108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 "Аз не участвам в платена пропаганда" Има ли значение дали е платен а или не, ако участваш в пропаганда? Опа, забравих, това е още един начин да се самоуспокояваш.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "И къде написах "ама те защото са от другите"" Там, където обясняваше, че КС бил постановил решение, защото бил на "братиньо". Трагедия.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 И къде написах "ама те защото са от другите"? Аз поне съблюдавам правописа, та слагам запетая пред "защото" :):):)

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 За какво, трроле :) Аз не участвам в платена пропаганда :) Не преча на хората да ползват правото си на свобода на словото, като ги обиждам, заплашвам, дискредитирам, внушавам недоверие към тях и т.н. Това го правите само Вие :) Само, че с мен ударихте на камък :) Не Ви се получи :)

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 "Измисляте си" Прочети си постовете. :)))

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "Още нямате, но ще дойде време да имате" Не няма :))) Това е един от начините ти да си извиняваш собственото поведение. :)))

102

Анонимен

преди 2 години

До КОРУПЦИЯ-РАДЕВ..!! За главни букви повече ли плащат :)

101

КОРУПЦИЯ-РАДЕВ..!!

преди 2 години

КАЦАРОВ БЕ ЛЮБИМЕЦЪТ НА РАДЕВ В НЕГОВОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО..... ЗАТОВА НЕ ГО УВОЛНИ..... ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ КОРУПЦИЯТА С ТЕСТОВЕТЕ.....

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 Още нямате, но ще дойде време да имате :) Не сте глупав, явно :) Аз също се надявам, но не само Кацаров, а и Ангелов и вся остальная да бъдат там, заедно с Вас :)

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 Измисляте си, но от моите постове нищо не зависи. Аз НЕ МОГА нищо да замета, защото от мен нищо не зависи. каскетът може и непрекъснато замита, а Вие, безкрайно възмутен, пишете по 1000 коментара в смисъл "как не го е срам, да подава оставка" :)

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "Добре казано. Явно го разбирате" Разбирам го и мога да го кажа именно защото нямам притеснения :)))) Не може да се каже същото за някои други. Надявам се, ако има такова нещо, Кацаров или неговите подчинени да се озоват на съответното място.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 "Как ги замитам?" Ами, прочети си постовете. От "ама то не е доказано", до, "ама те защото са от другите", до "те и другите такааааааа". И така. :)))

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 "Слугите трябва да разберат, че няма да остане ненаказано безмозъчното слугуване." Добре казано, трроле :) Явно го разбирате :)

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 Когато гледаш 20-30 сапунки от каскетските, разбираш, че човекът няма въображение и не е способен да ни изненада :) Как ги замитам? Да не би да им преча да си движат преписките? А Вашата "чистоплътност" - да приемате желаното за доказано :) Че тук сме си само двамата, на кого да говорите :) Колко много обиди ми стоварихте, само защото и сам осъзнавате, че сте на грешната страна :)

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 "Кацаров вече раздаде златните медали. Сега за него ще остане само един медал от джапанките за плажа, с които избяга когато умираха по над 250 човека на ден. Да си слага директно джапанката на рамо и дим да го няма!" Ако се докаже, аз лично предпочитам да го видя в затвора. Абсолютен кеф, тези, които бяха използвани, да операт пешкира вместо този, който ги използва да му свършат мръсната работа. Слугите трябва да разберат, че няма да остане ненаказано безмозъчното слугуване.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 "Просто обръщам внимание на гербавата пропаганда, че това са обичайните кьор фишеци" Интересно откъде знаеш какво е и дали действително има такива данни? Или пак "допускаш"? За човек, който е твърдо против корупцията си доста склонен да замиташ под килима такива неща, особено ако са за "правилните" хора. Не говори за много голяма чистоплътност. А "приятелю" използвам за хора, които са толкова в несвяст, че имат нужда да се осъзнаят, че се говори на тях.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Чак се и сприятелихме :):):) Това не са констатациите на прокуратурата, трроле, а приказките на цацата. А той е КОНПИКОЗАПЯ :) Никого не браня. Те нямат нужда аз да ги браня. Има си съд, има си адвокати. Просто обръщам внимание на гербавата пропаганда, че това са обичайните ви кьор фишеци, от които досега в 100 % от случаите нищо не е излязло, освен прякора Пръскачката :)

91

Анонимен

преди 2 години

КПКОНПИ, под страх да не ги разформироват, решиха да свършат някаква работа. Айде, да видиме сега КАКВА )))

90

Анонимен

преди 2 години

Кацаров вече раздаде златните медали. Сега за него ще остане само един медал от джапанките за плажа, с които избяга когато умираха по над 250 човека на ден. Да си слага директно джапанката на рамо и дим да го няма!

89

Кухи ху ху

преди 2 години

А няма ли данни нза кюлчетата и пачките в чекмеджето или това са на наш човек