53

Анонимен

преди 2 години

Свободен е да напусне Австралия. Щом е готов да спи с хлeбарките, явно има интерес, да не го мислим.

52

101

преди 2 години

Хлебaрки ама австралийски не сръбски

51

Анонимен

преди 2 години

Айде стига е ревал. Отишъл е по желание там да лапa мангизи. Ще спазва месните закони и изисквания...НЕ Е СПЕЦИАЛЕН, колкото и на някой хора по долу да им се иска!

50

Анонимен

преди 2 години

Много сте по-долу от Новак, за да го хулите. Той за момента има всичко - пари, слава, семейство, родина, която го подкрепя, най-важното - отличен генен пул. Акъл и жилава физика. Така че може да си позволи да се изправи срещу системата. Вие се погледнете в огледалото и си дайте сметка кои сте и къде се намирате.

49

Дънди Крокодила

преди 2 години

В Австралия няма хлебарски, виж тарантули и други отровни гадини може и да има в хотела.

48

Анонимен

преди 2 години

Надявам се това, което се случва с него, и то пред целия свят, ДА СЪБУДИ "заспалите" !!! Wake up, ХОРА!!!

47

Владо

преди 2 години

Спартак и Христос, защото спи в гаден хотел, вместо в луксозната си вила. Той е отишъл за пари в Австралия, но като отидеш в дадена държава се съобразяваш с правилата там. Като не му оттърва да си седи в Белград. Там за съжаление няма турнир с милиони долари награден фонд.

46

Анонимен

преди 2 години

То и Ицата беше велик футболист ама това не му даде и грам разум, нали !!! извън футбола става само за реклами с Рачков.

45

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, бащата на Ноле е пълен психопат. Новак бил Христос.............ХО-ХО-ХО.

44

Щерю

преди 2 години

Един мъж завъдил хлeбарки. Нищо не помагало да ги изгони. Приятел го посъветвал, да се развика по ъглите, че няма храна в къщата. Така хлeбарките разочаровани щели сами да си тръгнат. Така и направил. Прибрал се вкъщи и се развикал:- Нямам хляб, отивайте си! Храната свърши, отивайте си!И легнал да спи. Посред нощ усетил гъделичкане по краката, отворил очи и какво да види. Няколко хлeбарки и една филия хляб: - Хазяин, ставай! Донесли сме ти хляб да ядеш.

43

Димо

преди 2 години

Тва сегашните българо сте отвр.атителни зл.оби затова ще си останете нещастни още 10г и умните и кадърни българи ще ви изоставят сами да се оправяте в ко.чината ...

42

Анонимен

преди 2 години

Абе как пускат Радеф и Деса в чужбина като и те са като Ноле без имунизация?

41

Гъцо

преди 2 години

Охоо, *** :)Ковидари.Плюят по Ноле :)А Ноле е най-великият.

40

Анонимен

преди 2 години

неофашистите така наказват за неподчинението... реват за Китай, ама тия примамват и отвличат както им скимкне...

39

киро Лъжеца

преди 2 години

Ауууу, мама се е загрижила да не го налазят дамски буби детенцето. И храната много лоша била, ми да вземе да го накърми!

38

12664

преди 2 години

...относно центърът.....центърЪТ, -ЪТ??? ***!

37

АнонимеН

преди 2 години

ТАМ МУ Е МЯСТОТО И В ЗАТВОРА СЪЩО!!! ЩЕ ОТКАЗВА ТОЙ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА НЕЙНА СВЯТОСТ И ЩЕ ЛЪЖЕ В ФОРМУЛЯРИТЕ ЗА ВИЗА БЕЗСРАМНИКА!

36

158

преди 2 години

Абе кой им плаща на тия *** да плюят по Джокович под всяка статия!? Или във ваксините има нещо дето води до пристрастяване и бълване на глупости!? Браво на Новак. Той ще се превърне в символ на борбата срещу принудителната ваксинация! Всички други известни личности се скриха в миша дупка или се превърнаха в платени проваксъри.

35

ДДРОнег

преди 2 години

Лошото е, че доброволно се разделихме и враждуваме ваксани срещу неваксани !!!___а трябва да се обединм за съвместни действия срещу дискриминационните действия на правителствата по целия свят !!!

34

факт

преди 2 години

Дано го ухапе някой паяк , или друга отровна животинка, да му приключи на тоя лигавщините