10

чавдарче

преди 2 години

Нищо не се е променило от 09.09.1944 г. досега според мен, откак партизаните са слезли от Балкана! И преди нямаше правосъдие. И аз съм бил обект на тормоз и побоища още от 1-ви клас! И така до гимназията, докато се записах да тренирам карате. С едно яко "маваши" счупих един пръст на един тормозител който ме плюеше и риташе. После пак ме тормозеше - да го уча на карате!

9

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно

8

Горката ТЯ...

преди 2 години

...оти много е кОпала на село пък за "благодарност" дедо и я поступвал, пък може и още нещо да е правил, както стана модерно напоследък. Тая си плаща яко за такива ялови статийки.

7

Анонимен

преди 2 години

Мене десет пъти ме пребиват в 55СОУ петко каравелов с една химикалка ме ръгаха в гърба и с един стол ме биха в главата организиран побои престъпници няма и здрасти да им кажа ако ги вида.

6

Много яка

преди 2 години

Само да не трупа излишни килца супер е

5

Анонимен

преди 2 години

Тази е скромна но за сметка на това *** като Мата Хари.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! - ето тук наистина се изплаших, щом бабаитите ще посягат дори и на животни, не е добре това. Спасете животните, те са най-важните, нали. Едно куче трябва да има повече права от едно дете или един пенсионер.

3

Анонимен

преди 2 години

Андрейчее, заради такива като тебе сме на тва дередже. Държавата на чалгаджиите, гербаджиите и мутрите, за справка бившия ти приятел, селски бар бияч. Чалгари да говорят за морал е гнусно, заради вашите музики децата си мислят, че всичко е джипове, джетове, урви с к и тн. За справка Анелия обясняваше, че дъщеря й я чакат важни неща, наркотици, полов живот. Е тва сте вие, дъното на дъното и за това трябва да мълчите и да ви е срам, че ви има!!!

2

До1

преди 2 години

Тая верно си е турила гащите на лицето

1

Анонимен

преди 2 години

И не само в училище! /// А да питам това на лицето и гащите и ли са или какво?