69

Смислено

преди 2 години

Земята е плоска и неподвижна и това е материален факт. Има Бог, създател на всичко. НАСА никога не са ходили на Луната, кадрите с лунните кацания са режисирани от Стенли Кюбрик. Втората Световна Война не е това, което са ни учили в училище, Хитлер не е бил Сатаната, който са ни учили, че е. И Ковид не е прескочил от маймуни през припепи на хора, a e разработка на американските служби - дийп стейт, в комбинация с института по вирусология в Ухан.

68

Ха-ха

преди 2 години

Гейтс е недоволен от темповете на чипиране, пардон, ваксиниране! Веднага бегом към пунктовете!

67

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните умират бързо и мъчително!

66

до 64

преди 2 години

До Анонимен,,А ваксинираните защо се заразяват?,,Ами умньо,защо загиват хора при катастрофи,когато автомобилът е с въздушни възглавници?Ами пак може да загинеш при челен удар,само,че ако си в автомобил без въздушни възглавници ,шансът ти да загинеш е 10 пъти по-голям.Същото е при ваксинираните иплоскоземците ,дето ги пръскат със самолети.

65

До Додо

преди 2 години

Данните на Кох са такива, наистина, но не са представителни, защото неваксинираните в Германия се третират като прокажни и не излизат никъде, т.е. шанса да се заразят е минискюлен, докато ваксинираните си мислят, че бъркоча на Гейц ги "предпазва" от Ковид и си гурат навсякъде, като ръсят Ковид, заразяват и те, самите се заразяват. Като отчетем тези подробности, то вероятно ваксинираните се заразяват около 3 пъти повече, не над 8 пъти, но пък пак им е вътре на експерименталните мишоци!

64

Анонимен

преди 2 години

Напротив додо, означава точно обратното, означава, че антиваксаджии като тебе препълватгащите и болниците когато дойде дебелия.

63

Анонимен

преди 2 години

По-къса карантина защото шерифите искат да ти кажат оправяй се вече сам, без болница. Демек, пътувай с вятъра и прави като него.

62

Додо

преди 2 години

В Германия по данни на Кох Институт, излязъл с Omicron Data за 30 декември: 71% от немците са "напълно ваксинирани", 3% са частично ваксинирани и 26% са неваксинирани. Неваксинираните представят общо 186 случая от диагностицираните с Омикрон на 30 декември (от 26% от населението), а ваксинираните - 4020 дневни случая за 30 декември (от 71% от населението). Това означава, че напълно ваксинираните се заразяват с Омикрон 8,12 ПЪТИ повече. Математиката не лъже. Омикрон е резултат от ADE Syndrome.

61

Ветар дуа

преди 2 години

Ветар дуа око куче, на портата *** докторче. То е драги прескочио, 200 уева да ми земе!Турбо-фолк от Западните РБ-покрайнини, обработка на баба Тодорка

60

Анонимен

преди 2 години

А наш Кире ще проверява умрелите МУХАХАХАХАХА

59

Анонимен

преди 2 години

" Този който не е вакснат трябва да се тества постоянно и когато светне, хоп за две седмици под домашен арест."--------------------Никакъв ковид не е по-опасен от човешката глупост!!Както е казал Айнщайн, тя е неизчерпаема.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60А ваксинираните защо се заразяват? И защо липсват данни дали има преболедували неваксинирани, които да са се заразили с новия вариант? Или истината е неудобна за политиците?

57

Анонимен

преди 2 години

Ами премахва карантината, защото Европа знае, че такова нещо като вирус няма и че всички си карат грип - кой по-тежко, кой по-леко, а починалите от водещите си заболявания ги приписват на ковид.и защото за 2 год фармакологичната индустрия и прочее водещи магнати спечелиха милиарди! Къде повече? Ама ще видим, може още щамове да измислят, алчността на тези акули е неизчерпаема!

56

Феникс

преди 2 години

Омикрон е от месец в България. Голям праз .

55

Istinata

преди 2 години

Минингит и Омикрон как така вилнеят заедно?

54

Анонимен

преди 2 години

Омикрон не признава нищо. Преболедували ковид преди 2 месеца пак се заразяват, ваксинирани пак се заразяват. Ако не сте преболедували се ваксинирайте

53

Фаучи-религия

преди 2 години

Ама майко Ценкееее-тоя филм бил траги-комичен.Ха-Ха-ха

52

Анонимен

преди 2 години

До Дц Мангьров голямМангъров е Пътя и Истината и Живота!

51

До 55

преди 2 години

Само факт - Мангъров 1 месец Не успя да спре раз.стройството на детето ми и то - за 100лв. - тогава беше при него. Съвсем други доктори ни помогнаха.

50

Анонимен

преди 2 години

Къде е сега оная дърта бангия радка-пиратка да ни напева страшни мантри?