20

Анонимен

преди 2 години

Аз си гледам само филми от соца, защото не са пошли и хумора не е измукан от пръстите. Да не говорим колко класи над днешните са тогавашните актьори. Сценариите на братя Мормареви са велики. Те ако бяха тръгнали към Холивуд щяха да засенчат много сценаристи. А сега български филм още от рекламата ме отказва да го гледам.

19

Анонимен

преди 2 години

"Дядо Иван отишъл в сладкарницата на Стоилча и поискал локумче. Прияло му се сладичко. Стоил боднал на клечка локума и мо ги подал. Лапнал го дядото и тръгнал към вратата, но преди да излезе, плюнал в кошчето.-Един зъб ми остана и локума го издърпа. Махнал и си отишъл. В това време била камбаната на умряло.-Кой се е поминал-попитал Стоил навън.-Дядо Иван-казали-цял месец се залежа и..Стоил отворил уста, но погледнал в коша стърчащият зъб от локума."Диаболична фантастика 1933г. Сценарий за филм.

18

Дениииии

преди 2 години

След като си станала счупен прозорец мой падауан, изпочупиха още много прозорци ученико и трябва наистина да се замислиш твоето мълчание за определен скапаняккк до какво е довело ...

17

Лошото е друго:

преди 2 години

Аз правя това за което съм обучаван, аз правя това за което съм трениран цял живот да правя, аз друго не знам да правя, но обидно ми е докато решенията виждате, че се манифестират и работят, но мамка муу да се правят задкулисни и противозаконни простииии на мой гръб докато решавам зверски трудни неща.Има си онегра мамка муууу - разделение на труда.Пак ли ме оставяте сам в цялата тая история и се правите, че ни лук, яли, ни чесън, ни лехи сгазили?То си е за вас! Един ден мое кажеш ей успяхме

16

Моята логика?

преди 2 години

Ок виждаме, че публичното образование функциониращо на принципи и методи от 17 век е неадекватно, ок какво правим? Опитахме ли се да създадем по-добър е ефективен и рационален модел и за настояще и за бъдеще.Хората на север да... Ние? Аз да! Вие не!И сега идва големия проблем - тъй както богаташите си направиха НБУ и частни училища!Къде остава държавата?Само богатите ли са привилегировани да направят промяна в тоя свят - и ако разчитате на тях и техния поглед за бедните цква и идиотиии, а за тях

15

Няколко неща

преди 2 години

Българското кино е в извънредно положение, защото няма актьори, а театрални артисти. Това са две различни изкуства. Следващата причина е, че всичките се опитват нещо прекалено дълбоко, ама толкоз дълбоко, че никой не го разбира и е много важно да носят буржоазни шалчета и да дават интервюта с кръстосани крака. И последното е, че са все едно същи: Блатечки, Орлин Павлов, Яна Маринова, това стартер пакета за бг филм

14

Ние българите

преди 2 години

Строим ... И строим добре и поправяме добре. Затова уважаеми господа министри се надявам моята почивка да е конструктивна и градивна тук, но това не става безззз определени финансови и материални средства... След като пет години съм работил по неща за другите и за себе си (спасяването на собствения *** понякога минава през спасяването на чуждите ***) Трябва да направим това училище - с най-доброто от старото и най-доброто от новото...

13

Много е напечено:

преди 2 години

Стягайте се за най-голямата почиствателна акция в историята на човечеството при която ще трябва да оправим проблем на сто години и хубаво време и слънчице ще виждате рядко! В тая ситуация аз съм с върнат диктат и съм си заслужил почивката след пет години и намиране на правилния път!

12

Забравили сте:

преди 2 години

Че зад очите на Иисус Христос ви гледат Константин и Юстиниян - лявото и дясното око на хората концентрирали цялата власт в себе си - и властта върху вярванията и държавната власт!

11

Мееметчу

преди 2 години

""""""""Българското кино в извънредно положение, кои са най-гледаните филми?""""" ------ Добрите стари български филми!!!!

10

до Петя Славова

преди 2 години

Преди да се пишат статии трябва да се чете и да се мисли! Режисьор на "Оркестър без име" не е Людмил Стайков, а Людмил Кирков!

9

Талибан

преди 2 години

Докато българското кино се прави от хора подобни на "оня с потника" дето вика, че всеки може да се криви като Хоакин Финикс, българското кино ще си остане само за "разбирачи" и родата на тия дето го правят!

8

Теле зрител

преди 2 години

Путиливизора дават много филми ама аз гледам само дискавъри

7

Анонимен

преди 2 години

Каквато ни е държавата, такова ни е киното, такова ни е всичкото. Без читави сценаристи, режисьори и актьори няма как да стане, а всичкото е леш. 1 сериал не могат да направят като хората, тръгнали да се кахърят кой да пращаме на Оскарите.

6

Анонимен

преди 2 години

За кво да ходим на кино като ходим на замундата?

5

Анонимен

преди 2 години

Кой пък ти ходи на кино?Те кината демокрацията ги събори пък и филми няма!Едно време през комунизъма и социализъма имаше хубави филми но пък с отвратителен и неразбираем говор!Пускайте ги тях ама трябва със преводач и надписи да са!

4

Коментар

преди 2 години

Тука имаше един човек дето постоянно се кахъреше че нямал пари за катък Веселина вие за кино приказвате!Пък може и да е умрял вече човека гладен...от половин година не се е 8баждал!

3

Анонимен

преди 2 години

Че то в България няма читави актьори те за кино говорят.

2

Супер

преди 2 години

Похарчили 2.5 млн и върнали 100 хиляди. Тези са на второ място след "Магистрала Хемус", който филм заема първо място по бюджет.

1

Пак видим:

преди 2 години

Реклами за хазарт! Ни нам що! Ицо Стоичков и той след Божков как ги е дресирал - голема звезда, залагайте и казиното винаги пичели!Пуснете си на принтерите такива билети за Палестина тип флайери - това не са българи, това са еничари ...