227

Анонимен

преди 2 години

Тук е цялото тролско войнство. Не може ли да плюете малко по-интелигентно? Я малко по-спокойно! И се спрете да повтаряте едни и същи лъжи. Истината рано или късно ще излезе наяве. Тогава много от пишещите тук ще се срамуват. Ако имат някаква съвест.

226

Анонимен

преди 2 години

Дори и да спрат него,няма да спрат народа.Ще ги залее народния гняв,здравето си е наше,решението какво да правим с телата си,също.В Англия 90%от хората в интензивни отделения в момента са ваксинирани.Истината рано или късно ще излезе на яве и този фарс ще се стовари на главите на тези,които го забъркаха.

225

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да имитира Волен не се получава.

224

Страх ги е

преди 2 години

Многото мобилизирани *** показват и поръчкови репортажи,че се страхуват от него,а това значи,че той е на страната на народа.

223

Анонимен

преди 2 години

Аз подкрепям този човек и му се възхищавам на смелостта и мъжеството.Всички заблудени мишки,които плюят по него ще прогледнат един ден-в тази борба сме заедно,това е борба против принудата и репресията,борба за нормален живот на нашите деца в нашата държава.Костадинов каза нещо,заради което заслужава уважение-от ваксинацията не трябва да произтичат права и привилегии-това трябва да е личен избор,още повече че ваксинираният разпространява вируса

222

До неваксан

преди 2 години

Е, поне имаме мозък...

221

Анонимен

преди 2 години

100% утре като отидат пет човека на кръст на този популистки протест, тоя и зомбирания му контингент ще надуят главите на всички, как имало конспирация срещу тях.

220

Анонимен

преди 2 години

До 244 Изопачени са думите му в тази статия. Човекът се е тествал и в лаборатория и е отрицателен. Ако трябва, всеки ден ще се тества и няма нужда от карантина.

219

Анонимен

преди 2 години

Защото има вероятност да се заразиш, а покрай това и другите...неграмотен селски тарикат!

218

Защотo,

преди 2 години

ако се разболееш Костя ще дойдеш при мен лекаря. Мен не ме карантинират, ако ще и 20 ковидни да съм прегледала за ден. Аз също съм човек !! Разбра ли ме ?????

217

Възрожденски тест

преди 2 години

Защото, Костя, тестът трябва да се прави на третия ден от контакта. Дотогава не дава резултат, макар вече да си поел вируса и той да работи в теб. Направи си тест в четвъртък и свирни какъв е резултатът. Ако пак е отрицателен-късметлия си!

216

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да се случи утре на протеста, ако въобще има такъв. Десетки милиарди са инвестирани в тази фашистка ковид пандемия.

215

Слушайте го

преди 2 години

Апотеоз на политическата мисъл.Защо де?

214

Протест!

преди 2 години

Поне можем да сме сигурни, че няма да има контра-протест - щастлива случайност е, че върлите защитници на сертификатите, са и най-наплашените от вируса и не биха излезли сред толкова много хора.

213

Анонимен

преди 2 години

Не е ли странно, че под всяка друга статия има по 90-100 коментара, а случи ли се нещо за Възраждане или Костадинов, скачат [сигурно няколко трола] да пишат против тях? И то все едно и също се пише (нищо съществено, само обиди, нападки).

212

протест

преди 2 години

Те и лудите утре щели да протестират утре пред Психиятрията. ЗА тех демокрация нема ли, искат промяна. Да ги пускат на свобода и да лудеят. Щом антиваксърите могат свободно да глупеят, защо тогаз и лудите да не лудеят. Сега ще разберете ли що има правила в играта на всяка що годе нормална държава. ....Нема да разберете, щот луд умора нема и *** не мое да разбере, че е ***.....:) :)

211

Честито

преди 2 години

Ха Честито на всички антиваксъри. Оказа се, че и вашия любим вожд се подчинява на някакво измислено РЗИ. Дотук май беше кариерата му. БАШ МАЙСТОРА РЕВОЛЮЦИОНЕР клекна веднага пред най-малкото мижаво предизвикателство. Ясно, е , че не може и буря в чаша вода да предизвика. Ще трябва да си върнете БОЛЕН Сидеров в Парламента----он поне е доказано луд за връзване и за принудително лечение по закон. Викнете БОЛЕН на протеста утре.

210

избирател

преди 2 години

на герю мюстявя, оня петофил бидоня, канадското ***, либовницата на спекцоф и останалта пашмина, им се дърпа много нагоре гуйненциту че българите могат да се надигнат. като един. и да ги смачкат. не се страхувайте Българи, всички на протеста, докато чумавите слуги на НСР и СЗО не си хвърлят оставките. ваксинирани, или не ваксинирани, всички заедно срещу фашизма.

209

Ямболски цървул

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ!

208

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

КОЛКО ХОРА , МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ ЕДИН ДЕПУТАТ С К-19.....ИЛИ ТОВА , ЗА БОГОИЗБРАНИТЕ КОМУНИСТИ , ЧАЛГАРИ И РУСКИ ЛА""АРИ --НЯМА ЗНАЧЕНИЕ......??!!!