35

ВънСатаНАТО

преди 2 години

Чакам по въпроса тук ,да се изходят Ал Фашагата, Преродената Пастирка,Сулю Паситто и гърбатия ДрагалЪфский Ай дук.Защо не и Цвъки (Молитвената закуска).

34

Herr Muller

преди 2 години

Защо се учудвате. Книгага със спомените на Джей Едгар Хуувър - директор на ФБР, която излезе през 1992 година и беше изкупена за рекордно кратък срок още през Февруари с.г. Последваха второ, трето и четвърто издание на същата до края на Май, когато книгата изчезна от веригата Barnes & and Noble, за да НЕ се появи никога повече в никоя книжарска верига. ;) Хуувър е давал гражданство с приоритет на SS полковници и генерали, разквартировайки ги из САЩ под различни имена и за да ги използва вбъдеще.

33

Анонимен

преди 2 години

Тия дето са щели да вдигат бунт в лагера е трябвало първо да се справят със своите - sonderkommando - евреи, които са обслужвали лагерите

32

В.

преди 2 години

Само нещо за оръжието и взривовете дето неведнъж е пренасяла не става ясно. За какво са били нужни. Каква съпротива е имало в лагера. СС да не са имали под носа си партизански отряд. И това за картите на влаковите линии. То направо тоя лагер бил разузнавателен щаб. Добре че ЧА ги освободила та приключили с игрите.

31

Анонимен

преди 2 години

Като чета тук коментарите и се убеждавам какво е нивото на антиваксърите, жалко че тези страхливи същества с дребни гънки на мозъка ще дърпат страната надолу.

30

DEDO

преди 2 години

До АТова което те кара да дишаш и него си заври отзад имам в предвид задния двор на твоята ***!нонимен

29

Анонимен

преди 2 години

Нали уж от вагоните в газовите камери, а то се оказва, че въстание подготвяли.

28

Чичо

преди 2 години

Това до колко се е случило е съмнително. Пък и няма особено значение - минало е. За сегашните времена обаче трябва да се направят стъпки от новото правителство и да се започне политика за постепенно изолиране на анти-ваксърите от социалния живот.

27

ОФ

преди 2 години

Долу ФАЩ вън всички западни фирми от България ! Да се разреши за ваксиниране руската ваксина ! Слава СССР !

26

SS

преди 2 години

До 29 ! Те и демократите и либералите имат навика да отричат зверствата си ! Примери много,Ирак,Либия,Афганистан ! Колко невинни умряха уж по погрешка от въздушни удъри ? Нищо ново под слънцето ! Просто силните никой не ги съди !

25

Анонимен

преди 2 години

Немците имат много агенти навсякъде.Проблема на немците е че кривите ум жалки ръчички не се простират само в границизте на мижавата им териториика

24

Анонимен

преди 2 години

Нацистите имат навика да отричат зверствата си. Те и до ден днешен твърдят глупости, но има хора които помнят. И точно за това искат да ги изтребят. Не е случайно че набодоха с 4 ваксини точно старците на Израел. Те са живия спомен. Сатанистите може и да твърдят, че не е имало Холокост, но тези старци са живото доказателство че е имало. За това и 5та доза ще им измислят. Само и само да ги редуцират. Но ако си оцелял в ада веднъж, ще оцелееш и 2ри път. Пожелавам им го. Има много свестни сред тях.

23

Анонимен

преди 2 години

Един ден за България отново ще казват: Добри хора! Спасиха много народ! Е, имаме тук там някой продажен обезумял за слава *** и около 20 % овце, (всъщност истинските едва ли са 20%), но не са мнозинство и никога няма да бъдат!

22

Убиват Българи

преди 2 години

В България изтезават хора, от МВР и ДАНС не им пука! Прокуратурата потулва жалбите!

21

Анонимен

преди 2 години

Нито е имало Холокост, нито сме славяни, а пред зверствата на руснаците в източна Европа всички други бледнеят. Жалко, че толкова много сънародници вярват в болшевишките лъжи, но това е нормално с оглед агресивната и всепоглъщаща пропаганда, която се излива навсякъде. Нивото на образование и съответно критична мисъл е прекалено ниско, за да се отсее пропагандна дезинформация от истина. Както и да е, истината винаги надделява.

20

Анонимен

преди 2 години

Сега ваксърите са в ролята на нацистите.

19

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И в най-хубавото място има катили и скотове, и в най-мрачното има добри хора. Няма само черно или само бяло. Добро и зло има във всеки един от нас - все пак хора сме.Грешници. Въпрос на личен избор е на коя страна от нас ще дадем шанс! На светлата или на тъмната...

18

От Берлин

преди 2 години

Само да ви напомня, че в момента тече втори Холокост, който ще е с много повече жертви... Това е Новият Холокост, организиран от Новите-Фашисти(с други имена)-Холокостът на убитите и осакатени чрез,, Експериментална" течност, за която жертвите се редят сами на опашка... Бог с ВАС и пазете децата

17

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да каже кога да си стягаме багажа и на кой влак трябва да се качим, да не пропуснем някой ангел да ае погрижи и за нашето здраве между бустерите, коиро ще ни направят свободни.

16

Анонимен

преди 2 години

На Китай не му трябва никакво копче срещу Германия, виж в интернет и ютюб авто изложенията от декември 2021 г. в Китай. А Германия вече един автомобил не може да произведе, чака се година за кола, а може и 2-3, ако изобщо успеят да я направят.