61

А дано стига да

преди 2 години

..не се пръкне нова гадост. Целия проблем идва от голямата 7млрд човешка популация. Която и пъроначално лека болест като се завърти през милиарди говeдa, накрая мутира в нещо гадно. Явно Естествен природен закон с цел сдържане на прекалено размножаване.

60

Пфайзер

преди 2 години

Сакьн недейте, разваляте бизнеса.

59

Анонимен

преди 2 години

Така се говореше и миналата година, но после въведоха зелените сертификати и всичко почна отново!

58

Кил Бил

преди 2 години

Споко, вече отглеждаме Сарс Ков-3, да не си мислите, че ви се е разминало?

57

Анонимен

преди 2 години

**обясни, че COVID-19 ще създаде много трудна ситуация "поне" през следващите три месеца, но "краят се вижда"**.....Ковид не е създал нищо мафиотче в бяла престилка на измислена длъжност, ВИЕ създадохте проблемите, ВИЕ унищожихте икономиките на страните, ВИЕ съсипахте семейства....мда, не е ковид, шарлатанино!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Демек, смъкваме ви от кожите още $100 милиарда и ви оставяме до следващия обир (пландемия) намира.

55

Честито на Германия

преди 2 години

Хайде, вече на кафета и ресторанти в Алемания само с бустерна доза или 3 ваксини. Две игли + зелев сертификат не са достатъчни. Очаквайте след 1, 2 месеца и бустерна доза на всеки месец.

54

Къде сте боцнатите?

преди 2 години

Преди месеци набодените обвиняваха всички, които отказват ваксината и ги наричаха Анти-ваксари. Нали Германия над 70% набодени, че и със супер зелев сертификат. Е питам аз, върнаха ли се към нормалното?

53

Кунч000 е човека

преди 2 години

Питайте г-н Кунчооо Бустеров. Той все пак се набоде с 10 бустера и пак хвана вирусът.

52

Анонимен

преди 2 години

През крив макарон обаче

51

Анонимен

преди 2 години

Планът явно беше изпълнен, броят на ваксинираните балъци се оказа задоволителен. На тези ако им кажеш да паднат за лицеви опори против ковид докато им се откачат ръцете, ще го направят без да задават въпроси. Защото "по-умните от нас така казаха".

50

Така ли?

преди 2 години

Е нали казахте, че при 70% ваксинирани всичко свършва? Канада, Холандия, Австрия, Израел, Малта, Германия, Франция, Италия. Всичките тези страни имат над 70% боцнати + Зелев сертификат. Вместо да се върнат към нормалното, те правят нови затваряния и ограничения.

49

vlady

преди 2 години

Нормална еволюция на вируса към по-заразен, но по-слабо патогенен вариант за да се разпространява ефективно. Вече е достатъчно безобиден за да може чрез масово заразяване и изграждане на имунитет пандемията да приключи.

48

Мхм, Мхм, Мхм....

преди 2 години

То това не е пандемия, а чиста пЛандемия. Файзър и другите избиха рибата. Фарма - Мафията няма да се даде, повече боцнати = повече милиарди. А виновниците са балъците, които са лесни за манипулиране.

47

преди 2 години

Е айде сега ! Края на пандемията ! Я помислете малко, няма ли някой жокер (мутация) в задният джоб ? Нещо като за още поне 6 месеца ?

46

Бигфарма

преди 2 години

Чакайте бе, какъв край тъкмо когато почнахме да си съчиняваме флурони и делтакрони? Тези яхти сами ли ще се изплащат?

45

Анонимен

преди 2 години

Края не се вижда а и те са няколко епидеми. Още няма край на кови 19, а вече циркулират няколко ковита. От 2021 почна и кови 21 омикрона а от 2020 делтата.

44

д-р Гейтс

преди 2 години

Защо ли аз не мисля така?

43

Анонимен

преди 2 години

Кире направи пачо заместник брат цена няма

42

Анонимен

преди 2 години

Айде, дано! И Бил Гейтц каза че тази година ще свърши. Да видим какво са ни приготвили за след това, съмнявам се да ни оставят да скучаем?