29

КИРИЛ ПЕТКОВ до 36

преди 2 години

".....Сега като се е самоизолирал..." - Здравейте, самоизолирани са наш Асенчо и възрастната пенсия г-н Радев. Аз като мъж в разцвета на силите си съм Споделено Самоизолиран с Ленчето в едно кокетно Пампоровско Мезонетче с всички Екстри и да Ви кажа....Екстра е. Точно в момента Ленчето ме масажира и Поема Бюджета и като гледам как го е поела, надали ще остане нещо за пpocтия като црвул БГ избирател. Венсеремос - Победата идва

28

Гоце Делчев

преди 2 години

Кире, това е най-правилното решение. Повярвай!

27

Анонимен

преди 2 години

Явно се усетиха че тази визита е гаф и измислиха историята с корона вируса и карантината ... вече на нищо не вярвам!

26

Анонимен

преди 2 години

Сега като се е самоизолирал може да започне да мисли как точно да започнат да работят заедно с министрите по приемането на бюджета, като типично по корпоративен маниер да направят работна група която да реши какви работни групи да се направят по въпроса и след 1-2 години този проект ще фейлне.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - Не! По-скоро от Москва

24

Активист на БСП

преди 2 години

От Скопие КирчоУ Канадчето да си отива в Канада!!!

23

абе ей

преди 2 години

нема се занимавате с Кирето

22

КИРИЛ ПЕТКОВ до 23

преди 2 години

"....Защо в момента Кирил Петков и Лена Бориславова са заедно...." - Здравейте госпожо / господине..или квото сте там. Информацията Ви е неточна. В момента с Ленчето сме Самоизолирани на хотел в Пампорово в мезонет с двоен руум-сървиз, три пъти на ден Шведска маса и всичко олинклузив. За да разберете че с Ленчето ни свързват само Служебни отношения, ученическа любов, студенска обич и Тежък Държавнически Дълг ще Ви информирам че Тя се къпе горе на втория етаж, а аз се забърсвам в пердето.

21

Анонимен

преди 2 години

Чакат инструкции от Херо Мустафа ли?

20

Анонимен

преди 2 години

Изобщо да не ходи там, това е унижение в най чист вид, ние от тях нищо не искаме, а те сто пъти заявиха, че имат червени линии които никога няма да престъпят, Кирооо, нали не си ***.

19

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката е Просто Киро - ухилен и некомпетентен.Радев го подложи вчера на безпрецедентнито унижение и не чу позволи да говори на заседанието на КСНС, което доказва, че Петков е кукла на конци и всеки може да го финтира, както си иска.

18

Анонимен

преди 2 години

Срамът се отлага

17

Киро

преди 2 години

До АнонименЗа мостовете... Още не съм ги построил!;)))

16

КИРИЛ ПЕТКОВ до 9

преди 2 години

"....Конскоглавият канадец нали не го беше страх от протести...." - Здравейте непознати ми господине. На Вас може да мязам на кон или слон, но Ленчето ми вика Джон.......Траволта, Джон. И кат сме тръгнали с зоо обидите, ти и подобните ти гласували за мен и Промяната мaймyни може да протестирате ако ще до куково лято, дреме ми на коня тук в Пампоровото, а Ленчето току що ми Го премести от десния в левия джоб. ПоЗдрави тьпи....упсс...скъпи избиратели, вярвайте в Промяната, Канада и Дядо Коледа

15

Момчето е добре

преди 2 години

Замазаха положението. Усетиха се, че няма работа там и го карантинираха засега. Да ви кажа честно, пред карантина с Лена и Скопие и аз никога не бих тръгнал за Гюешево.

14

Анонимен

преди 2 години

Киро, колко моста има над р.Дунав?

13

Снимки

преди 2 години

Защо в момента Кирил Петков и Лена Бориславова са заедно в резиденция Лозенец и нарушават катантината? Не трябва ли да са си вкъщи, защо за едни важат правилата, аза други те не важат?

12

Анонимен

преди 2 години

Ако приемат в Скопие че има бг народ по какви учебници ще учат историята като в македонските оише че Гоце Делчев е маке а в бг пише че Гоце Делчев е бг. В едните , че бг са фашисти а в другите че бг са освободители на Македония. Нали ще се хванат за гушите и избият маке и бг.

11

Анонимен

преди 2 години

А Кокорча къде е ?

10

Анонимен

преди 2 години

Работата стана напечена и се само изолира като рипне инфлацията 30% може и да избяга за Канада