60

Анонимен

преди 2 години

55/ Може и в Лидъла да си напазаруваш без зеления амулет. Но в китайския до него не може-искат хвърчащата зелена бележка. Вирусчето просто си има график и си избира промоцийките, както в Кауфланда...А там човек връз човека. И това са го измислили умните и смелите от "първите редици". Затова и хората не вярват на измишльотините им, дори и да искат.

59

Анонимен

преди 2 години

Петата няма но щестата седмата и осмата са под въпрос там повторенията ще са падай лягай ставай нали така?

58

Анонимен

преди 2 години

Мислете за шестата, тази вече не е интересна...

57

Бен Гун

преди 2 години

До Полза от Ваксини? "Дори и умрели ваксинираните изглеждат като живи!"

56

G N' R

преди 2 години

Не, че нещо но винаги съм се чудил първия албум на Гънс Ен' Роузис хард рок ли е или глем метъл?

55

Бay

преди 2 години

има доста глупави хора тук. :D да да знам, аз съм един от тях :D

54

Решението!

преди 2 години

Предлагам цялата българска нация да заживеем в Кауфланд. Тази сутрин напазарувах, пълно е с хора, но си влизаш без Зелевият сертификат. Питам управителя и той отговарят: " Имам договор с вирусът, за да не влиза в Кауфланд".

53

Сосиолио

преди 2 години

Ваксинирайте се с 3 бустера.

52

Полза от Ваксини?

преди 2 години

Казахте, че са нужни 70% ваксинирани и се връщаме към нормалното.Страни с над 70% боцнати: Италия, Малта, Германия, Холандия, Австрия, Канада, Финландия, Дания, Англия, Израел и др. Е тези страни върнаха ли се към нормалното?

51

Поздрави и за Израел

преди 2 години

След като се боцнаха с четвъртата игла, сега е ред на петата и така до 1000. Целта на Израел е бустерна доза през три дена и за това Кучн000 Бустерът щял да заживее в Израел.

50

До 47

преди 2 години

Не се отчита поради простота причина, че доста от тях ще имат дългосрочни увреждания и последствия за които държавата няма нито ресурс, нито желание да им подсигури лечение. Тях ги интересува да бачкаме, докато можем и ако не стигнеш до пенсия ще е още по-добре.

49

А, Зелев сертификат?

преди 2 години

Десетки страни с над 70% ваксинирани + Супер зелевата хартия и отново затваряния и ограничения.

48

Поздрави до Германия

преди 2 години

След като се набоцкаха над 80% и изкараха зелев сертификат, живущите в Германия мога да посетят ресторант или кафе само с 3 дози игли или бустерна доза. Да им е честито след няколко месеца ги очаква и бустер през месец.

47

Анонимен

преди 2 години

Тази вълна ще е най-тежката. Всеки е с нагласата, че ще го кара леко с хрема и малко кашлица и никакви мерки не се спазват, а политиците потънаха в популизъм, който допълнително ще утежни положението.

46

Анонимен

преди 2 години

А процента на възстановилите се отчита ли се?

45

Анонимен

преди 2 години

Лицемери! Дреме им за народа. Не случайно сме твърдо на първите места по смъртност от Ковид. Те си получават тлъсти заплати и комисиони, правилата не важат за тях, имат подсигурено безплатно лечение и грижи ако се наложи. Народа да му мисли защо се е юрнал да ги защитава вместо да ги изхвърли с камъни или да ги трича.

44

Ох

преди 2 години

И понеже, за да ме опазите да не умра от Ковид, затваряте отново болниците за планов прием и операции, ще си умра заради нелекуваното бъбречно заболяване. При предното затваряне пропуснах прием и показателите естествено се влошиха. Подозирам, че това ще се случи и сега, но нищо, нали ме пазите за мое здраве... Време е бюрократите и математиците да бъдат наритани в ъгъла и със здравеопазването да се заемат истински лекари с истински дипломи.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Какво иска да каже? Какво сме наблюдавали?" ..... Ами те също се страхуват, какво си мислите? И затова говорят несвързано, както и пишещите тук, между другото.

42

перко

преди 2 години

Тази *** и пророчица ли стана ?

41

Пълен локдаун

преди 2 години

За всички безделници.