159

Тоя

преди 2 години

Не познава Витанката. Само Витанката ги разбира тия работи, а тоя е един *** НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ.

158

Диспут

преди 2 години

Настоявам за диспут между академик петрунов и монтание по тематаКака радка ще се включи дистаннционо от кухнята

157

Време е

преди 2 години

Фашагите да паднат! Европа няма да е на колене! Бог да прости жертвите на ваксинаторите и да даде сили на пострадалите от Бърк очите на неофашистите.

156

до 172 от славянин

преди 2 години

''Ще се явят нови и непознати болести, те ще са свързани с мозъка, ето, виждам такава картина - хората както вървят ще падат по улиците''! Ванга Те и сега падат по спортните терени, но все още не толкова масово!

155

Анонимен

преди 2 години

Фарма мафията командва правителствата !

154

Стига геноцид!

преди 2 години

И в много френски градове протестират. Браво и успех!

153

Витанката

преди 2 години

Моята прогноза е че тоя Монтание си измисля и говори врели некипели тук числото което показва това е над 1 или може би около 9,а по вероятно е да е около 0. Абе какво исках да кажа? Все тая,вие нали ме разбрахте?

152

славянин

преди 2 години

''Предпазват не предпазват до 2г. автономия над тялото си няма да има нито едно човешко същество в терариумът''В грешка си! Я обясни само в България как ще набодат милион-милион и половина наши ''скандинавци''!?

151

Оставка

преди 2 години

На вирусолога Люк Монтание ли вярвате или на многофакторните модели на Витанов? Киро заобградил си се с профани и решенията ти са такива. Отменяй сертификата или ще те ритаме до Канадските прерии.

150

анонимен

преди 2 години

"Проф. Е. Кимрон" ---напишете на гугал и се образовайте.

149

Анонимен

преди 2 години

Те че не вършат никаква работа това се видя отдавна, въпроса е какви ще бъдат последиците в дългосрочен план за тези които се пр ха да си сложат от експерименталните субстанции. Но каквито и да са вече е късно, минало свършено, готвачи те имат един израз,, Винаги можеш да прибавиш но не можеш да извадиш''

148

Анонимен

преди 2 години

То е очебийно че ваксините не спират ваксинирания от заразяване и разпространение на вируса.Сляп трябва да си че да не го видиш въпреки че от tv-то постоянно приказват че като се заразиш ще го прекараш леко и до болница няма да стигнеш ама не казват преди да разбереш че си заразен на колко народ си го предал особено безсимптомните.

147

Анонимен

преди 2 години

Защо изтрихте за прионите, които водят до Кройцфелд Якоб?

146

ПроСоТо

преди 2 години

кой тоз Монтание ?..Оти са бута?...Обърнал ли сай към "Великия Корифей" на вирусологията-аритметика-откачалник "Витанов" кък стоят нещата ?...Май не е..Е,тогава да си трае!...Един е Вируса и Витанов е неговия пророк !

145

Бабел

преди 2 години

Пясъчната кула на ваксерите се руши всеки изминат ден.

144

Калик

преди 2 години

Предпазват не предпазват до 2г. автономия над тялото си няма да има нито едно човешко същество в терариумът.Властта на парите и притежанието ще изчезнат изцяло. Всички болни и ббюрократи дотогава ще са на кадавърна маготна каша. Всички ще умирате по график и на големи дози, технологично оптимизирано чрез едно натискане на 5G копче ,като ще освобождавате здравословно място и въглеродният си отпечатък за нова реколта и сеитба.

143

Анонимен

преди 2 години

Хахахааа, някои от ваксите упорито защитават своята поредна дозичка. По голямата част от тях обаче са се изпокрили в миша дупка защото явно са почнали да осъзнават с кокошките си мозъци че след като такова светило в световната наука се изказва открито срещу ваксините значи наистина има нещо гнило в Дания.

142

Анонимен

преди 2 години

До 164 Ама баба Радка вчера, днес в 12 или преди 5 минути? Щото тя на 14.1 казва, че сертификатът за антитела трябва да отпадне, днес, че трябва да остане. Един ден омикрон де е страшен, в друг ще се умира яко от него. Толкова Радки има в главата й с толкова мнения, че човек се обърква.

141

славянин

преди 2 години

На нарковаксърскотои самият Господ да му каже, че ''спасителните'' му дози са отрови, ще Го обяви за ''пр.ст и неук'' антиваксър! Нарковаксията се оказва най-новото и най-тежко психиатрично заболяване!

140

Анонимен

преди 2 години

Съд за фармафашистите и всички политици, медици, които убиват принудително невинни хора и отнемат правата човешки! НЕ на нацистките сертификати !