25

отровна гад

преди 2 години

Не разбрахте ли, че няма ИНФЛАЦИЯ? Някой да е чул, че левът поевтинява спрямо друга валута?! Има поскъпване на живота като цяло - ставаме по-бедни! Това е, друго няма. И понеже и до сега си бяхме бедни, нашето положение става трагично! За разлика от другите европейски държави, в които хората не бяха бедни и могат да изтърпят малко обедняване! А ние няма на къде повече да обедняваме!

24

морски

преди 2 години

двуцифрен е броя на имотите на крадци и корумпета, тук на морето.

23

До ха-ха

преди 2 години

Бойко ти ли си бе?

22

Радев

преди 2 години

Двуцифрена е инфлацията, каква да е!

21

долу ГЕРБ

преди 2 години

ОСТАВКА!

20

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса като му отърва иска държавата да се намесва, като не му отърва, реве да не му се меси. Къде са ви дългосрочните договори за доставка на ток?

19

Анонимен

преди 2 години

Соломон Паси е на доживотна блага службичка с голяма заплата в ООН, осигурен за цял живот като награда за добре свършената работа, какво те бърка Соломон Паси. И Ники Младенов така. И Кирил и Асен ще са така като си свършат работата.

18

Ха-ха

преди 2 години

Чакали реакция от Президента и Премиера ? Има да чакате! Превратаджията Радев докопа машинките на Мадуро, и вече му дреме! Нов политически проект ще си измъдри...ПП"Чалгаропитек"! Само ако Борисов излезе с мнение ,Той ще изскочи да размаха юмрук! Това, че в държавата се вихри поредната криза,Радев отдавна е доказал че не му пука!

17

Анонимен

преди 2 години

Не - МОЖЕ, а ЩЕ!

16

Анонимен

преди 2 години

Национализация, без ликвидиране на безродните па'ра'зити като Соломон Паси, няма да оправи нищо.

15

Анонимен

преди 2 години

Комисар Симсън разкри, че ключов елемент при зеления преход ще бъде истеблишмънта на водороден маркет с дедицирана инфраструктура. Ние всички искаме Европа да бъде водеща по пътя на водородната енергия и да бъдем първите в света които полагат правилата на този важен източник на енергия (водорода).

14

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Мммунчо ги излъга, че ще свиква такъв съвет, и се СКРИ, като си помисли, че ще му мине номера, обаче работодателите си имат проблеми, а той много се буташе да се показва какъв е "управляващ". Обаче когато стане дума за ИСТИНСКИ проблеми и действия и започва да мууучи, да върти очички и да обяснява, как това е нечия друга работа. Сега ще го принудят навръх 31ви да се показва пред обществото, да му гледаме сеира (но не за неговото традиционно надгробно "новогодишно" слово).

13

Анонимен

преди 2 години

В Русия се обсъжда стоителството на гиганстки водопроводи към ЕС. След провала на вятърните перки и соларните панели единствената алтернатива която остава е зелен водород, който може да се получи само от прясна вода и ще доведе до драстично намаляване на количествата прясна вода в ЕС, водата ще стане по скъпа от газта. В Русия и Бразилия са най-големите количества вода, Русия ще печели добри пари от доставката на прясна вода за ЕС.

12

Анонимен

преди 2 години

Климатичните мошеници имат ли обяснение, защо точно въглеродния двуокис, който е жизнено важен за живота и за растенията на планетата е причина за изменение на климата, а не кислорода, или азота? Климата се изменя и винаги се е изменял, защо точно CO2 избраха?

11

Анонимен

преди 2 години

Единствено национализация, избесване на еврофилите и натовците и после равен старт ще оправи което и да е общество.

10

заплата 5 $

преди 2 години

нема а се плуашите , фигуранто и кирчу ви обещаа светло бъдеще .

9

Анонимен

преди 2 години

И като стане нали знаеш гладен и жаден няма кво да губи ама ти с милионите имаш

8

Анонимен

преди 2 години

В продължение на 40 години китайците живеят по-добре почти всеки ден, отколкото вчера, и са свикнали твърдо да вярват, че утре ще живеят още по-добре. От 10 години в ЕС живеят по-зле всеки ден, и в бъдеще ще всеки ден ще живят много по-зле от вчера.

7

Анонимен

преди 2 години

Като дойде глада, успокоявайте се с виденовата зима.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Без Национализация България ще изпадне в предвиден от евреите хаос. Когато говоря за евреите,не разбирам само юдеите,а всичките онези,които произтичат от Дванадесетте племена. От тридесет години Майка България е дъвкана,ръфана,изнасилвана именно от индустриалците. Кои са индустриалците? Еврейски фирми на индивиди с български имена и турски ген. Национализацията е единствен начин разграбването на ресурсите ни да спре. Без Национализация евреите не могат да бъдат спрени.Евреи са и Путин и Байдън.