117

Анонимен

преди 2 години

Герберски заговор срещу властта. Костадин е взел поръчката от Боко. Герберските *** доказват поръчката на Боко към Костадин Пионкин. Който плаща, той поръчва музиката и протеста. Вчера имаше герберски протест. Пионкин е прибрал пак някой милион за свършената услуга.

116

Анонимен

преди 2 години

Кой го интересува мнението на наглите падащи палячовци?

115

Кико

преди 2 години

През лятото и есента на площадите се играеха само: Лебедово езеро на Болшой театър! Организатори бяха: отровното трио и др Радеф

114

Анонимен

преди 2 години

Видя се че тази страна трябва да бъде управлявана с твърда ръка. Тези протестиращи от вчера или 95 % от тях бяха на много ниско ниво, нищо и никакви хора. Тези хора немогат да налагат как да се управлява държавата, какви мерки да се взимат. Тези хора които се тъпчат с кремвирши, сланина и пият като смоци евтина ракия ще определят какво да става. Всяка жаба да си знае гьола.

113

Анонимен

преди 2 години

Това беше безрасъдна герберска проява. И хулиганска, по манталитета на Боко. Костадин Пионкин на ГЕРБ е момче на Боко. Откъде пари за автобуси и безплатни екскурзии до София и надник за всеки платен протестиращ? Пионкин ще се разори и милионите му ще свършат, ако прави протести. Има една партия ГЕРБ с безкрайно много десетки и стотици милиони в партийните сметки, откъдето явно са дошли парите за вчерашния протест.

112

Анонимен

преди 2 години

Аз бих дал право на Костадин Пионкин да решава и хората и болните да се отнасят към него по въпросите за ваксинацията, мерките, сертификатите. Народът да търси за пандемията само Костадин Копейкин Пионкин. Каквото каже Костадин Пионкин, това ще е. Ако има недоволни и болни, каквито винаги има, да търсят него и да правят протести пред неговата партия и пред неговите ваксинирани депутати. Всички смъртни случаи да се приписват на Костадин Пионкин и той да отговаря пред народа.

111

До113

преди 2 години

За самолетите отидоха само 2 млрд - алоооо

110

Анонимен

преди 2 години

ПП вече не сте легитимни, политическата обстановка е променена, т.ч. по-добре да не приказват излишни глупости, нужни са нови избори!

109

Нане

преди 2 години

Новото нормално на промяната... Държанките с по 25 бона заплата... Аферим... Ашколсун...)))

108

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че по този повод Киро язовиро е крайно време да назначи още 10-тина зам. министри. Просто няма друг начин да се справим със ситуацията.

107

Нане

преди 2 години

кирчууу... Как е ленка... Гълта ли гълта ли... Грозницата канадска щи бие шута преди Нас...)))

106

Запознат

преди 2 години

Тия хулигани не са като ония хулигани дето палеха полицаите сьс слама и мятаха паветаТези са недемократични хулигани

105

?!?

преди 2 години

Подмяната е тук! Докато те протестираха и хвърляха камани палеха полицай умираха по 100 от корона вирус. Сега вече е било безотговорно, като мислят така си признават,че са лъжици. Да си дават оставките веднага.

104

Анонимен

преди 2 години

Всички от управляващите се скриха в миша дупка от страх, нали се пишеха големи протестъри, защо не излязоха пред хората?

103

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

До ЕЛАТЕ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ=== Възраждане никога нямаше да влезе в Народното събрание, ако Копейкин не беше "яхнал" антиваксърите. Тези наивници гласуваха за най- червената про-Кремълска партия, обявила се против ЕС и НАТО. Самите Копейкински депутати са ваксинирани, но будали винаги се намират да ги подкрепят. Бойковата партия похарчи 8 милиарда през декември 2020 г. без да вдига пенсиите, а колко задели за "чекмеджето" не се знае.

102

Анонимен

преди 2 години

След вчерашните събития, когато народът ясно изрази волята си за оставка на сегашното парвителство на Петков партия Продължаваме Поскъпването няма вече легитимация пред българите да управлява.Нека се проведат нови избори най-късно в края на март, защото политическата ситуация вече е коренно различна!

101

Анонимен

преди 2 години

Абе къде се скри Копейкин? На болен ли се прави какво стана? Гледам депутатите му седят вчера на топло в НС и плямпат как искали да излязат да говорят с протестиращите, да обсъждат не знам какво си..., че кой ви спря бе?!? Кой ви спря излезете отпред и да си говорите с ордата дето докарахте? Егати мало****те!

100

ЕЛАТЕ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

ЗАЕДНО ---БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ ЕТНОСИ , СМЕ ВЕЛИКА СИЛА!!!...САМО ТАКА ЩЕ РАЗБИЕМ ТАЗИ ЧЕРВЕНА МАФИЯ , КОИТО СА СВИКНАЛИ ДА ХАРЧАТ 9-млрд.лв. ЗА 2-МЕСЕЦА...!--НИКАКВИ КОМПРОМИСИ!!!!

99

Натовеца

преди 2 години

Вчерашният протест не е хулиганска проява ,а проява на пряка демокрация и е само демо версия :) яйце ви се пече на гъзаааа харвардски изтърсаци колониални !

98

Сахо

преди 2 години

Българинът не иска никой! Не иска ГЕРБ, не иска ПП, не иска БСП, не иска ИТН, не иска ДБ, той иска с магическа пръчка някой да дойде и да оправи положението, но такъв няма и няма и да има. Всеки сам да се спасява е положението!