51

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен кайш си ти Калъчев!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен *** си ти Калъчев!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Този собственик на лаборатории да бъде задържан и съден за всяване на паника с цел облагодетелсване.....

48

Кретеновирус

преди 2 години

Поредния платен чичак ,който прави пари чрез лабораторийте си като насажда страх и пропагандира несъществуващ проблем! Такива трябва да висят по дърветата с главата надолу ...

47

с.т.

преди 2 години

Досега само от тоя доктор не бях чела изказвания за ковид. За пръв път го чувам, за пръв път му виждам физиономията. Колко е специалист, той си знае...

46

Таня

преди 2 години

За възрастното население съм съгласна. То и при нас от началото на пандемията 90 % от смъртните случаи са на хора на 60 години ( редовно публикуват извадка на поичналите по възраст ). По света първо си ваксинираха възрастните, затова и смъртността им е ниска. Вижда се , че другите с малки изключения го изкарват. Ако и при нас се бяха ваксинирали възрастните нямаше да имаме толкова висока смъртност.

45

Анонимен

преди 2 години

А на вас доживотен затвор ви е малко заради всичките ви престъпления и фалшифицирани ковидясали статистики.Сложете си 1000 бустера от вашите отрови и спрете вече да избивате хората с тях. Лъжите, заблудите, фалшифицирането на документи, натиск, принуди, осакатяване и осмъртяване на невинни жертви с токсичните ви субстанции, са много и сериозни престъпления.

44

До Ковид 19

преди 2 години

Ама като те боцнат и до тук с резистенцията.така е, но да му мислят ваксинираните.

43

Анонимен

преди 2 години

В Африка са с младо население, а в юар са с повече ваксинирани и от нас. В Европа са стари, но ваксинирани. В България стари и неваксинирани. Не е нужно да си специалист за да си направиш изводите. Ако можеш да правиш изводи, де...

42

Таня

преди 2 години

А лекарите в Африка призоваха да се спре паниката за Омикрона и че се изкарва леко, а там процента ваксинирани е нисък -ето това е извадка. И скоро беше публикувано, че Африка вече излиза от вълната с Омикрон.Това, че Западна Европа ги тресе параноята и при минимален брой смъртни случаи се затварят си е техен проблем.

41

Бесовете

преди 2 години

Продължават рекламата на бустерни дози. Намек е това и да премахнат тестовете за антителата, за да насилват и принуждават хората да се бодат.

40

Анонимен

преди 2 години

А 48 проби от 100 000, каква извадка са?

39

Анонимен

преди 2 години

До Статистика - За сериозните увреждания от псевдоваксините ли говориш? Понеже логиката е същата и там, пък някак ваксизависимите не я схващат.

38

Анонимен

преди 2 години

До Ковид 19 //// Ама като те боцнат и до тук с резистенцията..

37

Анонимен

преди 2 години

Доктор Калъфи, май иска всички да се набоцкат и да стане като в Западна Европа, по 200 000 на ден да са пред неговите лаборатории.

36

Таня

преди 2 години

Разбира се , че не извадка. А собственикът на лабораторията какви доказателства има, че за Омикрона ще трябват 1000 антитела, нещо не ги видях написано на какво се основават твърденията му.

35

да си кажат направо

преди 2 години

2-3 бустера на бустера трябват или колкото е нужно , докато човек остане с малко кръв в антителата си. Да се въртят милиардите долари пък който оцелее..

34

Анонимен

преди 2 години

На какви научни данни почива тази закана, че на Омикрона и 1000 единици антитела не му стигали? Нали уж "Вярвайте в науката!". Къде са научните основания на подобни брътвежи?

33

Статистика

преди 2 години

До Таня1 неваксинирана приятелка представителна извадка ли е?Пример: имам 1 приятел, който катастрофира ама нищо му нямаше -> умозаключението на Таня - катастрофите не водят до сериозни увреждния.

32

Вижте какво

преди 2 години

Трябва ваксината да я направят като лимонада, и да си я пием по цял ден !