187

Диагноза

преди 2 години

Всичките мекерета, които бяха днес при Зеления чорап са "Група на анонимните анонимници" ! Тези жалки фигури, нарочени за държавници , са жалката представа за държавата България !!! Суверенът така и не разбра кой му мисли доброто ! Като стадо овце се засили към машинно гласуване, като знаеше , че ще бъдат манипулирани ! Е, дълго ще сърбаме тоя борш, дето ни го готвят Зеления Чорап, Кико Коня и Кокорчо !

186

Следващи колажи:

преди 2 години

Rembrandt van Rein, Johannes Vermeer, Northern Tribes - Vikings, Celtics, Aivasovski, Turner, Angkor Watt... И за каквото остане тонер!

185

Vol'Jin

преди 2 години

Един съвет - училищата по изкуствата при Атанасов, другите при Денков!

184

Vol'Jin

преди 2 години

А не искате да "СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИДИОООТИТЕ НА ВЛАСТ ДЕТО Я УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА"?НЯМАТЕ ПТОБЛЕМ 80000 BGN обезщетение и прав ми път към будисткият храм!

183

Анонимен

преди 2 години

,,членството,, на членестоногите . Голям и четвъртит Ч.Л.Е.Н ги чака макетата . И те го чакат :)

182

А иначе:

преди 2 години

Откъде да започнете - ми няколко имена ще изброя: Сергей Дмитриевич Станишев, Ахмед Исмаилов Ахмедов - Ахмед Демир Доган, Даниел Вълчев, Сергей Игнатов, Милен Велчев, Симеон Дянков, Николай Василев и за съжаление Бойко Методиев Борисов - които може и да излезе тъжния герой на НРБ, а може и не - зависи си от него, но така както вие чувате "СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИДИОТИИТЕ НА ВЛАСТ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ" така и той съм му казвал индиректно Сакскобурга не е точно ваш проблем вече!

181

Анонимен

преди 2 години

Нов Обществен Ред!

180

Анонимен

преди 2 години

Образованието и Културата трябва да застанат като приоритет но 1! Много пред здравеопазването даже! Виждате какво стана след занемаряването им. Погледнете изборите, погледнете духовния живот на българина, шоу, филми, вижте качеството им! Погледнете нивото на повечето политици, отчайващо! Аз съм израсъл в среда, отричаща "социализЪма", но в интерес на истината, тогава четяхме по-качествена литература, имам предвид западна, от сега. Необяснимо за мен. О, забравих, сега никой не прелиства книги.

179

Анонимен

преди 2 години

Цялата пасмина няма ли да се самокарантинира? Нал председательот радиоктивен бил.

178

И още нещо:

преди 2 години

Предайте на Патриарха следното нещо - или коленичите пред светската държава и пред Левски или има кой да се оправя със свещениците ви! Предайте на Радев точен, повтарям точен списък със сметките, активите, пасивите и недвижимите собствености директно или индиректно собственост или под контрола на БПЦ!Защото ...за един много дълъг период от време се чувствах как наблюдавам на живо "Религиозна процесия в Курска област" с ядрена електроцентрала над нея!

177

Анонимен

преди 2 години

Ей така ще дойде Путин. Ставате все по объркани, страхови неврози, несигурност! Путин ще ви освободи от всичко това! Ще имате сигурност! Е, някои манифестацийки годишно, може би още някой паметник, но ще имате Сигурност! Държавна!

176

Реално погледнато:

преди 2 години

Досега натрупаната надбавка стаж се запазва, но никой не трупа повече и всяка година в бюджета ще остават пари за смяна на поколението и новоназначения! Второ имате друг проблем - опростачването оооо на населението на страната за чиито огромен принос има един гологлав и Митьо Пайнера! Павел Матев имаше идея в началото на 90те - всеки областен град по едно училище национално по изкуствата, а не само две в София и Казанлък! И приложните в Кунино и Трявна!

175

До 200

преди 2 години

Айде, айде. Да не ги правим светии обикновените северномакедонци. Ако отворите произволно избрана фейсбук страница на северномакедонска медия или форум и видите коментарите, които обикновените северномакедонци пишат за българите, ще видите, че хич не се различават от политиците, даже напротив, доста по-екстремни са.

174

Откъде да започнете?

преди 2 години

ОБРАЗОВАНИЕТО - премахване на делегирания бюджет, одържавяване на сградния фонд и човешките ресурси, премахване на робския труд и изравняване на преподавателските норми, премахване на надбавка стаж от догодина, оставяне на ПКС - Професионално квалификационните степени, а с парите от премахнатата надбавка стаж да си приберем момчетата и момичетата обучени да се справят с тая ситуация и да отворите 3000 работни места за да може да се запълнят недостигащите кадри!

173

Анонимен

преди 2 години

Тази игра трябва да свърши! Политиците да ни насъскват едни срещу други. А всички ние сме обикновени хора, искаме мир и да си издържаме семействата, и да се радваме на внуци. И да ни погребат достойно, с любов и в мир. Ако те не могат да спрат, ние трябва да го спрем! Нов Обществен Ред.

172

Анонимен

преди 2 години

На македонците за кво им е това ,,членство,, ??? Кво ще го правят тоз Ч,Л,Е,Н ??? Най много пенсиите и дълговете им да станат български . Едва ли заплатите ще мръднат много.

171

Преди беше:

преди 2 години

"СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НАЦИСТИТЕ ИЗПРАТЕНИ ДА Я УПРАВЛЯВАТ ВЕЧЕ Е СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИДИОТИИИТЕ НА ВЛАСТ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА" Защото, ако не бяхте идииииоти щяхте да мислите и действате по един коренно различен начин!

170

Анонимен

преди 2 години

Не мразете хората от Македония или Сърбия! Мразете политиците! Хората сме същите. Да свържем двата края, да платим сметки, наем, да приготвим закуска за дечицата.

169

Един

преди 2 години

Република Северна Македония не трябва да се допуска в ЕС нито сега, нито след 5 години, нито след 50. Каквито и отстъпки да направят, каквото и да подпишат или напишат в конституционната си и законодателна рамка, те просто няма да го спазват щом веднъж влязат в ЕС. Подходът към тази държава трябва да бъде само един. Тя трябва да бъде мачкана, притискана и унижавана до оконачателния й разпад.

168

Още по-интересно е:

преди 2 години

Че когато Витман е отстрелян на родна земя, той спретва втори такъв шедьовър като в Ел Аламейн!