39

Обеснявам

преди 2 години

Хипер, трипер, ултра, гига, мега много яка ракета.За неразбралите.

38

Ай сега да видиш:

преди 2 години

Един кошмар дето ще ти опиша, една сюрреалистична картина - остави Вересчагин с неговата купчина черепи! Всички гробища на България и всички гробове пълни заради тая фараонска нацистка фекалия ги събери на едно място и докъдето ти виждат очите до края на хоризонта ще видиш само надгробни камъни!

37

Виж сега:

преди 2 години

И в тоя живот и в следващият и по-следващият и по-по-следващият винаги ще има неща по-важни от парите и вие сте ги забравили! Ето Бойко Методиев Борисов също преговаря да го издаде срещу амнистия, което няма да стане!И понеже остават броени минути до един изстрел може да си поговорим с човека близо до Банкя!

36

Саксииии

преди 2 години

Се опитва да се откупи в момента от ЦРУ и ГРУ с парите от един милион трупа на български граждани! Кой приеме тая сделка не е човек а чудовище! И друго аз като във филма "Откуп" бих дал парична награда доста солидна за информация къде е!

35

Теодоси

преди 2 години

Не така бате! Ела у Северозапада и слушай "Господин Директоре удрииииии " и бачкай по Нелсън Джен технологии дето може и да спасят света и интелектуалните ви гъзовете!

34

Пимпиркаааа

преди 2 години

Знаеш кво слушам в момента - крайно интелектуални умници музиканти изпълняват крайно интелектуална смесица между интелектуална мастурбация и етно джаз фолк на други такива крайно интелектуални късметлии и връзката и богаташи дето без точния градус на монитора нема да мръднат, че отвън е минус 70!

33

Щатските съмнения

преди 2 години

Ръководителят на американското космическо и ракетно командване на отбраната заявява, че Кванмьонсон-4 е почти два пъти по-голям от Кванмьонсон-3, а южнокорейски служители предполагат, че масата му е 200 kg.Първоначално е заявено от американски официални лица, че сателитът се е разпаднал в орбита и, че все още не са открити никакви сигнали, предаващи се от него. Въпреки това, по-късно е съобщено, че всичко е поставено под контрол и орбитата е стабилизирана.

32

Анонимен

преди 2 години

Сами ще се изтрепват

31

Ще умрем от глад

преди 2 години

Но и вас ще ви унищожим. Ако и да сме лаици.

30

Анонимен

преди 2 години

Щом Китай има значи и тези имат.

29

Yep

преди 2 години

колкото изпратиха човек до слънцето за 18 часа през ноща за да не се изгори.

28

Чакай сега!

преди 2 години

Знам, че съм досаден, ама по-малко от тоя четец. Що да ми пука бе бате! Последният Треторайхник и семейството му ще им пръснат тиквите и това е кармично закономерно имайки предвид стоте години лъжа и масовия гроб тука. А след тия 14 години АД к'во да плача за него ли или да си живея живота как искам след като съм се напатил толкова. Заслужил съм си го - за обръщането на парниковия ефект, за космическата бълха, за последния манифест на сюрреализма, за това че счупих машината на безумието!

27

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

В Момента - Производството на Ф-35 е Спряно , Защото по Данни на Американската Армия - има над 600 Дефекта , И даже и Пентагона Отказва да го Купува Повече, Много Бройки - Ф-35 - Просто се Разбиха - без Причина, и Много Държави Спряха Полетите им - До Установяване на Дефекта, Масово Отказват Вече Заявени Поръчки

26

Как можахте!

преди 2 години

Глей Теодоси закарали там - да свири джаз! Не че нещо нали Теодоси мое да свири ...ама е по-силен в етно фолклор - отиваш на Антарктида и свириш етно джаз! Ми в тая музика Пимпирев не усещам Антарктида. Безсъници в пиано бара да ама не и Антарктида!

25

IQ 3.14

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААами, не са. свалиха не б2 а ф117. разликата е като между българин и български гражданин. ф35 има 1500 бройки произведени и по поделенията, пак фа са 5 опитни. оди си легай, че замериса на фатмащина и ефрейтория

24

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Батееее, Американските Оръжейни Фирми - Гледат Да Източат Държавата, Чудят се Какъв Буламач да Забъркат - За да Вземат Максимална Цена от Държавата, Толкова се Престарават да Източат Държавата - че Накрая Това Което са Направили - Много Често На Практика - Не Работи ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Правят го Изключително Сложно - за да Източат Пари , Замисли се , Направиха Бомбардировачи за 2 Милиарда - 1 бройка - Сърбите го свалиха с Калашник, Ф-35 е Пъллен Бокклукк , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

23

Значи слушам:

преди 2 години

Фалшиво нелеп - некви такова Рапсодия Абрашев 2.0.

22

Като се замисля!

преди 2 години

Мотора ще е малко клише! Има едно такива триколки с твърд покрив и две седалки една зад друга - Рено или Пежо беше - даже ги има електрички!

21

Манарче Смоляновци

преди 2 години

много от ракетите са хиперзвукови в последната част от полета. не случайно и от двете страни на барикадата ракети прехващат най бързите самолети (напр. миг25-31)

20

Кво ще ги правя?

преди 2 години

Нищо престъпно, нищо оръжейно - заклевам се! Връщам си кредитите дето са към 10000 лева останали! Което е нищо в сравнение с някой хора колко имат. Купувам си студио в Амстердам или Рейкявик, мотор Хонда или Ямаха еквивалент на Харли, изкарвам си А категория, купувам половин книжарница художествени материали и очаквайте включване след година две!