329

Честита да е 2022!

преди 2 години

Е, щом ще ни налагате локдаун, поне да се повеселим преди това! Първо тази нощ, а после и на 12-ти януари на паветата :) Бъдете здрави и щастливи, българи!

328

Анонимен

преди 2 години

имаш хубаво име,но ти пожелавам кон да те мандръса, за тези думи! Отказахте с тези заплахи. Колко кинти ви дават фармацефтите за тази пропаганда ? То и на острова ги тресе ковида, ама като гледам мачовете при каква публика се играят, разбирам колко и там вярват на тази лъжа.

327

Анонимен

преди 2 години

Как не протича по-леко, бе! Бай Шиле каза, че протича по-леко? Аз затова не се вакснах, сега ще умра ли!

326

Анонимен

преди 2 години

До всички трезвомислещи: Не си правете пср-и. Не стъпвайте в болница да ви лекуват от ков19 (новото название на настинка или грип)

325

оьъш

преди 2 години

До ЗащоПОРЪЧЕЛИ СЗМЕ ВАКЦИНИ И ПРЕЗ 2023, ЧЕ И ПРЕЗ 2024!Масова психоза и боц,боц,боц.....

324

Защо

преди 2 години

Защо му се дава трибуна на този? За да наплаши всички, Омикрон е изключително лека форма на болестта, в ЮАР вече вълната отминава, няма един смъртен случай на Омикрон и много малко хоспитализации. Нивата на ваксинация са еквивалентни на тези в България. Моля Ви се бе у.роди представяйте и другата гледна точка, не само тази на девственици на 40 години с психопатски наклонности.

323

Математик

преди 2 години

Този не е никакъв математик.Завършил е Тех.Университет в София- специалност "Автоматика, информационна и управляваща техника".С една дума - инженер.След това става доктор по Теория на управлението към ТУ София.И той дава акъл.

322

анонимен до375

преди 2 години

д-р Коул е сертифициран патодерматолог, занимава се с клинична и анатомична патология, имунология, главен сътрудник по хирургична патология във медицинскя колеж на Вирджиния. Според мен на патолози трябва да се вярва

321

Hchchcucucu

преди 2 години

Защо математици продължават да се изказват по медицински въпроси?!? Тия индивиди с очевидни умствени дефицити от позицията на какви обясняват кое заболяване как протича?

320

Южноафриканец

преди 2 години

Понеже в Африка са масово ваксинирани, затова го карат леко🤣🤣

319

Анонимен

преди 2 години

Тези наистина си търсят винкел!

318

Анонимен

преди 2 години

До анонименТози Райън Коул е лекар, колкото е лекар Атанас Мангъров. Или Антония Първанова, ако изобщо знаеш коя е, с простия си акъл.

317

Анонимен

преди 2 години

Лъчко на 12.01 те чакаме да си дадеш прогнозата пред НС

316

Ннн

преди 2 години

Поредния *** с трибуна! Мнооого бой ще ядете. Наближава.

315

Анонимен

преди 2 години

Не мога да издържам психически и физически, излизам от гората и къщата! Не искам повече да се занимавам поне в близките месеци, психиката ми не издържа.

314

анонимен

преди 2 години

"Райън Коул за погрома"- напишете на гугал и прочетете мнения на световно известни медици

313

Анонимен

преди 2 години

Който е ваксиниран, носи хубава маска и ограничава контактите си може да е спокоен. Хахахааа. Поредния сме шник.

312

до антиваксърчетата

преди 2 години

средната въсзраст в РЮА е 27 годинизатова го карат лекоосвен това, очевидно е, че тази възраст се доживява от най-здравите, просто там естествения отбор не спира да действаявно и тука ще стане така, дупе да ни е яко, докато стигнем средна възраст 27 години...

311

БУСТЕР

преди 2 години

Да му мислят антиваксърите

310

К

преди 2 години

Това е откровена лъжа. Защо публикувате фалшиви новини?!?