250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 290 Щом е така, защо налитате да бодете децата?

249

Анонимен

преди 2 години

До Картофчо "може ли да ги запитам а в Афика как го прекараха без да са ваксинирани и нямат камари с трупове ;)" Може. Провери колко е средната възраст в Африка и веднага ще разбереш. :)

248

Анонимен

преди 2 години

До Дора Не си разбрала какво се има предвид. То журналстите затова така са го написали, за да може такива като теб да говорят за Мангъров.

247

Lina

преди 2 години

Но пък Израел качествено си превърнаха народа в опитни плъхове, сега какво , няма ли 1346887888 дозичка ? Подозирам, че това няма да се хареса на фармаГейс? Да видим какво ще стане с хора, които се боцкаха, все едно са си намерили организма на пътя? Накрая се оказа, че от вируси разбират такива лекари, които са учили за това, с не математици, статистици.

246

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не го е изолирал този коронавирус и не е доказал че съществува? Каква е тази пандемия която се основана на неизозлиран и недоказан вирус?

245

Дора

преди 2 години

Мангъров го беше казал това още в самото начало, че това е начинът.

244

Анонимен

преди 2 години

Този щам е по слаб, никога нямаше да го направят когато вилнееха предишните щамове, Мангъров изтреби хиляди с неговите простотии, а има и фенове.

243

Картофчо

преди 2 години

Тези дето ми разправят, че сега било дошло времето да го прекарат, щото видите ли били вече ваксинирани, може ли да ги запитам а в Афика как го прекараха без да са ваксинирани и нямат камари с трупове ;)

242

Картофчо

преди 2 години

А добро утро! Дойдоха на мангъровия акъл, ама след 2 години! Нашите папагали обаче тук още не са получили новия мейл и продължават с писъците ва ваксини и затваряне!

241

Иван

преди 2 години

Аспарух: ела ми го кажи в лицето и да видиш после. Така любезно ще те посъветвам, че ще станеш много любезен после. Само ела. Като цяло "съветите" си можеш да сложиш на място, където слънце не огрява.

240

Анонимен

преди 2 години

Преди година критикуваха точно тази идея от учени . Какво се промени ,а?Правят си експерименти с хората .

239

Анонимен

преди 2 години

След Омикрона ще дойде курокрона и ще стане страшно. А след курокрона ще дойде путкокрона и тогава всички ще оздравеят пундемията ши отмини.

238

Анонимен

преди 2 години

"Точно затова евреите са готови да преминат през куроната, защото са ваксинирани и за месец имат 10 умрели! Тоест, доказано безопасно! БГ антиваксърите да не се надяват на този номер! Първо да се докопат до бустера, чи дън фъргът топчато!" - Пенчо бре чети, Пенчо не чете... а пише глу_пости. В доклад за 42-а седмица правителството на Обединеното кралство признава, че нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксина. Ти специално да си биеш бустера!!!

237

ПАЛАВО ЕЗИЧЕ

преди 2 години

ЗАКЪСНЕЛИ СА ОПТИМАЛНОТО ВРЕМЕ ЗА МОКРИ ЦЕЛУВКИ ОТМИНА!!!

236

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Паметник за - мангьров или някоя от големите болници да носи неговото име

235

Фаизер

преди 2 години

резултат на плащанията нигерийските власти ще оттеглят обвиненията си срещу фармацевтичната фирма, заради които исканията на компенсациите за починалите и пострадалите бяха за почти 3 млрд. долара.

234

Торбалан

преди 2 години

На тия дето се фанаха на вакс хорото да им е честито, няма връщане назад. За останалите, трудностите тепърва предстоят, но поне ДНК-то им е все още човешко, за ГМО-тата приключението тепърва започва.

233

Анонимен

преди 2 години

"Ти също си ваксисапиенс. Питай майка си, колко ваксинки ти са набодени в дупенцето." - Явно не правиш разлика между ваксина и Ковид-препарат... :) ... Представители на ваксисапиенс са само тези с препарата. Останалите сме ваксинирани с нормални ваксини. Както и по-долу написах, логиката не вирее в главите на ваксисапиенс, затова не ме учудва, че не си наясно какво е ваксина и какво Ковид-препарат. Колко пъти те боцкаха досега за да си предпазен от варицела примерно? През 2 месеца ли? хахаха

232

Анонимен

преди 2 години

"Епидемията е едно перде, смокинов лист с който се опитват да си скрият престъпленията" - Съгласен съм с теб, но не напълно. Освен, че се опитват да скрият престъпленията си, чрез нея правят още и дори много по-сериозни. Решили са, че за да се намали СО2 е най-лесно да намалят населението в цивилизованите държави. Африка не е цел, защото там на глава от населението се пада малък въглероден отпечатък. Отделно се очаква роботизиране и автоматизиране т.е. много хора ще са излишни. И още, и още.. :)

231

Анонимен

преди 2 години

До Ами да!"Всичко това има логика само и единствено, ако целта е била да се предизвика глобална икономическа криза."=>=>Всичко това има за цел да прикрие факта, че отдавна е налице глобален необратим икономически срив,предизвикан от безмерната им алчност и продажност.Сега ще ви обяснят, че причината е епидемията и всичко са правили от голяма загриженост за вашето здраве.Да,обедняхте, но поне ви спасихме живота.Епидемията е едно перде, смокинов лист с който се опитват да си скрият престъпленията