53

Охааа идва ЕС-то

преди 2 години

Аз ако ви напиша колко остават на един таксиджия кой е по наем от 2000 оборот във Пл;овдив вие няма да повярвате и ще питате защо този още кара такси . 2000 лв са по 70 лв всеки ден със събота и неделя всеки ден за да изкара 70 лв му трябват около 17 лв наема за средно добра кола е 25лв ,а ефира е 40 лв на седмица.Имаш право да работиш само 8 ч на ден като във средата на седмицата трябва да почиваш 36 часа набара ли те даяджия глобите са страшни и трябва да платиш--150--200 лв осигуровки ????

52

До Анонимен 63

преди 2 години

Мислиш ли че така става? А лизинга на автомобила? Всеки не може да вземе на лизинг, особено за такси.

51

Мерседес Мечок

преди 2 години

Честита промяна!

50

Анонимен

преди 2 години

Давайте на хората да си работят сами за тях.Без посредници . Плащат си застраховка (данък) отделно пенсионни здравнни и прочие.

49

Анонимен

преди 2 години

"От бранша очакват само в първите един-два месеца да има отлив" - продължавайте да си очаквате.

48

Охааа идва ЕС-то

преди 2 години

Аз не знам някой от нас да е учил за такси -- щом почне да не ми харесва и да има по ,мързелива работа от нея се местя там ,аз във таксито някак си преживявам скромно ,ама даяджиите и по техни предложения държавата се уср....а...а ! 97 г сложижа частните таксита към дай измислиха какви ли не изпити ,какви рушвети са били какви проверки то беше постоянно актове разправии ,добре че разбраха покрай турските тираджии какво се случва та малко ги озаптиха,Сега цени са високи ама се искат клиенти ?

47

Пречите на прогреса

преди 2 години

Махнахте uber преди години, защото тотално издуха жалките таксита. Въведете го, за да видите какво значи услуга, отношение и чистота. Добре дошли в 2022-ра.

46

До до Сложно е

преди 2 години

Забрави да споменеш наема на колата, който бакшиша плаща на таксиметровата компания, тази година беше 70 лв за ден. От новата ще е около 100 лв. Та сега направи сметката отново и ще видиш че за шофьора не остава много. Докарват до около 1200 лв, лапат компаниите

45

Охааа идва ЕС-то

преди 2 години

Като станат 2 лв на км и 6 лв първоначална със 50 ст престой извън града 3-лв км ,а във събота и неделя и празниците двоино на делнични дни тогава отново учители ,лекари и полицаи ще карат таксита както беше 87-93--95 г. А до сега какво беше работиш на социални тарифи ама държавата ти вади душичката ,ти криеш ,че да има да ядеш тя назначила по 1000 данъчни и ДАЙ да те дебнат и да ги храниш -- даже и тези тарифи не са европейски -- хаиде като искате нови коли 4-лв на км --като няма да се возите

44

Anime

преди 2 години

Спарковете ви взеха хляба

43

Анонимен

преди 2 години

След години цената на таксината ще падне драстично понеже ще пишем от къде до къде искаме да стигнем и таксито ще ни закара авточатично със помоща на софтуер.

42

Xaxaxaxaxaxaxaxaxa

преди 2 години

нещо, което може би ще се подобри най-вероятно, това ще бъде самата хигиена на автомобила, поддръжката на автомобилите - може би, ама на дали :) Аз при тия мизepници ме е гнус да се качвам

41

Дъртия бакшиш

преди 2 години

И Коледа, и нова година си ги изкарах със семейството. И Свети-Василий също. Телефона и таблета станаха червени от звънене и поръчки. Амиии .... не си струва. Да бе, милионер съм вече от такси-шофьор. На мен не ми дреме. Вие ми звъните.

40

Анонимен

преди 2 години

Пуснете Убер, за истинска конкуренция, стига сме хрантутили мързеливи, ***, лъжливи и прости бакшиши

39

до ТЕЛК-а

преди 2 години

Има хитреци с купена инвалидност. На всичките си автомобили са сложили стикер `инвалид`.

38

ТЕЛК-а

преди 2 години

Абе пичове, понеже съм с ТЕЛК и паркирам безплатно, не ми се налага да ползвам таксита,ама вие с частните коли как ви излиза сметката?

37

Истина

преди 2 години

От кога такситата разчитат на приходи от превоз??? Тези 9732121с македонски и молдовски шофьори продават дрога, за два месеца пет шофьора са ми предлагали наркотици .

36

Живко

преди 2 години

Такситата полека-лека ще изчезнат. Не напълно, но едно 90%

35

Анонимен

преди 2 години

Тея усещат къде е далаверата. Залепят се за някоя самотна баба или дядо с тлъста банкова сметка и имоти и започват да смучат от тях. Не са за жалене!

34

Анонимен

преди 2 години

Тия печелбари чакаха по цял ден да се качи някой ,сега че духат супата