206

Анонимен

преди 2 години

Новак отиде в Австралия защото беше поканен. Като не са го искали, защо са го поканили!

205

ЕМО

преди 2 години

Преди няколко години излезе закон в България..... КОЙТО ПУШИ НА СПИРКА " ГЛОБА" Точно 3 дена спазваха СЕЛСКИТЕ ГРАЖДАНИ тази заплаха и пак ЗАПУФКАХА...

204

Анонимен

преди 2 години

"Като сте такива радетели на законноста защо не защитавате българина от беззаконието на нацизма?">>>Не е зле да научите значението на понятията преди да ги употребявате. В какво по-точно се изразява нацизма от който трябва да бъде защитен българина. Фашизъм ли е - да, диктатура ли е - да, но къде е нацизма.Коя нация над коя упражнява диктат?

203

мдаа

преди 2 години

Ама , чуйте само баща му , бил Исус , бил Спартак , не бе драги той просто е един на.гъл сърбин , който си намери майстора в Австралия . С тия шумадийски номера може да се пробва в Русия да влезе , но в "белият " свят No passaran !

202

Анонимен

преди 2 години

Ако у нас се спазваха мерките при ковид, така както ги спазват в Австралия сигурно починалите ни щяха да са значително по-малко.

201

Анонимен

преди 2 години

Кофти е ,че в Австралия законите са за всички.Няма политици,артисти,спортисти и Байдън да отиде неваксиниран,няма да го пуснат.Не като тук,щото бил депутат,ще влиза в Парламента без маска.Бил съм в Австралия законитеим се спазват от всички.

200

Анонимен

преди 2 години

Турнирният директор на АО и местната тенис федерация трябва да бъде отстранен, а Джокович изпратен обратно. Двамата са хитрували и измислили схема как да преметнат държавата, която ясно е разписала при какви условия ще влизат на нейна територия тенисистите за АО. Всички ваксинирани, а само Джоко Гяволето неваксиниран?! На Балканите този номер може и да мине, не и в Австралия. NoVax - No AO 2022.

199

ЕМО

преди 2 години

Хората в Австралия си имат ПРАВИЛА и ПАРИ.... и хич не им пука за ШАМПИОНИ-МАМПИОНИ щом се правят на тарикати и не спазват правилата.... Ето това е ДЕМОКРАЦИЯ.

198

Анонимен

преди 2 години

Свобода на австралийските аборигени и кенгурутата от ботуша на английската монархия! Вън англосаксите от Австралия!

197

Joro

преди 2 години

Брутен вътрешен продукт на глава от населението: Австралия - 62 723 USD, Сърбия - 8 748 USD. Едни 7 пъти разлика. Дали австралийците чакат да дойдат сърбите, в частност великия Вучич, да им обяснят как да си подредят страната?!? Май не!

196

Анонимен

преди 2 години

"Автралийския Тенис е провел официално разглеждане на молбата на Джокович, Двама австралийски доктори са приели молбата на Джокович за основателна" ************ Само дето визата е грешна и няма документи за заболяването.....даааам!!! Кандидатстваш за изключение, после влизаш с обикновена виза, че да не те проверяват на границата кво си излъгал организаторите!!!

195

Анонимен

преди 2 години

джоката,Австралийците са виновни. Ако не знаеш за Австралия може да пътуваш с издадена виза . Тая виза означава че можеш да влезеш в страната. Така че Австралийците ако не са искали Джокович можеше да не му издадат виза. Автралийския Тенис е провел официално разглеждане на молбата на Джокович, Двама австралийски доктори са приели молбата на Джокович за основателна.... Проблема е с федералното правителство което контролира граничната полиция. ... Така че не се изказвай неподготвен.

194

A

преди 2 години

Дали това не е начин да се отстрани претендентът за световната титла? Дали някой от силно корумпираните шефове на спорта не е направил далаверата? Немайте толкова доверив на австралийците?

193

A

преди 2 години

До Джоката 211Ромите,когато посещават в тъмни доби беззащитни старци по българските села, така, както ти казваш, ли постъпват?

192

Бате Сечко

преди 2 години

До 280. Бе ти не схваща изобщо за какво иде реч.. Грозен алкохол, да ти изнасили козата, набодено зомби, такова...!!! Бегай за буууустеееер... Джънки!

191

Джоката

преди 2 години

По принцип когато идеш на гости се съобразваш с правилата на домакините! Например у нас не се пуши и всеки който дойде трябва да се съобрази с това, ако не иска може спокойно да си тръгне, а не да ми казва че са му нарушени правата като пушач и това че не му давам да пуши е дискриминация! Така е и в Австралия Джокович е наясно с правилата, като не му харесва да не ходи никой не го задължава! Ако допуснат изключение за 1 всички останали ще са дискриминирани и ще поискат същото отношение!

190

обида

преди 2 години

Бил обиден Джокович, а австралийците не са ли обидени, че те търпят лишения от години, а някакъв си балкански тарикат ги прави на будали? Аз лично искам да дойде денят в който и нашата държава да може да каже баста на селските си тарикати и ЗАКОНЪТ да е за всички!

189

Анонимен

преди 2 години

Аууу горкия

188

1

преди 2 години

Австралия си има закони има правила и който не ще да ги спазва да си върви там откъдето е дошъл.А някакъв тъмен балкански субект и наглите му родители могат да си вият колкото искат.Бил велик колкото Исус - айде заврете си комплексарските щуротии там дето слънцето не грее и кротко с богохулството,защото Бог забавя но не забравя.

187

Krom

преди 2 години

До БОЛАВА - мило хамстерче, "великите" сърби сме ги на.дупили във всички войни които сме водили с тях. Ние, българските "мишки". Тези "велики" сърби ни ненавиждат и в червата. Ти си просто един шут, обичай си ги колкото искаш. Нормалния българин генетично не ги понася. Поради великата им подлост и мерзост по отношение на Родината ни.