35

Анонимен

преди 2 години

До 47В Огромна грешка си САЩ не искат война, военолюбецът е в Кремъл, доказал го е в своето управление. Икономика от Третият свят, а търси война.

34

Анонимен

преди 2 години

Война дали ще има, НЕ решава Америка. Тя само иска да има и настоява неистово. А ако не ви е ясно нещо, питайте. Ще ви се отговори.

33

Анонимен

преди 2 години

Путин е слаб политик, не иска НАТО в Украйна, а направи така, че Украйна и НАТО имат най - добрите отношения от съществуването на Алианса.А, що се отнася за разполагането на ракети НАТО, може да използва Литва, Латвия и Естония, тяхната територия, стратегически е по-опасна за Русия.

32

Анонимен

преди 2 години

Натовецът Дайнов, като обещаващ кадър беше пратен в Аадемията за Обществрни Науки и Социално Управление на БКП....От рано е бил клиент на тошковите корекоми и е осъзнал че трябва да се преоцвети от красно в синчец!

31

До Анонимен 35

преди 2 години

България отдавна не е суверенна държава, мойто момче. Решенията ще се вземат отвън /разбирай САЩ/ и войските ще дойдат независимо дали ги искаме или не.

30

МНЕНИЕ

преди 2 години

Лично Мое Мнение - Путин и Русия се развиха Много .Путин като Лидер , Русия като Демократична Държава .Развитието се спря от САЩ - Искат да разположат ракети на границата Украйна - Русия .Аз не бих търпял някой Разбойник до оградата ми - да ме заплашва постоянно че ще ме убие .

29

Анонимен

преди 2 години

Решенията дали да има повече войски на НАТО в България се взимали в Съвета на НАТО, а не след дискусия в обществото. Тоя нещо няма връзка с централния мозък. Явно е забравил,че България е суверенна държава, колкото и да не им се иска на такива като него!

28

Война ще има!

преди 2 години

И въпреки това, русо-робите ще си останат политически ***.мотни про..фани и ще продължат да пишат по форумите хвалби и фантазии колко велика била примитивна Русия с хипер-звуковите си конвенционални ракети, които още никой не е видял. Аре чупката бе!

27

Анонимен

преди 2 години

Чуков, ко става в Сирия? Ко става в Ирак? Афганистан? Бият ли се, пият ли заедно? Спря да ни информираш с разни незначителни, смешни, глупави подробности за племенно-семейната организация на арабите. Проблемът на Сирия, Ирак и Афганистан бил САЩ и Западна Европа. Сега ще обясняваш на новото бойно поле на САЩ и Западна Европа - Украйна.

26

Анонимен

преди 2 години

Може да пуснем прошение до Путин за затваряне на базите на НАТО. Той решава дали ще има бази на НАТО в БГ, не САЩ.

25

Анонимен

преди 2 години

Войната ще се води по целия свят и в Европа, с изключение на Русия, САЩ и Китай. Тези държави ще бъдат извън войната, която те ще започнат.

24

Анонимен

преди 2 години

Дано са точни и да уцелят точно базите и да няма загуба за България. Това също е начин да затворим базите.

23

ПРАВ Е ЧУКОВ!

преди 2 години

Русия няма да нападне Украйна, а ще нападне направо Америка, та после да изчезне от картата на света. А иначе, дали ще име американски военни бази в България няма никакво значение, защото ядрените удари по Кремъл ще бъдат нанесени от Космоса...

22

Анонимен

преди 2 години

Русия ще каже, че е ударила базите на НАТО, не България.

21

Анонимен

преди 2 години

Този се води арабист, откога взе да разбира от Русия, Украина? Брат му Боян Чуков разбира от тях, но са на съвсем различни позиции

20

Анонимен

преди 2 години

Натовските бази са наши бази, ние сме член на НАТО. Чети вестници!

19

Кой знае ?

преди 2 години

След време нос Емине може да е руски? Нали дрогаре? Ако Партията повели .... !

18

Анонимен

преди 2 години

Русия се разпадала...А САЩ всякаш цъфти...Половината щати не одобряват Байдън и говорят за отделяне!

17

Асан

преди 2 години

Коя е таз Чуколина дойдат ли катюшите първа ше избяга :)))

16

SS

преди 2 години

Наричат спекулация това,че ако има бази в страната и избухне война в Украйна ставаме мишена ?