яжте принтирано месо и всякаква друга храна, и станете киборги ако оцелеете....Това е целта на статията
в мом св месо в билла е от испания и е на цена 3.99 лв за кг как ви се виждатази работа значи това месо е по старо от мен или сме набори нямам другообяснение
Пффффффф.... Бактериите са ама най-най-малкие проблем! То не са антибиотици, то не са хормони, то не е ГМО храна, с която са хранени........
При качествена термична обработка всичко се разпада (вируси, бактерии, биоактивни вещества/хормони и антибиотици). Остават мазнини и протеини, които са чиста проба висококалорична храна. Затова, обилното приемане на пилешко води до по-бързо развитие на децата, а при възрастните до по-големи цици и дупета. Спорт му и майката!
Имам Крава сирене и кашкавал от нея Имам 25 кокошки телето и прасето са във фризера. Когато ми се прияде пилешко тегля ножа на някое кокошле и го слагам във фурната. Когато ми се прияде свинско вадя пържолки от фризера а от телешкото и свинското меля кайма и правя кюфтенца.. От градината са ми зеленчуците и плодовете. А вие яжте фекалиите и анаболните кокошлета.
Искат да откажат хората от месото и така да фалират производителите. След това искат да ни продават изкуствено месо което е много вредно защото е блъскано с всякакви химии за да докарат определен вкус.
Хаха какви бактерии бе да не ядат месото сурово? Това явно е някаква очерняща кампания против месото. И понеже с бактерии може да не мине номера споменават и фекалии.
".....Ми тогава само на въздух и фотосинтеза да го караме?!..." - Ми той и Въздуха стана вреден, а фотосинтезата нощем пуска газове.Ми ша мрем :)))))
"обясни, че ако бъде изядено пилешко месо с такива бактерии, ще възникне потенциална опасност"-------------Ако го ядеш сурово, сигурно ще има опасност. Във фурната или фритюрника нищо няма да оцелее, една от причините да подлагаме храната на предварителна термична обработка. Сега е моментът някой британски учен да открие това.
Мусака да не ядем, колбаси да не ядем, кюфтета да не ядем, кебапчета, а сега и пилешко?! Ми тогава само на въздух и фотосинтеза да го караме?!
Е защо да не се име??Нормално е което и да е месо или зеленчук преди да отиде в тенджера да бъде измито със студена вода. А месото за вкус е добре и да се маринова.
Яжте си спокойно пилешко във всичките му варианти, но купувайте само от селяните домашна продукция и бойкотирайте всичко от магазините...
Филм разкри: Пилешкото може да е опасно за здравето