11

Анонимен

преди 2 години

Ама отразено ли е в избирателните списъци, или и те като нас?

10

Н1

преди 2 години

Знам за двама американци, които са емигрирали в Източна Европа. Единият е Дийн Рийд, певец и борец за мир, с леви убеждения. Живее в Източна Германия, женен за Ренате Блуме. Партнира си с Гойко Митич в индианските филми. Намират го удавен в езерото Цойхнер. Повече инфо в уики. Другият е комшията ми Джонито. Той живее с Нелито, която в младите си години беше някаква научна кака, ходи по чужбините и оттам е връзката. Чудно е, че Джонито е дошъл тук, но явно му харесва. По цял ден шета в бокса.П.тю

9

Анонимен

преди 2 години

Доста по-зле са от нас. Може би и ние бяхме да сме така ако се намирахме на по-малко от 100 км. от Австрия и Италия.

8

До 8

преди 2 години

Усташите ни мразят нас,само футболната фракция на Динамо Загреб къде са в близки отношения с левскарите тук,други допирни точки нямаме!!

7

Анонимен

преди 2 години

До 5Хърватите са католици, за какво православие ми говориш изобщо :)) Личи си, че си слаб по история :)

6

ЕС

преди 2 години

Затова ние в Брюксел се грижим за вас ище внесем двойно повече от Африка. Атлантиците като Плевнелиев ни помагат да изпълним програма Европа 2030 за внос на 100 милиона имигранта!

5

До 3

преди 2 години

Хърватите не са ни приятели,говори само за себе си!!Отказаха се от православието и кирилицата,такива няма как да са ми братя на мен!!

4

Анонимен

преди 2 години

Така е в цяла Източна Европа, Запада също се топи но там компенсират с чернокожи, араби, пакита, индийци и т.н.... :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Хърватите са ни приятели и са по-свестни от сърбите. А страната им е рай като България! Да са живи и здрави, както и ние, че сме на еднакво дередже.

2

Анонимен

преди 2 години

Който влезе в Европейския съюз е така само неволи

1

Анонимен

преди 2 години

И тези беха на косъм да станат световен шампион по футбол с това мижаво население?Евалата,може да не ги харесвам..но заслужават респект!!