54

Турист

преди 2 години

"До Турист : Виваком не е руска. На Пеевски е."Хахахахаха ... ей, разсмя ме. Благодаря ;)

53

Анонимен

преди 2 години

Нинова стига хвърля прах в очите на хората заради 1 лев. Зощо се покрихте и мълчите за ощететиете 1 милион пенсионери? Къде ти е социалния министър? Да си подава оставката след като не можа да го предвиди това. Нали и ти участва в това безумно решение на предишното НС.

52

Анонимен

преди 2 години

Дори и една чешмичка не е построена в България след като Бойко Борисов слезе от власт.

51

Анонимен

преди 2 години

Нинова, защо ти не поемеш разликата в цените, все пак си човекът ограбил Техноимпекс?

50

Турист

преди 2 години

"няма значение - вече си получих сметката с +1 лев. На Виваком не им пука от никой и нищо."Е, Вива са приятелчета по руска линия. Там е ясно. Корпупцията в тази държава е брутална, буквално ни изпразва джобовете и гони почтенните инвеститори. Накрая ще си останем с руски фирми, които не плащат данъци и оформят монополи в различни сфери. Няма отърване от руския ботуш!

49

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам на Кокор, още повече да се ококори и да я следи тая, че тя не краде само докато спи.

48

Анонимен

преди 2 години

56 ти глупав ли си или да? Има още два телекома. Единият е А1/мтел другия теленор/глобул. Разликата между трите обаче е 10 години. Първо пуснаха мобилтел/мтел, после чак след 10 години там каквото беше водафон/глобул. Гърка фалира и норвежците купиха. Хич не рева през това време, ама сега чак защо ли? Ох колко ви е зле на калинките, а? Че не сте на власт.

47

Анонимен

преди 2 години

Това е най-голямата лъжкиня в българската политика. Поради жажда за власт нахално премазва собствената си партия, а като вицепремиер ръси само лъжи и самодоволно се хили докато народът изнемогва

46

Турист

преди 2 години

1 лев на месец увеличение от чужди фирми без връзки - Корни е на амбразурата. Лукойл не плаща данък печалба години наред, а Булгаргаз изнася евтин газ към чужди държави - всички мълчат и гледат в другата посока. БРаво българи, продължавайте да мълчите!

45

Един

преди 2 години

"защото става дума за 3-5лв"Какви 3-5 лева бре?! МАсово става въпрос за под 1 лев на месец. Просто големите Телекоми (без Виваком) са много удобни за атаки защото не са руски, нямат връзки, не плащат рушвети, и е много удобно леви политици да си градят имидж върху тях. В това време Лукойл не са плащали данъци от 20 години, но никой не ги пипа. В толкова смешна държава живеем, че не е истина.

44

Анонимен

преди 2 години

Създадено е през 2000 година с обособяването от държавната Национална електрическа компания на Електроразпределение Столично АД. През януари 2005 година то е приватизирано, като основният дял от акциите му е купен от чешката компания ЧЕЗ

43

Че Гобара

преди 2 години

В това време Булгаргаз изнасят евтин газ за Румъния и държат локалните цени високи под диктата на приятелска Русия, но тези увеличения със стотици левове на месец се дискутрира като нео нормално и неизбежно. Но ако западни фирми без връзки решат да вдигнат цените с 1 левче на месец, това вече е огромен проблем. Колко точно сме глупави, а?!

42

Анонимен

преди 2 години

50 ей те и следващия пубер. Кои са запацните корпорации чешката ли?

41

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам да е минало толкова бързо някакво дело даже и на 1ва инстанция. Най вероятно е обжалване т. нар. предварително изпълнение и докато сега тече делото по същество те няма да могат да вдигат таксата. Самата забрана е див популизъм, защото става дума за 3-5лв, което е нищо на фона на поскъпване на ток, стоки, услуги. Освен това Нинова ще загуби делото, защото в договорите на мобилните оператори с клиентите наистина има клауза, която им позволява увеличение. И накрая те ще осъдят държавата

40

Реалист

преди 2 години

Забрана на по-малко от 1 лев увеличение на месец на злите западни корпорации - голяма победа на комунизма! 100-150% увеличение на цените на посновните храни в резултат на монополи на другарски фирми (стотици левове на месец), всички мълчат и се правят на разсеяни. Някой да забелязва как популистки ни клатят?

39

Анонимен

преди 2 години

44 ти никога не си плащал партида за ток или парно, камо ли да знаеш какво пише в договора и дали е кратосрочен. Престани да се правиш на разбирач , защото баба ти плаща нета все още и само цапаш коментарите вместо да учиш

38

Анонимен

преди 2 години

Да не излезнат ковид

37

Анонимен

преди 2 години

Комунизъм, все едно да си баничар, да се вдигат цените на всичко, и тая крушувишка бивволица да ти забрани да вдигнеш цените, нямам думи.

36

Анонимен

преди 2 години

"Несериозни усилия и време за около 1лв на потребител на месец" Тук левче, там левче и накая се събират. Ако ги оставим да ни дерат с левче, два, те свикват така и става като с банките - ще си увеличават таксите както и когато си искат.

35

Асан мумушоглу

преди 2 години

Трябва да се взима пример от Турция, да следва Турция и да се почита Турция, сюмдюцииии