19

Анонимен

преди 2 години

#18 Точно заместник министъра е най човечен, до преди два дни предложи да пуснат децата на ДО, тъй като този щам е изключително силно заразен и атакува млади и деца.Чест му прави, че искаше да предпази здравето на децата от вируса и евентуалните пост ковид поражения, но предложението му остана като глас в пустиня. Какъв е смисъла точно сега децата да са присъствено и да се разболяват, да се разболяват и родителите и учителите, каде е логиката??, при положение, че има онлайн опция, не е да няма!!

18

Анонимен

преди 2 години

Логика - чудо. "Мангърката пак излезе най- права хахахааа". Тоест, той като се е ваксинирал, ви казва да не го правите. Също като копейкин и сие, пардон, депутати-изрожденци: ние сме ваксинирани, но вие недейте, това са "отровни течности" и т.н. Уфтсе, сър.

17

овчар

преди 2 години

хората не са стадо , измислете нещо друго свързано с имунитета !

16

Анонимен

преди 2 години

Защо механичен сбор на преболедували и ваксинирани? Има хора, които са и преболедували, и ваксинирани! Те се застъпват, като Вен диаграма.

15

До анонимник 17

преди 2 години

Дано не са много Убразовани като теб,( Образовани) мили ми примитивен антиваксър.

14

Анонимен

преди 2 години

Като видиш мисленето и на заместник здравния министър дето е лекар ( май стоматолог, нищо лошо) вчера от срещата с протестиращите, какво каза? В класа на сина ми има 4 болни деца. На въпроса от какво са болни, каза НЕЗНАМ! Ама било много страшно.

13

Анонимен

преди 2 години

Перфорираните не могат да преглътнат че са прецакани. До последно ще живеят в своя измислен свят. Тоя по надолу написал колко антиваксъри умрели, а за починалите ваксинирани нещо да обели? CDC и ЕМА вадят официални статистики за смърт настъпила в следствие на ваксина - за тях това била фалшива новина. Иначе били много умни, много Убразовани, много богати, много отговорни към обществото.

12

Анонимен

преди 2 години

Йеб*х таа тежка инфекция - толкова е тежка, че за всеки 1 регистриран имало 10 нерегистрирани, щото го карали на крак без да разберат. А от всеки 100 регистрирани, 5 влизат в болница... И то какво излиза? Под 1% имат нужда от хоспитализация? Предимно хора над 60 годишна възраст? И затова затваряте цялата икономика? И затова три години децата не ходят на училище? За това харчите милиарди от нашите данъци? Кат хвана една сопа... така де, те от протеста скоро ще хванат, ама и аз ще ви повторя.

11

Анонимен

преди 2 години

Професоре,говориш глупости.Не може данните да са за 6,5 милиона,при положение,че не всички са се преброили,а ти ни намаляваш още.Напротив,окончателните данни ще бъдат по-високи от сегашните.

10

Мангъра е цар

преди 2 години

от цялата про-сто-тия се разбра ,че при надупканите шанса да се заразят е по- голям .И тъй като имунната ситема е скапана от бустерите шанса да пу-к-нат е по-голям.Излиза ,че неваксинираните са най-защитени по всички показатели и имунната им система е непокътната .С други думи Мангърката пак излезе най- права хахахааа

9

Хахаха

преди 2 години

Абе умни и красиви, до кога ще търпите да ви наричат стадо със стаден имунитет? Ама то човека си казва истината де.

8

Анонимен

преди 2 години

Казаното са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!И до 2 седмици чакайте локдаун в Бг.

7

Анонимен

преди 2 години

Е как прибавят към преболедувалите и ваксинираните и получават числото 4,5 милиона? Че нали част от преболедувалите се и ваксинираха.. Малеее, и ако това е професор математик, не знам.. Или е скалъпено събиране от писача на статията ;)

6

Анонимен

преди 2 години

Не съществува стаден имунитет при коронавирусите. Ще го разберете след седмица или две , като пламнем с омикрон.

5

До Втория

преди 2 години

Умножава се по 4 или 5 , понеже повечето от хората го карат ,без симптомно.

4

Анонимен

преди 2 години

Стадото ясно, а чобаните?

3

Анонимен

преди 2 години

Цената на естествения имунитет е 30 хиляди загинали, все антиваксъри! Това е половин процент от населението, а ужаса продължава! Помислете!

2

Анонимен

преди 2 години

Значи трябваше да ви набием канчетта пред парламента, за да признаете, ме земята все пак е кръгла!

1

Опасявам се

преди 2 години

За професора.Бълнува жестоко.Мисля че има температура и респективно омикрон