74

Уникален Тарикат

преди 2 години

Като се кача зад волана съм супермен, иначе не мога да го намеря под шкембето.

73

хаха

преди 2 години

Тези избиха хиляди хора с измислените им ваксини, тръгнали за татуировките да се притесняват.Е това ако не е жалък измислен и лицемерен свят не знам кое е.

72

Анонимен

преди 2 години

Татусите в днешно време са за футболистите. Там им е силата. Колкото повече милиони имаш, толкова повече татуси! И акъл де.

71

Чалга

преди 2 години

От няколко дена слушам ретро чалга балади: ДесиСлава - Погледни ме в очите, Анелия - Не и утре, Преслава - Не бях ли и Райна - Не вярвам че си грешка в живота ми. Сърцето ми започва да се събужда. Някой знае ли какво ми има?

70

нежно поколение

преди 2 години

Баба ми като почнех да и мрънкам ме татуираше с точилката, дето се вика, удряше с рамо. Изкривяваше ме от контрол. Не я харесвах дълги години за това. Но сега, като е стара и слаба и не може да ми се кара и да ме пребива, я уважавам много. Силна жена. Взе ми е уважението. А някакви глезльовци като почнат да ми се татуират и ако не стане татоса или след 5 години,като се усетят колко е грозен, мале...като почнат да оревават орталъка, направо трябва да извикам баба ми да ги пребие.Но е слаба жената

69

Чикибоец

преди 2 години

До абе - брато, то на ръчна е най-хубаво.

68

абе

преди 2 години

дали има ЕК за секса ? притеснен съм щото ше требва да мина само на ръчна :(

67

До 65 ек е зло

преди 2 години

Ми дано поне гащите без ластик да не забранят, че тогава на съвсем гол гъсс кво ни чака...

66

Анонимен

преди 2 години

Дали да не взема да се татуирам от главата до петите в зелено и да си сменя името на "Сертификат"?

65

преди 2 години

До бай Ламби

64

кв. Мирафлорес, Лима

преди 2 години

До пияница мистик я разкажи за Перу

63

66

преди 2 години

Знаере, че съм прав.

62

А за Тангра?

преди 2 години

Христянски неволи. . .

61

ек е зло

преди 2 години

мисля че скоро ще забранят тоалетната хартия с мирис ,сапуна с пяна, чантите с дръжки, очилата с рамка, гащите с ластик, обувките с подметки, цветните телевизори..... а да хляба, месото, захарта и солта....

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен през социализма може да е било така, но татуировки има от няколкостотин години, а да сравняваш 45 години с 450е смешно. Стига с този социализъм, имаме 30 години на не-социализъм. Мислете малко преди да пишете тъшпотии! Ако имам татус не ме прави по-лош човек, може би младеж, който е направил нещо на млади години, но това не е престъпление. КОне с капаци сте!

59

Анонимен

преди 2 години

До анонименна 80 ще се чудиш кое лекарство да пиеш дали за диабет, аритмия или хипертнония, а татусите ще ти бъдат най малъл проблем, ако стигнеш 80. което ти пожелавма от сърце!

58

анонимен

преди 2 години

Не харесвам татуировките.Свързвам ги със затворническа култура,както е било в миналото.Но в крайна сметка всеки си има право на избор.Само че мнозина от татуираните едва ли се замислят как ще изглеждат татусите им когато станат на 60-70-80 години.Гарантирано грозна гледка!

57

пияница мистик

преди 2 години

Аз имам 8 татуса и всички са черно-бели. За мен цветните татуси са много гейски :)))

56

Анонимен

преди 2 години

През социализма тауировки имаха само роми, затворници и моряци. Някоя котва, русалка, име на град, жена и година. Сегашните са като Ермитажа в сравнение с тях. Никой ром не би си направил такава татуировка в затвора като сегашните.

55

бай Ламби

преди 2 години

Нищо няма да им съсипе.Дядо им се с цветни татуировки е бил.Нали имаше три татуировки навремето - русалка,котва и индианец.Имаше и едни други ама те бяха само за малцинствата, например Айше и отдолу годината на запознанство 1968.