55

Анонимен

преди 2 години

"Жалкото в случая е, че този смята себе си за нещо повече от нас, обикновените хора!"_____Ами аз също не съм ваксиниран и ходя навсякъде. Тези, които се чувстват прецакани сте вие, ваксаджийчетата.

54

Анонимен

преди 2 години

Нали са му дали виза. После я отменят на летището. Ето това са нещата. Елиминират един победител, някой техен да си прибере парите от турнира. Това е гавра! Като знаят защо дават виза, която после да отменят!

53

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да гледам как ще играят ваксаните, дето се скриха като мишки. И дали победителят ще се чувства победител.

52

11

преди 2 години

До Ноби ---- Напротив, сега от тенис федерацията просто трябва да закрият смешния им турнир. Не може да има световен турнир без най-силния играч.

51

Анонимен

преди 2 години

До "Първо му дали разрешение да играе, изчакали да прелети половината глобус, фръцнали се и отказали да го пуснат. Какво по-точно демонстрира това Австралийската държава? Това не са правила, а МРЪСНИШКИ номера." __________ Първо вижте кой точно му е разрешил участие в турнира и визата. После, какви са правилата за влизане в държавата! За да отидеш някъде, четеш техните правила за влизане, и чак после кандидатстваш, ако смяташ, че си отговорил на ВСИЧКИ техни условия. Ваксинация или друго нещо!

50

Анонимен

преди 2 години

Рени, хората по турнирите са доста възпитани. Дори и да искат, от възпитание, няма да го освиркат.

49

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината, Новак Джокович е свободен да си тръгне във всеки един момент. Недопускането му да влезе в страната не е уникално и не е от последните години. Случва се редовно имиграционни власти да отказват достъп и връщат, дори и при изрядни документи и виза. Те имат право на преценка. Що ли той раздухва толкова своя случай? ---------- Да така е, връщат понякога. Който пътува, знае това.

48

Анонимен

преди 2 години

До "Забавно е как шепа ваксинирани лузъри лаят срещу човек, който дори не подозира за жалко им съществуване в днеса" _______________ Жалко? Как разбирате? Или, ако си добър тенисист не можеш да бъдеш жалък? Жалкото в случая е, че този смята себе си за нещо повече от нас, обикновените хора! Нас може да спрат на някоя граница по някаква причина, но него - не може, защото той е Н. Дж. Е? Не е ли такова отношение жалко?

47

Анонимен

преди 2 години

Фед е арогантен, но арогантен джентълмен. Не се тика там, където не му е мястото. А Надал е душица, макар да се почесва дето не го сърби.

46

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината, Новак Джокович е свободен да си тръгне във всеки един момент. Недопускането му да влезе в страната не е уникално и не е от последните години. Случва се редовно имиграционни власти да отказват достъп и връщат, дори и при изрядни документи и виза. Те имат право на преценка. Що ли той раздухва толкова своя случай?

45

Анонимен

преди 2 години

Забавно е как някакъв си блъскач на гумена топка по площадка с мрежа се е взел за библейски пророк.

44

Анонимен

преди 2 години

❤️Новак Джокович: "Ако някой някога ми беше казал, че ще дойде време, в което здрави хора ще бъдат държани под стража, изолирани като прокажени, или принудително карантинирани и третирани като абсолютни престъпници, щях да се смея с глас и да си кажа, че нещо му хлопа дъската на този човек...Само че монетата има и друга страна, но никой няма интерес да показва, как хора с по три поставени дози ваксини, берат душа по болници, защото отново са болни от k0виD. Три дози и болни!!! Повторно!! И го карат тежко!Медицинските лица вдигат ръце с лек коментар "ами има и такива случ

43

Анонимен

преди 2 години

Забавно е как шепа ваксинирани лузъри лаят срещу човек, който дори не подозира за жалко им съществуване в днеса.

42

Ноби

преди 2 години

Е подкрепа за какво точно ? Че се прави на тарикат и без ваксина иска да влиза в страната ? Щом отиваш на гости спазваш правилата на домакина. Какъв си ти ? Нещо повече от другите ? За теб не важат правилата ? Аре шута в гъзa

41

БЕН

преди 2 години

Върнисе шампионе в страната си и не утивай повече в Австралия.Имаш достатъчно пари. Накажики.

40

Ковид е фатален

преди 2 години

За болните от целиакия, но Джокович не го е страх да се зарази. Което поставя под съмнение медицинските основания на безглутеновата му диета. Ако пък антиваксърските му изказвания са продиктувани от личната му непоносимост към ваксинация, това пък поставя на изпитание моралните му устои. И в двата случая се проявява като рядко говненце.

39

Рени

преди 2 години

Искам да го пуснат и да го усвиркват през цялото време! Нямам търпение да го видя по другите турнири ако и там го допуснат де, през цялото време да го усвиркват и унижават!

38

Богаташчета

преди 2 години

Ако някой прекара живота си в лаборатория и открие ваксина против всички вируси, толкова ли ще е богат. Колко са богати повечето Олимпийски шампиони? На подобни Нарциси не им е известно, че и без петел съмва. Австралия си има закони и те се спазват, благодарение на което гражданите там /по-точно работещите/ не ходят голи и боси като на Балканите.

37

Анонимен

преди 2 години

Тоя наглее и се още не се пръждосва .Нада се да го допуснат.Ама не е познал.

36

Анонимен

преди 2 години

Ноле що у Монако живуркаш ,що не си у Београд нал си патреот?