 години

Що му трябваше на Джокович да ходи там. Така или иначе светът знае кой е. Една купа повече или по-малко има ли значение. Новак си е Новак.

84

Мдаа

преди 2 години

Бай Австралия! Чао Ла Коста. Да се бе тарикатил в Сърбия никой нямаше да го закача. А той си поверва и тръгна на другия край на света балкански тарикатлъци да раздава.

83

Анонимен

преди 2 години

Не знам Джокович дали и простоват, ама баща му кърти мифки !!

82

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че не го тикнаха зад решетките тоя балкански схемаджия!

81

Анонимен

преди 2 години

Пред закона всички са равни ама някои слеляндури искат да са по-равни от другите.За това в Австралия ще имат и ще са богато и здрави, а ние дрипави и бедни, защото все някой тарикат е по-равен от другите.

80

Браво

преди 2 години

Евала на Австралия! Закона е за всички! Ако има изключения се получава български вариант...

79

Анонимен

преди 2 години

И какви правила е нарушил Джокович? Допускат се неваксинирани с медицински изключения. Подаде документи, организаторите ги одобриха. После му спряха визата, че уж липсвали документи, но съдът отхвърли това. Накрая го депортираха, щото населението се дразнело и можело да се засилят антиваксърските настроения. И на това му викате правила и закони?!

78

noFreeman

преди 2 години

дреме му на оная работа какво са решили фашистите от австралия... вече никой не им гледа състезанието...

77

Анонимен

преди 2 години

Ноле, ела си тука на Балканите да си развяваш коня, там хората имат закони, о и каква изненада, даже ги спазват!

76

Калеко Алеко

преди 2 години

Добре го депортираха, писна ми да слушам за този сърбин който се превърна в световна новина, аман от антисистемни балкански играчи, всички останали се съобразиха с изискванията които са валидни не само за Австралия, а и за цял свят, всеки може да реши за себе си дали да се ваксинира или не но когато се казваш Джокович и искаш да играеш тенис на високо ниво това е задължително, ако ли не ще си понесеш последствията като всички останали граждани ... !!!

75

Люк Монтана

преди 2 години

Пясъчната кула на ваксерите се руши всеки изминат ден.