93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 ---- Процентиджът не беше голям. Само 10%. Плащаш на Баце, имаш бизнес. Не плащаш - духай супата.

92

Я

преди 2 години

Скандално Радев!

91

СМЕХ...

преди 2 години

ДНЕС ---СПАСЕНИЕТО НА КАДРИТЕ НА ДС/БКП Е В АМЕРИКА И КАНАДСКИЯ КЪДРАВ ПУДЕЛ .....ИНАЧИ ОТИВАТ НА БУНИЩЕТО И НЕМА ВРЪЩАНЕ ОТ ТАМ!../не че пак , няма да отидат , там..ха,ха,хааа.../СХЕМАТА Е СЪЩАТА ---КАТО ПРИ ПАДАНЕТО НА РАЙХА СЛЕД ВСВ.....!

90

Анонимен

преди 2 години

След като е бил 7 г. главен прокурор + 2 г. шеф на КПКОНПИ Цацаров да говори за престъпната олигархия е повече от жалко. Значи никаква работа не е свършил. Ако беше си вършил работата олигарсите щяха да са в панделата. Ама не са защото той и Гешев сружеха за бухалки, които изтупват пари от джобовете на олигарсите за Бацо и шайката му. Единственият въпрос пред мен по отношение на Цацаров и Гешев е - Колко процента от изтупаното е отивало в техните джобове? Не са работили за черните очи на Бацо!

89

Анонимен

преди 2 години

Тъй е Цаца, ДС слагат правителство и в случая с теб махат старите кадри, медиите нема да ти помогнат в случая :))) Иначе ми прави кеф квиченето ти, ама нема кой да ти помогне :)

88

Киро Простото

преди 2 години

"ПП" (Простащината Продължава), то е имало простащина в държавното управление но това вече бие всякакви рекорди. Цацаров е бивш главен прокурор и е правист от класа, Рашковци, тарашковци, кирчовци, вампирчовци са просто едни семинари. Те ще останат в историята като хора за подигравка подобно на известния бай Добри Терпешев и историята ще ги изрине като ***.

87

Анонимен

преди 2 години

това е новогодишен подарък за заврения зет. Прокуратурата и всеки премиер ще страда, докато не го завре в централния или е с него, както Велчев и сега Супер Спиро

86

ПУКА МУ НА ЦАЦАРОВ..

преди 2 години

..ТОЙ ВЕЧЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА БЕ......ЗА КЪВ "ДОСТЪП ДО СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ" ГОВОРИМ ИЗОБЩО....ХА,ХА,ХААААААААА......ПРИКАЗКИ НА КИРЕ ЗА ---"ПУНТА -МАРА"...ХА,ХА,ХАААААААА.....

85

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Така разпореди Черепа,моя личен спонсор!Да ги блокираме чрез ДАНС и Полицията,да не могат да си гледат работата и после всеки ден психологически тормоз от всички наши медии,а те с изключение на една две всичмките са на наште спонсори!Виждам гълъбчета,че ногу са радвате кат мен,че ша ошетаме Цацара и Гешя!Щот и вие сте крадлювци кат мен,а тея двамата с Банкянеца,м,амицата ни ***!Бой през пръстите,дишане във вратлето,питане до КС дали могат да *** съдят!Сига шъ им ШЕТАМ!Долу корупцеата ВЕТО,ВЕТО

84

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е нашето Спасение! Той действа като истински комунист-партизанин след 9.09.1944 г. БКП! БКП! БКП! БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!

83

Marin J. Ruseborn

преди 2 години

До долнопробната ГЕРБова пияница, където вече не получава кинти и за бира!Мръсен *** номер 108Цацата да знае-Мафията в Сицилия използва умряла риба за да извести нещо...

82

хх

преди 2 години

Цацаров,хайде сега,както пише в учебниците,жалба срещу акта на председателя на ДАНС,дело в съда,и тичане по инстанциите.Защото ти не познаваш такава житийска хипотеза.До сега всичко ти беше шест.Да усетиш как живеем обикновените хора.

81

анализатор

преди 2 години

Цацка-а-а,Цацка,мачът свърши.Следва наказанието.

80

ЦЕЦО ВАСИЛЕВ ГО ПАЗИ

преди 2 години

ДЖОКОВИЧ И ПУТИН.....

79

пияница мистик

преди 2 години

До Ало === Един с мустаци, дето я обра посред бял ден по времето когато Орехчо беше на власт. След това другарите безпрепятствено го пуснаха през граница, да ходи при съседите да си яде с окрадените милиарди сръбска плескавица :)))))

78

Каскетурясника

преди 2 години

Ауууу поснах сАлза и плачкам... скоро идват и за мен, да ме изхвърлят с мазния каскет...

77

Ало

преди 2 години

неощипаната Цаца. Я кажи кой опраска КТБ?

76

Анонимен

преди 2 години

Очевидно далавера, в която не участва е корупция. Както и секс, в който не участва е перверзия.

75

пияница мистик

преди 2 години

Ей на това му се вика "НУЛЕВА КОРУПЦИЯ". Оказваш натиск по всички възможни места, без оглед на разделение на властите само и само да отмъстиш лично на всички, свързани с ГЕРБ. Добре започва борбата с корупцията Киро Ментата. Ама знае ли човек - огън се гаси с огън, та може и Киро Ментата да пробва този способ - громи корупцията с корупция :))))

74

Анонимен

преди 2 години

тц тц тъкмо започнахме да вкарваме малко ***-е-ли олига-р-си по арестите и сега канадеца и комуни-с-та радев ще ги изкарат.....честито на всички Б-А-Л-Ъ-ЦИ, сега по-добре ли живеете?