20

Анонимен

преди 2 години

Лекарите вече отказват работа в КОВИД-отделенията, защото е хем опасно, хем е пълно с *** антиваксъри, хем хич не им се гледа толкова много смъърт.Ама пък нали такъв вирус няма, всичко е за едни пари, няма да се боцкате с течности (вероятно има и ваксини в друго агрегатно състояние), ИТН простотии. Да ви е честит Новия Щам.

19

Анонимен

преди 2 години

Колко случай на Омикрон имаме засечени? Да не се окаже след седмица две, че дрлтата още си върлува в България?

18

Анонимен

преди 2 години

То вируса ще изчака влизането в сила на обявените мерки. През това време няма да се разпространява

17

КОВИД Копейкин

преди 2 години

Важно е за Мене да има лечение, а вие се оправяйте. Нали сте Мои последователи - антиваксъри!

16

Анонимен

преди 2 години

Дали персоналът на интензивните отделения има физическата възможност да се справи с 80% заетост от Ковид болни в критично състояние?

15

Анонимен

преди 2 години

То здравна система за обикновените хора отдавна няма. Лечение, грижи и безплатно лечение има само за управляващите и техните близки, докато народа е оставен на произвола на съдбата и събира капачки за бъдеще министъра ще брои статистически трупове и легла съществуващи само на хартия.

14

Анонимен

преди 2 години

Даа, тоя вирус е специален. Разбира от дати, срокове, мери дистанция... Сигурно си носи календар, часовник и рулетка.

13

Анонимен

преди 2 години

Хората се пазят и е нормално шугавите да не бъдат допускани навсякъде да заразяват останалите.

12

Любопитен

преди 2 години

Някой ще се прибере отново в Канада...Кой ли ще е той?

11

Анонимен

преди 2 години

Тази вълна ще е най-тежката. Всеки е с нагласата, че ще го кара леко с хрема и малко кашлица и никакви мерки не се спазват, а политиците потънаха в популизъм, който допълнително ще утежни положението.

10

да бе

преди 2 години

Не е задължителна , ама без нея няма з. сертификат . Мо.ше.ници !

9

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията изисква бързи действия особено в столицата, където гъстотата на населението е огромна. Учениците са присъствено, а тестовете от 0.80 стотинки правени проформа от неспециалисти не засичат нищо. Единственат полза от тях е за вносителите продали ги на МЗ на петорна цена. Ще има подаръци омикронки за цялото семейство и пътуващите в градският транспорт.

8

Анонимен

преди 2 години

Всичко им е само на хартия и мерките, и контрола, и статистиката. Умират по 100 човека на ден. Явно те са просто числа приравнени към легла

7

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Абсурдистан.България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на петата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт. Реалността в България е абсурдна: лекар, началник на Ковид отделение в държавна болница, води протест срещу противопандемичните мерки.

6

Анонимен

преди 2 години

До 5. Вашето село или жилищен блок, кога е наред?

5

Анонимен

преди 2 години

Показателите ни през първата вълна бяха в десетки пъти по - добри от тези на цяла Европа.После постепенно се помангърчихме и резултатът е повече от видим, всеки ден едно село или жилищен блок си отива от този свят

4

Анонимен

преди 2 години

Успяхме да ги преборим да променят плана даже и да не го признават официално вече мерки няма да има. В София има най-много заразени, но според новият план понеже има достатъчно легла ограничения няма да се налагат. Вече ежедневната стъкмистика за заболели няма значение, леглата са важни. С работната група начело с доцент Мангъров ще се преборим и да се прекрати тестването по училищата, чиято единствена цел беше да събират генетичен материал от децата ни.

3

Анонимен

преди 2 години

Защо финансово заинтересованите от високия брой заети легла следят броя на заетите легла? Дали ще отчитат вярната бройка?

2

След като НЕ Е

преди 2 години

задължителна,на какво основание едни инжектирани граждани с бележка имат предимство пред други,неинжектирани и без бележка?Само на база НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНА инжекция?Това ако не е дискриминация,не знам какво би могло да бъде...

1

Анонимен

преди 2 години

Значи като обявят локдаун ще им падне правителството преди да е влязъл в сила локдаунът. Супер !