53

Анонимен

преди 2 години

Защо намачкахте БСП, защо смазахте БСП и хората им? Защо?

52

Анонимен

преди 2 години

Защо смазахте БСП ? Защо? Единствената партия, в която мислят за хората и страната!

51

Номият Премиер

преди 2 години

е Абсолютно Кух, с всяко следващо изказване все повече си проличава!

50

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е внук на генерал от Държавна Сигурност, затова е токова нахален и лигав.

49

Анонимен

преди 2 години

Редовно чистене и проветряване на българската администрация, но политиките строго дефинирани от икономическа логика, никаква блокова зависимост.

48

Реалист

преди 2 години

Радев ,човекът наЧерепа,който в най-голямата пандемия насъскваше агитките! Янев , напълно невзрачен послушко, с аура на египетска мумия! Кирчо...доказан лъжец, който смята, че щом Радев стои над него, значи Конституция и закони не го ловят! Тежко на българите, които са се доверили на превратаджиите!

47

Боец Космос

преди 2 години

СЛужебното правителство беше прекъсването на управлениято на Бандата Герб Бочко,С.Янев перфектен няма нужда от САЩ войски ,супер решения.Канадеца К.Петков човек с диплома и интелект супер.Президента български офицер ПИЛОТ.За първи път тръгнаха в правилна посока остана мазната мутра Гешев да го махнат.

46

Анонимен

преди 2 години

Много мъки с тия новите анонимници дето се учат на управление на държавата ни. Много мизерия, прекалено са некадърни. Лоша шега си правят с нас българите.

45

български избирател

преди 2 години

С новите цени на газа: Топлиш 2 стаи, плащаш 300 лв. на месец...Това ли ни беше обещано от ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА...????

44

новото правителство

преди 2 години

През Новата 2022г......Честито на всички българи новото поскъпване на газта с 30%,поскъпването на тока и водата....ЧЕГЪРТ....чегърт...

43

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами така е когато на Власт идват служебни узурпатори с фуражки и вдигнати юмруци, преЦедента радеФ така постъпи и питомците от метежната си менажерия, първо ги подлъга да правят правителства които се оказаха неуспешни, после им отмъкна електората и им назначи за шефове служебните министри от инженеринговият си проект "ПП...ПП и ПППП )))"...Така на практика той узурпира и преЦедентството и Правителството, а единствената пречка за пълната му и безприкословна Власт остана Главният прокурор.........

42

Истукан

преди 2 години

Аман от некадърници и негодници. Все такива влизат във властта. Все грабежи и все ще се спасяваме от спасителите в кавички.

41

Реалист

преди 2 години

Ако не бяха машинките на Мадуро, Киро Кривата уста и Кокорчо, щяха да видят мандат през крив макарон! Първо Чалгата, след това Перверзията Продължава, накрая май, машинките и "***" ще ни пробутат! Сега ще гледаме дали Кирчо и Кокорчо ще стоят наведени и смазани на Фигуранта, или ще опитат да се еманципират! Лъжите са до време! Ще видим колко ще издържат заблудените българи на този геноцид!

40

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Поскъпването тероризира българите всеки ден с по-високи цени в магазините!

39

Анонимен

преди 2 години

До ДО 30Чети кодекса на труда, виж сайта на нои, там всичко е много ясно написано, пенсиите се преизчисляват с коефициент 1,35, и се индексират със съответния процент по години до 2021 г. Дали и колко ще е индексацията от 1.07 още не е решено. ЧНГ😊

38

Емауелла

преди 2 години

Тия ако изкарат до март ще е цяло чудо!

37

ДО 30

преди 2 години

Уф , омръзна ми от неграмотни разпространители на слухове .Коефициента 1,35 ще вдигне на всички хора Пенсиите , от 1 юли 2022 ще има Индексация . Малко увеличение ще има за хора с пенсии които не са заработили - тоест - не са внасяли в НОИ ПАРИ , или са работили нелегално .

36

абе

преди 2 години

тая статия за чуждестранния печат ли е ? ние в България го знаем това , както и знаем как фигуранта спечели и как кирчо стана премиер .

35

Анонимен

преди 2 години

Радев уби България, но не служебно, а наистина!

34

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Кирил Петков от "" Продължаваме Промяната"' го ИЗБРАХА за Министър- председател, за да МАХНЕ МАСКИТЕ като влизаме в МАГАЗИНИ !!! Ще свърши ли нещо ??? Хората в България ГЛАСУВАХА за партиите- "" Продължаваме Промяната "", с очакване да МАХНАТ всякавки МАСКИ, Сертификати и ВАКСИНИ за българи... Да ИЗГОНЯТ всякавки Китайци пренасящи ВИРУСИ.. Китайци и н.е.г.ри да се ГЪРЧАТ в МИША дупка.