44

Инж. Гонзич

преди 2 години

До 31 "чувстващия се македонец": Вие може да се чувствате и марсианец и всеки ден да мечтаете как ще излетите с ракетата на Мъск, това няма да Ви направи марсианец, същото е и с македонците.

43

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се засили културния обмен с българите в Северна Македония и да се подобрят транспортните връзки.

42

Анонимен

преди 2 години

До АКО БЪЛГАРИЯ ИСКА...__КАКВО ИСКА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЕ ИСКА ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В РСМ СЛЕД 100 ГОДИНИ САМОТА И НИКАКВИ ОТСТЪПКИ!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Защо не се модерират коментарите на имащи се за 'македонци' екземпляри. Това нарочно ли се прави? Никой не иска да чете брътвежите за 'бугарите', освен обидно е и супер скучно, губите си читатели.

40

БЕЗ ДУМИ

преди 2 години

АКО НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ Е ВЕЛИМИР ПРЕЛИЧ, ЩЕ ВИ СВЕТНА. ТОВА Е СРЪБСКИЯТ ПОЛИЦЕЙСКИ НАЧАЛНИК ОСЪЩЕСТВЯВАЛ ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ И УБИТ ОТ МАРА БУНЕВА, КОЯТО Е ЧЛЕН НА ВМРО. А тава е от ВМРО-НАРОДНА: ДА СЕ ПОДИГНЕ СПОМЕНИК НА ВЕЛИМИР ПРЕЛИЧ - ГОЛЕМИОТ ХУМАНИСТ И ЗАШТИТНИК НА МАКЕДОНЦИТЕ КОJ БИЛ УБИЕН ОД МАРА БУНЕВА. На адрес https://365.mk/330894/vmro-narodna-da-se-podigne-spomenik-na-velimir-prelik-golemiot-humanist-zashtitnik-na-makedontsite-koj-bil-ubien-od-mara-buneva

39

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да съм Македонец и да живея в БГ.Аз съм тук роден.Както и Българите в Македония,те не искат да идват тук,искат да живеят там.Те са там родени.За целта политиците трябва да работят правилно и да премахнат омразата в двете държави.Защото като там,така и там хората не се възприемат добре.Имаше бариера ,която пречеше и на двете държави.Омразата трябва да бъде отстранена.

38

Анонимен

преди 2 години

Това изказване на Георгиевски от януари 2021 Е САРКАЗЪМ. Подигравка с МК сантименти. Намерете статията и не манипулирайте хората тук.

37

Бунгур

преди 2 години

Докога пропаганда и манипулация? Нека в България говорим за това къде изчезнаха над 200 000 македонци от Пиринска Македониа.

36

Чик

преди 2 години

Пак ли овие троицата суртуци се онеправдани хахаха општиот коефициент на интелегентност им е колку температурата во моментот

35

до 39

преди 2 години

По-скапан шопски диалект не бях чел. Може ли на албански? Нали ви е официален език?

34

АКО БЪЛГАРИЯ ИСКА...

преди 2 години

България не иска, защото Кремъл не дава. В парламента, без ГЕРБ, колкото и да се срещат македонските българи с путинистките ни партии, подкрепа няма за получат. Подкрепата ще дойде при вас след ядрената война, когато световният феодализъм изчезне.

33

БЕЗ ДУМИ

преди 2 години

АКО НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ Е ВЛАДИМИР ПРЕЛИЧ, ЩЕ ВИ СВЕТНА. ТОВА Е СРЪБСКИЯТ ПОЛИЦЕЙСКИ НАЧАЛНИК ОСЪЩЕСТВЯВАЛ ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ И УБИТ ОТ МАРА БУНЕВА, КОЯТО Е ЧЛЕН НА ВМРО. А тава е от ВМРО-НАРОДНА: ДА СЕ ПОДИГНЕ СПОМЕНИК НА ВЕЛИМИР ПРЕЛИЧ - ГОЛЕМИОТ ХУМАНИСТ И ЗАШТИТНИК НА МАКЕДОНЦИТЕ КОJ БИЛ УБИЕН ОД МАРА БУНЕВА. На адрес https://365.mk/330894/vmro-narodna-da-se-podigne-spomenik-na-velimir-prelik-golemiot-humanist-zashtitnik-na-makedontsite-koj-bil-ubien-od-mara-buneva

