101

Анонимен

преди 2 години

Мачкай, Ноле!

100

Анонимен

преди 2 години

Този ако не беше известен да са го екстрадирали със шутове вече

99

Анонимен

преди 2 години

Вуйчо Ваньо. Познавам поне 50 ваксинирани и мога да ти кажа, че не съм чул никакви оплаквания и страхотии. Някои от тях ходиха в чужбина по няколко пъти. Нито ковид ги хвана, карат си спокойно. Познавам и неваксинирани които прекараха леко, но след това взеха да им се обаждат някакви неща.

98

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Сега Джоката най добре да си вдигне гащите да не го гледат как се е оцапал и да се покрие за известно време докато хората позабравят пpo3тотиитe му. Пък после каквото сабя покаже

97

Анонимен

преди 2 години

Абе да не го гласят за политик? Голяма кампания му направиха. Ако се яви на изборите в Сърбия като нищо ще вземе 10%.

96

123123

преди 2 години

Австралия опен 2022 награден фонд - 75 милиона австралийски долара. За победителя $2,875,000, за втория $1,575,000. Това са два милиона причини за лъжи, измами, шикалкавене и какво ли още не.

95

vlady

преди 2 години

Джокович следва да заведе иск пред архиепископ Хайгазун Наджарян.

94

ира

преди 2 години

Абе алан Коло ти единствен от поне 10хиляди на този турнир си с грешна виза и невксиниран както изисква закона Другите май са по прости тенисисти не са сгрешили докумета ваксинирани са . Сръбски тарикат жалко че си добър в тениса ама че си далил торба с пари не значи че ще си разиграваш кончето както си си наумил.Хората не са от Събия

93

Аз

преди 2 години

Има ли загубен български ваксър който да не е казал до сега поне 50 пъти "правилата са за всички"?Всеки живял в България знае колко ги тачим.Това че си се ваксирал не те прави по умен, културен и европеец. Просто си решил да се довериш на големите фармацевтични компании и натиска на системата "за да се пазим". Ами честито безсмъртие!

92

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо=== В кой филм на ужасите живееш? Аз лично познавам към 30 човека ваксинирани. Не са много, но такова ми е обкръжението. Никакви такива страхотии не съм забелязвал, скоро една година вече ще мине .... Досега никой дори не се е разболял от ковид.

91

Анонимен

преди 2 години

До Мхмм...Та кои закони казваш само ваксинирани могат да влизат в Австралия и по кои закони само ваксинирани могат да участват в тенис турнири?

90

справедливост

преди 2 години

Нарушил карантината, дал погрешна информация и т.н. , че нас ни заливат нон стоп с лъжливи информации, високопоставените си правят купони и оргии по време на пландемията, та ако имаше някой и тех да осъди светът щеше да бъде РАЙ!

89

Мхмм...

преди 2 години

Баси наглия тип!!! Тук става въпрос за принципи, хората си имат закони и ги спазват. Няма значение кой си - Меси, Роналдо, Фюри... Законите са за всички!!! И какво иска ни покаже Джокович, че ако си име - за теб може да се направи изключение. Вместо да бъде пример за подражание на милионите си фенове, той им показва нагледно точно каква е причината цели държави да тънат в корупция, бедност и беззаконие...

88

Анонимен

преди 2 години

До хахахДали някой е ваксиниран или не си е лично негова работа и никой няма право да изисква такава информация. Лични данни нещо а у?

87

...

преди 2 години

Джокович тук,Джокович там...- аман!...

86

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

До хмм.... Аз ти казвам какво съм видял с очите си - може пък да е съвпадение, за чипове няма как да знам и затова не съм и ги споменавал. Айде със здраве.

85

верно

преди 2 години

джока, това да не ти е калотина бре, идваш с крадена кола, обръщаш бегаш и идваш с нова... там има закони, не само плескавица, цеца и спомени по югославията.

84

Анонимен

преди 2 години

Руснакът Рубльов бе най-точен - става дума за лична договорка на турнирния директор с Джокович как да се заобиколят изискванията на държавата.

83

SS

преди 2 години

Този вече е по-досаден и от самия вирус !

82

Анонимен

преди 2 години

Безславно завръщане в реалма на балканския синдромат Сърбия.