63

Долу предателите!

преди 2 години

Идеята на българските комунисти за признаване на "българско малцинство в Македония" е национално предателство и авторите и ще бъдат сурово наказани от Военния трибунал и то с най-тежката присъда. Иначе, Македония никога няма да стане член на ЕС, заради близката ядрена война, когато силите, противници на Свободния свят, които подкрепят скопските коминтерновци, ще изчезнат от лицето Земята. Целокупна България е вечна.

62

хахо

преди 2 години

македонците да си заврат исканията от зад

61

SHEFA

преди 2 години

Ние да дойдем ? ТАЯ НЕМА ДА Я БИДЕ.Ха хааа

60

Анонимен

преди 2 години

Какво Скопие ..тия са чисти албанци

59

Анонимен

преди 2 години

Османи чист "българин"

58

Пян_Гъ

преди 2 години

Неприятно ми е да го кажа, но от гърците само можем да се учим, щом става дума за национални интереси, външна политика, кръчми и туризъм. Защо когато те си написаха претенциите към РСМ, не го направихме и ние??? Защо дремахме 20 г.??? Защо не казахме ето - 1-о, 5-о ... и 16-о. Когато изпълните изискванията, обадете се, НИЕ БЪРЗА РАБОТА НЯМАМЕ! Защо не го направихме? Как все другите могат, а ние не???

57

NDZ

преди 2 години

" Неприемливо" е вашето изказване пък за нас -българите. Така че,сме квит, т.е. състоянията ни си остават такива, каквито са!

56

Х

преди 2 години

Тоя нашия дундьо да смее да се изложи само с македонския въпрос, доста бързо ще му изстине местенцето

55

Анонимен

преди 2 години

Макетата ще започнат преговори за ЕС след 20 години когато албанският стане единственият официален език и албанците станат поне 50% от населението.

54

Да

преди 2 години

До Анонимен 58 Утре Путин може да каже, че ти е баща. Това дали ще е вярно? И за какво точно българите да завиждаме и то точно на Северна Македония? На тригодишната и история ли? А колкото до шльокавицата на която пишат им я даде Блаже Коневски/Благой Конев/ в манастира "Прохор Пчински"!

53

Euroslayer !!!

преди 2 години

Ха ха ха! До некакъв дето ддуха-ДГД,бре!Ха ха ха!Вие сте никаква държава на 1341 години,а само на 143г.,бре!А иначе от тея 1341г цели 714 години въобще не сте имали квато и да е държава,а сте били територия-част от велики Империи,бре!пп-Даже още не можете да се уточните кой точно ви е създал,бре-Исперих ли е,Аспарух ли е,Испер ли е или е некой друг!Ха ха ха!Но и пак но-се знае,че Хр.Колумб е българче,а пък Джон Атанасов е "открил"компютъра,бре!Ха ха ха!

52

Митко USA

преди 2 години

Хей макета прости и не*тени....Извадете си главите от г***за и погледнете от друга гледна точка - целия свят ви се смее как сте произлезли от Санде Македонски и как славяните Кирил и Методий - на византийска служба са станали македонци още от 9ти век :))) ха ха ха :)Много ми е неприятно да ви чета глупостите с които манипулирате и лужете цяла Евтопа!На Гърция как отстъпихте, че даже и името на държавата си сменихте. Ами ей така ще отстъпите и на България.И си живейте вав вашата си държавица

51

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя външен министър с това албанско име. Тя Македония не съществува. Албанците я превзеха. Тези дето ги изписаха за Македонци в изгорелият автобус нямаше нито един Македонец.

50

!?!?

преди 2 години

Макетата са огкривателите ...на топлата вода..маке е първообраза на човека..даже трябва в цял свят да си поправят -науката, учебниците,религията...всичкоНищо че са с изкуствено преиначена "писменост" и диалектен говор..а "история" крадната и натъкмена..те тва е Македония.. географско понятие

49

Анонимен

преди 2 години

Македония даде кирилицата на Българите и света и България!! Това го каза самия Владимир Путин!! Затова зависливите Българи пречат на Македония за ЕС. На евро банкнотите пише на македонски!!

48

Simvola

преди 2 години

Много са смешни историците на Северна Македония излагат измислени от тях събития и само те си вярват ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ и няма как светът да признае че Цар Самуил е бил Македонски владетел и другите бръщовлевения на едни измислени историчари.

47

Анонимен

преди 2 години

Макетата говорят на кирилица и латиница. Путьооо говори на чиста кирилица... обаче твърди, че езика му е от Македония. Що за клоуни са се събрали там :))) Я се разберете Мадония , Сърбия и русия...кое от куде ви е.... че станахте за смях

46

ДГД

преди 2 години

До Euroslayer !!! Никой не иска да убеждава никого какъв е! Да бъдат каквито искат, но не може българската история да става северномакедонска! И като си написал, че сме държава на 1341г., помисли ли че С.Македония е държава на 3г. и какви претенции за история и език имат?

45

Анонимен

преди 2 години

ВЪНШНО ДА СПРЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЯ ИЗОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ. Вече сме казали, кякво искаме и това е. Спрете да им обръщате внимание. Отивате гласувате против и се връщате. Докато там проумеят историята и истината. Занимавайте се в важни неща. Тея не са важни.

44

Анонимен

преди 2 години

Има решения на Цариградската конференция от 1877 година за автономия на българските земи, които включват Македония. Санстефанският мирен договор също е официален документ. Има снимки, вестници, книги. Да четат и да гледат. Ние няма да бързаме да вкарваме змия в пазвата си. Нека четат, нека учат и признават истината. Защото истината те я знаят, но не я признават.