32

БЕЗ ДУМИ

преди 2 години

"Владимир Прелич исто така потсетува за 'убавото време на Македониjа' меу двете светски воjни, како што е запишано во цялата наша историографиjа, на големите слободи и хармониjа во коjа се живееше во истиот цел тоj период, сѐ додека таа македонска еманципациjа не jа прекинаа бугарските окупатори." Люпчо Георгиевски ВМРО - НАРОДНА 13.01.2021г.

31

Анонимен

преди 2 години

"Владимир Прели исто така потсетува за 'убавото време на Македониjа' меу двете светски воjни, како што е запишано во цялата наша историографиjа, на големите слободи и хармониjа во коjа се живееше во истиот цел тоj период, сѐ додека таа македонска еманципациjа не jа прекинаа бугарските окупатори." Люпчо Георгиевски ВМРО - НАРОДНА 13.01.2021г.

30

БЕЗ ДУМИ

преди 2 години

"На днешен ден, 13 jануари од страна на 'пробугарската' платеничка, тетовчанката Мара Бунева, беше убиен Велимир Прели - голем хуманист, почитувач и заштитник на Македонците. Господинот Велимир Прели беше испратен од страна на кралот Александар Карагеориеви да го заштити македонският национален идентитет и да го прошири македонскиот национален jазик во училищата." Люпчо Георгиевски ВМРО - НАРОДНА 13.01.2021г.

29

Да бе,

преди 2 години

Последно, "македонец", който носел "българския" флаг? Ами *** и го понеси в Скопие бе, щом си отворен! Не ги знам югозападните ни съседи, дали ни приемат като "фашисти" или "татари" , но у нас отдавана "македонец" е синоним на "предател" и фалшификатор на история! За разлика от тях, които ги помпат с омраза още от деца,на нас не ни пука какви се правят! Само да спрат да крадат нагло и примитивно българска история!

28

Анонимен

преди 2 години

Не се чувствам предател с това,че съм Македонец и се възприемам за Македонец.Това е чувство което не зависи от мен.Това не ме прави по-лош човек от теб.Това,че съм Македонец не ми пречи да обичам България и Българите.Такива като теб няма да ме накарат да мразя Българите.Аз съм на всеки мач на национални отбор на България и винаги съм с Българския флаг импея Българския химн.Но съм Македонец.Така се чувствам.

27

Урсула

преди 2 години

Когато имаме негативно отношение към Македония, няма как да очакваме позитивно отношение към Българите в Македония.Ако се даде зелена светлина за приемането на РМ в ЕС,то историята ще се промени буквално за часове,и на българите там ще гледат с друго око.

26

Перник 1

преди 2 години

29 За кое точно съм " манипулиран" бе ***? Еничарин не е обида, предатели у всеко стадо е имало и ще има, това е диагноза за човек, който си е заплюл миналото, дедите си и историята на народа си! Нема дърво без корен, нема " народ" без минало, това го запомни от мене! Па ако искаш бъди и Венерианец!

25

Анонимен

преди 2 години

Когато видя по телевизията положителни новини за Македония,а не само отрицателни,това ще означава,че има прогрес.Не трябва да се създава омраза.Тези момчета са симпатични,но не разбират,че са употребени в много погрешна посока.Политиците от двете държави,трябва да променят подхода на комуникация.Знам,че ще е трудно ,но трябва да го направят.При това премиерите,защото в министерствата на двете държави има хора с лоши намерения.Трябва да направят приятели Македония и България,а не обратното.