209

Ами, правилно...

преди 2 години

НА ВСЯКО ВЛИЗАНЕ В НС----ГЛОБА ОТ 500-лв......КЪВ Е. ПРОБЛЕМА....??!

208

Гост

преди 2 години

Копейкин- докато има такива депутати - тежко на България!

207

Анонимен

преди 2 години

И антиваксърите в тази група се оказаха менте :)

206

на 12.01 от 12.00

преди 2 години

Ще се постараем да влизат без сертификат. В този ред на мисли, новина от последния час: в базите на Антарктида, където са 100% ваксинирани и, естествено, са живели в изолация месеци наред, 2/3 от хората в момента са болни от ковид. Някой пак да каже как ваксините имат ефект? Те имат, ама обратен на обявения.

205

до 233

преди 2 години

Те лудите разбират само от бой. Конституцията и съдът са врата у поле

204

115

преди 2 години

С този сертификат зелен, ОГРАНИЧАВАТ ПРАВАТА НА ХОРАТА, И ЩЕ ВИ ПОТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА! ИМА КОНСТИТУЦИЯ, ИМА И СЪД!

203

@-@

преди 2 години

Изказването на шефа на Bayer, Stefan Oelrich, на ноемврийския Health Summit, пред представители на всички фармацевтични компании, СЗО и Бил Гейтс, беше пределно ясно. В прав текст той каза, че "клетъчната и генна терапия" я наричат "ваксина", защото 95% от хората няма да се съгласят да се набодата. Допълнително - видеото на Бил Гейтс от 2010 г, в което обяснява, пак в прав текст, че се работи с ваксини, контрацептиви и т.н. с цел 10-15% намаляване на населението. Има ги в тубата за невярващите.

202

Анонимен

преди 2 години

Народа но ако има такъв де особено ако се прави на сляп и глух е трудно

201

Анонимен

преди 2 години

Никога не е било въпрос за безопасността ви, а за контрол над масите, сиреч над вас !

200

Анонимен

преди 2 години

Кажи ми докато МВР не ме вземе, какво шмърка Новото време

199

Ха ха

преди 2 години

Той германеца откак се похвали че е ваксиниран исчезна нещо - може да е заел мястото на кунчев и да кара лек ковид -2-3 месеца

198

Анонимен

преди 2 години

Е как кой ще ги спре? Ей сега наш Бау ще се завтече, ще легне на входа на парламента и няма да ги пуска да минават без зелен сертификат. Може и Германеца да се включи, ама трябва от сега да тръгне щото да стигне с каруцата от село Герман до парламента ще отнеме време. И... ами то май това са хората, дето биха ги спряли. На другите не им пука за сертификати.

197

Анонимен

преди 2 години

Костаки Копейката не се ваксинирал ,за да се пази от вируса, а за да изпита негативните последици ото ваксината.Нищо не знаете вие, Костакис е готов да се жертва за народа.

196

Хахахаха

преди 2 години

Че кой ги спира , след като те не изпълняват собствените си решения ,кой ще спре хората ,да не изпълняват чужди ?

195

Анонимен

преди 2 години

А пък половината от Възраждане се оказаха ваксани.И Костя също.Скоро и другата половина от "възрожденците-революционери" ще си признаят.

194

Пак питам

преди 2 години

Защо ми е сертификат? За да докажа, че ми е сложен препарат, с който да пазя някое зомби, защото се чувствало незащитено от същия този препарат?! Нормални ли сте?!

193

Вьзмутен

преди 2 години

Цените растът фирми фалират - а от продьлжаваме измамата бистрят как да приберът комисионната на файзер подкрепени от костовата - корнела и бившата му партия -дб + хората на майка турция

192

Петров

преди 2 години

Депутат няма как да бъде недопуснат в НС, но при всяко влизане може да бъде глобяван, като се почне от 500лв. и глобите растат! Глобите ще се плащат от запорираната му заплата, няма проблем, така се процедира с гласоподаваталите, така е по закон.

191

Анонимен

преди 2 години

500 лв. глоба на всяко влизане и сами ще се спрат, сигурен съм !

190

Анонимен

преди 2 години

"Конфликтът е явен колегите са избрали личната сигурност, но са предпочели обществената полза, която ще им донесе една позиция." Аха, значи да НЕ си ваксиниран е лична сигурност...