34

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller не е така работата по новия е доста бърза . И щом цял робот са направили значи ема много перспектива. Китайците също искат двигателя за техния вариант. А руснаците от дълги години участват и в изработването на еърбъсите и боингите. Дори сега след санкциите всички по тежки боинги са с колесници от руски титанови части и това няма да се промени. На руснаците им трябват други самолети с по голяма дължина на полета . Западните не им вършиха работа.

33

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 39 ---- Така е, ако думаш за Хонг-Конг и отчасти Пекин, но я мръдни до някоя близка провинция и България ще ти се стори, като Седмото Небе.

32

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен Няма да ти е нужно много да се ровиш из нета, за да проумееш, че ЦЯЛАТА медждународна руска авиация е снарядена със западни пътнически самальоти или попитай руснаците защо НЕ искат да пътуват със съветски таралясници, а скачат на Боинг и Юробъс и ще ти светне в глъвъта. Новите руски граждански самальоти са от години в графата бъдеЩЕ време и се превърнаха в сага.

31

Годжул

преди 2 години

Важното е , че сбъднахме мечтата на маймуночовека...банани и портокали на корем. *** и казина навсякъде. Беден и лумпенизиран народ. Пустеещите и разрушаващи се училища, детски градини, болници, обезлюдените села и празни къщи, това е мечта за мародерът-либерал-демократ, предателят и родоотстъпника. С.Корея обслужва интересите на ФАЩ, враг и плацдарм за инвазия под всякакъв предлог, както в Ирак. Китай е на прицел. Материализмът е прокоба...

30

Анонимен

преди 2 години

За Китай също не се говореше много допреди 10-ина години, но който имаше късмет да отиде там попадаше все едно на друга планета и си глътваше езика. После не смее да каже нещо защото всичко звучи като измислица. Дори и сега - единствената държава, която има собствена космическа станция.

29

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че поддържат огромна армия . не се опитаха да преминат на еликтрички и водородни клетки въпреки санкциите и имат много грозен навик да ядат хляб от царевица а не от пшеница а тя се гледа много по трудно и с много ръчен труд. А руснаците правят нов самолет даже мина много изпитания с руски двигател. Тоя новия двигател лопатките на вентилатора ги прави робот и ги потапя в разни бои .

28

Herr Muller

преди 2 години

До HMLF --- Те и Путинска Русия възхваляват и убеждават другите как харашо жит в Матушката, но я ги питай ЗАЩО се изнесаха с вси фамилии из Канада, САЩ и Западна Европа и/или защо децата и внуците им учат в гнилите капиталистически университети на Англия и САЩ, а не в любимата Масква и ще чуеш отговорът. ;)

27

Анонимен

преди 2 години

Eдинствено подкрепям Ким в желанието му да мята бомби из Японско море. ако удари Южна Корея или Япония ще ги видя западняците кой ще им компенсира дупките в електрониката. Явно няма да са "свободни електрони".

26

HMLF

преди 2 години

С глад! Които много им се кефят да отидат да поживеят там, а не да пращат дечицата в САЩ!

25

Herr Muller

преди 2 години

До Българин --- Проблемът, колега, не е в обработваемите площи, а в незнанието и нежеланието да се научат да правят нещо модерно и съвременно, да имат контакти с юга и запада, за да не пукнат от глад. Точно това, което видях в Северна Корея през 2016 съм го преживял в България през 60-те и 70-те на миналия век чрез чакането по опашки за хляб, бира, лимонада, месо, липса на тоалетна хартия, наличност на съветски ТВ приемници, магнетофони, грамофони и записване за леки коли. Там е проблемът.

24

Herr Muller

преди 2 години

Как няма да е лоша, като още използва съветски таралясници за полети от Варна до Одеса и Масква, когато руснаците са изцяло снарядени с "руски" Боинг-и и Европейски Юробъс-ове. Съветски путнически самальоти ползват все още Северна Корея, Куба, Китай - за вътрешни полети, "брацка" Венесуела и занзибаро-африканските аборигенски общества. Освен това ВСИЧКИ съветски таралясници имат забрана за полет над Евротериторията на Запада.

23

Анонимен

преди 2 години

Аз пък гледах една класация на 10 най лоши авиокомпании в света и България еър беше 6 та най лоша в света и след нея беше севернокорейската ;) То май и при държавите е така Ние сме на един сенджир със северна Корея :) Класацията я има в тубата който не вярва да види .

22

Истукан

преди 2 години

Северна Корея е най-пропадналата държава след арабските държави. Там нямаш право да имаш собствено жилище и автомобил, професията държават ти я определя, а не ти, нямаш право да се смееш, нямаш право да носиш дънки, нямаш право да напускаш държавата и още много ограничения. Като концлагер. Ако някой каже нещо против диктатора и веднага го убиват.

21

SS

преди 2 години

Ако и тук има ( не дай боже) режим на тока ,тогава с какво ще се различаваме от Северна Корея ? Защото зелената сделка ба ЕС до там води !

20

Анонимен

преди 2 години

Печата ги.

19

Анонимен

преди 2 години

Китайска йена? Не беше ли юан???

18

Треа да знаеш

преди 2 години

Саша Баран Коен в ония филм Мили диктаторе направи сатира и то класика!Ти Трифонов си си *** както и сценаристите и Радков!Не бе то може да е шлифован проооостак, то и кремъка се полира и шлифова, на пак заради Радой Ралин е синоним на просташкиии камък!

17

Асан

преди 2 години

Да пише и как Хитлер яде бой и 100 години плащат репарации

16

Анонимен

преди 2 години

Чичко Китай им дава всичко, а и те са дисциплинирани и грамотни хора.

15

Анонимен

преди 2 години

В САЩ предложиха да изключат Прибалтийските републики от НАТО заради сделката с Русия. САЩ могат да пожертват балтийските държави за стратегическо споразумение с Русия, пише американският анализатор Дейвид Пайн в статия за "Нешънъл Интерест". Публицистът признава, че това може да принуди САЩ да изключат Литва, Латвия и Естония от НАТО.