19

Питайте Кунч000

преди 2 години

Кунч000 Бустерът е минал през всичко това, след като се набоцка с 3 бустера наведнъж и даде изявление в своят фалшив профил във Фейскбук. Боц, Боц до 100 дози на седмица.

18

SS

преди 2 години

Запасете се с храна и консерви,или яжте докато има какво да се яде ! Както предрекох още през 2020год когато затвориха държавата най накрая всичко ще се срине ! Ще настъпи хаос ! И анархия от първичен тип. И СЕ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Това е била целта им от самото начало.

16

СЛЕД УТРЕШНИЯ ДЕН

преди 2 години

КВО НИ БЕШЕ ХУБАВО ЕДНО ВРЕМЕ В ПЕЩЕРИТЕ. ПРЕСКОЧИШ ДО СЪСЕДИТЕ И ГИ ИЗЯДЕШ.ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА СИ ГИ ПЛЕНЯВАШ ИЛИ ЗА ЗИМНИНА.

15

SS

преди 2 години

Това е целта !РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ! САМО ЩЕ ПИТАМ,УТРЕ КАТО ИЗГАСНЕ ТОКА ИЛИ СТАНЕ ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПЛАЩАМЕ КАКВИ ОНЛАЙН КОМУНИКАЦИИ ?? ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА Е ТОВА ! САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ЩЕ ИМАТ ДОСТЪП ДО БЛАГАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !

14

от КОРАБА-МАЙКА

преди 2 години

В случай, че усещате все по-голяма досада един към друг, не ставате ли досадни и на БОГА

13

Анонимен

преди 2 години

Един път да напишете нещо, което е вярно. Нека всички привърженици на "мерки", "локдаунс", "маски" в училище и навсякъде се замислят, че те поне са имали детство на свобода. Някой деца са на 3 години- в тази лудница живеят целият си живот. Не разбирам, кого пазят тези абсолютно безпредметни и *** мерки. ПСР тест в последните 48 часа? Да не би след като си направиш теста, вирусът да не те заразява??? Абсолютно безпредметни и ***-отски

12

НЕ!

преди 2 години

Вървим към обединение и вразумяване на управляващите които по един или друг начин ще бъдат принудени да се съобразят с волята на народа както и със конституцията на РБ.

11

Анонимен

преди 2 години

Отдавна сме разделени, това не е от вчера :))) Психоложките са открили топлата вода след толкова време, дето се казва - мъдриха, мъдриха и накрая го измислиха.......хахахахаха :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Онлайн комуникация трънки. През интернет не може да се мандръса!

9

експерт от индия

преди 2 години

Няма общество. Отдавна. Всеки за себе си. Поздрави от индийските хора

8

Анонимен

преди 2 години

Не е ли откачено? Ежедневието през следващите 14 дни да зависи от някакъв тест. Независимо дали си ваксиниран или не. Да се откъснеш от приятели и познати, ако не са от твоя цвят, или ти не си със сертификат? И ваксинирн да си, да не смееш да кихнеш на работа - следва беседа с анализ на обстановката в страната и по света, представена от фалшиви новини и репортажи. И всичко това, вече почти две години.

7

Анонимен

преди 2 години

Светът върви усилено в посока на разделение, изолиране и онлайн комуникация. - Да сами си говорим вече, пишем си коментари, а някои и сами си отговарят на коментарите. Изобщо добре се забавляваме...

6

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ги изритаме тези наглеци много станаха вече

5

Апокалипто

преди 2 години

Не бе те просто са загрижени за нас,за това ни затварят,ограничават,фалират ни бизнесите,дупчат ни с неизпитани чорби,спират планови операции на нуждаещи се,децата ни не ходят на училище и още много неща,които значително подобриха състоянието ни.Добре че взимат мерки,та да може всички над 70 с по 5 заболявания да са предпазени от вируса,сега те са най-важните,младежите да се засрамят,колко безотговорни сте!

4

Анонимен

преди 2 години

Стига лъгахте че ше го намуам на целото ви домочадие докторско. Комшията почина от масивен инфаркт в болница а го писаха от ковид даже без разрешение на съпругата му го изгориха и и дадоха прахта му. Това ако стане с мой роднина ще подпаля половината куочина.

3

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Хората като Давид Сасоли, бивш председател на европейския парламент, умират необратим срив на имунната система предизвикан от ваксините за коронавирус. Наистина болните не могат да сбогуват с близките си и реално първият вирус ги поваля и праща в отвъдното. Въпросът тук за мен е колко милиона набодени за застрашени от такава смърт и какво ще стане с икономиката когато и те се сблъскат с някоя инфекция? Какво ще стане с лекарите когато се наложи за лекуват милиони хора от имунна недостатъчност?

2

българин

преди 2 години

Ха,разделение?Проф.Иво Христов като каза в парламента кокво представляваме ние,българите,всички гракнаха.В ограмната си част,ние сме общесвтво на инфантили,опростачени и оскотяли хора.Ние сме мързеливи,крадливи и озлобени.И все друг ни е виновен.Като прибавим в днешната ситуация активността на крадливата олигархия/дала пари на т.нар.протестиращи/,"взрива" е неизбежен.Но това ще доведе до арести на крадците от гробаджийската организация,която доотрови и без това пропадналия ни народ.

1

Анонимен

преди 2 години

Психолозите пак се оказаха неподготвени. Не вървим, ние вече стигнахме там! Жалко че още не са го разбрали.