32

Гост

преди 2 години

Ромски изпълнения от страна на Джокович!

31

Анонимен

преди 2 години

Няма да си тръгне докато не получи ритник отзад. Сръбският инат е пословичен. Джокович месеци наред търсеше начин как да влезе неваксиниран, мишкуваше, хитруваше и въртеше разни схемички с федерацията и турнирния директор. Австралийската държава няма да си плюе в лицето, заради мераците на Джокович и фамилията му да го направят нов Спартак или направо нов Христос!

30

Анонимен

преди 2 години

Така е свободен е да си тръгне сега след като целия свят се зачуди какво правят фашагите в Австралия. Когато кацна го арестуваха и му отмениха визата, след което го пратиха на сила в "хотел за каранта", който е охраняван и няма право да напуска.

29

Анонимен

преди 2 години

Изяш ги ,Гришо !С парцалите !

28

Анонимен

преди 2 години

Натрапник с Балкански манталитет Винаги ,другите са виновни

27

Свобода за Брендо

преди 2 години

Само Сарайте и Дроган заедно с *** Костов

26

Анонимен

преди 2 години

Що се натиска ,като не го искат ?

25

сръПски имунУлог

преди 2 години

Сърбина Ноле е с два инсулта и прекаран инфаркт миналия месец, ваксината *** го утрепе гарантирано, има и Паркинсон горкия и диабет +++ още диагнози

24

БАНко

преди 2 години

НОЛЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ДОКУМЕНТИ , ЧЕ Е НА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА С МНОГО БОЛЕСТИ И НЕ БИВА ДА СЕ ВАКСИНИРА !!!! ТЕЛК , БРАТО !!!

23

???

преди 2 години

Кво ни занимавате с тоя сръбски клоун? Ако не може да се прибере, да вземе Кирчо Промяната да му прати Спартан-а и да го извозим!

22

Анонимен

преди 2 години

Тогава що са го излъгали че може и без ваксина да влезне ако представи медицински документ който я отменя това е проблем на лошата регламентация на турнира а не на Джокович

21

Анонимен

преди 2 години

И какъв " спорт" е тениса бе другаре? Това е най пропадналия и скучен и БЕЗМИСЛЕН " спорт", който съществува в ГАЛАКТИКАТА! Двама тиквеници размахват *** безцелно през една мрежа...кой го е измислил тоя " тенис", аааа да *** бритонци! Хората са луди да си дават парите за да гледат подобна простотия, с тежки стонове и ПЪШКАНИЯ! Отделно тениса е пълен с ОБРАТНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ!

20

Я

преди 2 години

До A (3)Това Австралия, Америка са ти малко мъгляви понятия. Компютри , компоти...

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Искат да го победят по документи, защото пак ще натупа лакомите лицемерни западни з-ци на Надал и Федерер" Федерер въобще не участва, а от цялата сага излиза, че Джокович се е опитал да "победи по документи" австралийските власти, и то защото не е ваксиниран.

18

Анонимен

преди 2 години

"тук сме, за да подкрепим нашия Ноле, той е сърцето на Сърбия" "Сърцето на Сърбия" е с постоянно местожителство в Монте Карло.

17

Бонго Бонго

преди 2 години

Аре джонкович Алто палто и асфалто към Сърбия, Гришо ще стане сега шампион там.Да се беше ваксинирал.Бай бай

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя Жокович или какъвто и да е там, действа като " бежанците" в Европа, без документи влиза в която си страна иска понеже бил спортист...WTF е това бе хора? Пък и иска 5 звезден хотел с камериерки и прислуга да му се подсигури, това е наглост меко казано

15

Анонимен

преди 2 години

Гледам кенгурата не знаят и името му как да напишат

14

българин

преди 2 години

Гледах баща му по телевизията как го защитава. Нормално е бащата да защитава сина си. Че е велик тенисист съм съгласен, талантлив е.Че има и други известни сърби не отричам. Освен Никола Тесла, имат и астронома Миланкович, който е открил цикличните промени в орбитата на Земята. Но сега, че в хотела му имало *** е вече глезотия! Щом ти отказват виза, значи нямаш право да влезеш, камо ли да избираш хотел! А това да го сравни с Исус Христос направо изби рибата!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Да не се заблуждаваме, Джокович е там за пари! Не е пленник и е отишъл доброволно да види дали ще му мине номера.