122

Анонимен

преди 2 години

Нека ви издам една тайна. Атакуват всеки, който пише по форумите срещу ваксината. Всеки. Чрез мрежите. Атакуват имейлите, като разпращат от ваше име хиляди спам. Атакуват профилите чрез уж ваши приятели. И т.н. Не знам зали е властта или са платени хакери, но да се обединим. Очевидно много им мътим водата. Боже доживях партизанското движение срещу нацизма да се води в Интернет.

121

Хахахаха

преди 2 години

Ваксър? Заради задължителната ваксинация милиони и миларди хора съществуват. Няма ваксъри.има нормални интелигентни тора и страхливци криещи се между тях

120

Анонимен

преди 2 години

До всички ххораКогато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах;не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах;не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите,аз мълчах;не бях евреин.Когато дойдоха за мен-вече не бяха останали хора,които да ме защитят.

119

Дэ Възраждане

преди 2 години

Никога няма да гласувам за възраждане щом насъскват хората едни срещу други. Това, че някой е ваксър не означава че ще му скачате да го биете. Всички в БГ сме ваксари, но някои сме антиковидваксъри. Щом.за толкова време не ви увря главата за това, значи не ставате.

118

Анонимен

преди 2 години

Хора, само ние можем да сложим край на всеобщия терор, който търпим от 2 години. Само ние можем да изпратим в небитието продажните политици, които открито работят за големите фармаконцерни и хачат парите от нашите данъци. Да кажем СТИГА на безумието, което е обхванало света. Да не се подчиняваме на диктатори те, на които всички ние заплатите.

117

Анонимен

преди 2 години

Хората в Германия, Франция, Белгия, Словения, Румъния, ваксинирани и неваксинирани, млади и стари протестират. Десетки градове, хиляди хора по улиците. Да сте прочели нещо за това в официалните медии? Фаучи се гърчи пред констатациите на сенатори, които в прав текст го наричат л.ъжец. По новините в САЩ се говори, че в Европа настъпва фашизмът. Да сте прочели нещо за това? Хора, събудете се и се обединете срещу тиранията. Ако сега се огънем, няма да има бъдеще нито за нас, нито за децата ни.

116

До Глух Пор

преди 2 години

Защото "ваксините" не са ваксини, а само някакъв терапевтичен препарат, вкарващ само антитела с действие за 2 месеца, без да съзават никакъв имунитет. Може за тия 2 месеца и да спират заразяването, но приложени на всички здрави хора само спират създаването на истински обществен имунитет. А да се поддържат концентрация на антитела с бустери до живот, е лудост. Организма няма нужда от непрекъсната концентрация на антитела, което е болестно състояние. А сам да ги създава при нужда. Това е имунитет

115

Глух Пор

преди 2 години

A в Швеция никой никога не е носил маски, нито са тероризирали и задушавали децата си тях. И локдауни не е имало и никой не е питал за сертификати. А болниците са им празни. И смъртността от ковид е почти нула. А познайте каква е причината и разликата с Франция и другите набодени държави. И не ми разтягайте локуми че и там имало набодени. Има , но не повече от Франция и особено Израел където са на четвърти бустер и душа берат. Фалшиви ваксини, стаден имунитет не правят. Ще го разберат и те!

114

Анонимен

преди 2 години

Европа я оправляват само бездетни, джеендари, леСзбйки и катъри. Няма какво добро да очакваш от такива. Те не знаят какво е да имаш дете и да обичяш дете, да си готов да умреш за детето си.

113

ганЮ простака

преди 2 години

сега ще обсъди и Франция.

112

Айше

преди 2 години

Я бурки на целата Европа , да ви дойде акъла и да видите къде спи демокрацията !

111

Hoho_Boho

преди 2 години

Тия са напълно зомбирани щом си траят. Сега шест годишните деца са причина за катастрофата им... и като им сложат маски - ще победят вируса. Вижте им графиката - прилича на ракета полетяла към отвъдното.

110

АнонимеН

преди 2 години

ДОЛУ МАСКАТА :D ДОЛУ МАСКАТА :D ДОЛУ МАСКАТА :D

109

Матрица

преди 2 години

Фактите нямат никакво значение, а само някакви си измислици. Защо ? Кое потвърждава и прави измислиците истински ? - Чувствата !! Чувствата се контролират по-лесно от фактите !

108

Що тъй бря

преди 2 години

Нали са ваксани...

107

Ей

преди 2 години

И децата искат да ликвидират. После болести...алергии ииии.....клиенти за фармацията.

106

Ваксините заразяват

преди 2 години

Резултата е най-плачевен в страните в които се носят маски, където има мерки. Това е факт. Швеция, едва ли не ги анатемосахме в началото имат най-добри резултати. Мъдро. Но там като че ли тия процеси се управляваха от медицинската наука. А тука се управляват от директиви. От хора, които не са виждали болен, които на бюрото си имат само папки и монитор. В момента се правят неща, които действително са недопустими. Ние бяхме в локдаун видяхме, нали го правихте тоя цирк.

105

Ваксините заразяват

преди 2 години

Тогава бяхме с трима заразени и изкъртиха пейките от парковете и затваряха и не даваха по двама души да се седи. Затвориха малки магазинчета, кпп-та. В същото време джъмбо с тонове китайска пластмаса, баухаус, практикер, мусю бриколаж работеха, никой не ги спря. А хората бяха на 30 см един от друг. Някой да ми даде отговор на тоя въпрос? Сега е същото.Вече отсъства истинската медицина от тоя спор. С това виждате кой се занимава. Даже ако го сложим по света и у нас, щото у нас има особености

104

Ваксините заразяват

преди 2 години

Виждате това са чиновници, това са журналисти, това са математици, това са двама трима лекари, хората от предишния щаб, които бяха възнаградени за труда си в кавички. За първи път в историята на човечеството и на медицината се случва това света да реагира по този начин на един медицински проблем. Ваксината по дефиниция е препарат, които си поставяме да не боледуваме от това заболяване.Проф Иван Чалъков 48 години работа и до сега уши нос гърло в Исул.

103

Дедо

преди 2 години

Ей ся вече с маските за деца ( цял ден като дишат като астматици ) децата , Макроня че пребори микроня !